Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση με θεμα χρυσόψαρα

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα θα ήθελα τη βοήθεια σας θα κάνω τη βάφτιση του μπέμπη μετά το Πάσχα και επειδή οι καιροί ειναι δύσκολοι θα ήθελα να κάνω τα περισσότερα μονη μου μόνο που δεν εχω ιδέες οτι μου προτείνετε θα με βοηθήσετε πολυ

Διαφημίσεις

καλησπεραααααα και με το καλο η βαφτιση.....μια πολυ καλη και πρωτοτυπη ιδεα ειναι χειροποιητο σαπουνακι ψαρακι, το εχω δει και ειναι πολυ ομορφο.....το εχω δει σε δυο "εκδοσεις", η μια ειναι μεσα σε σακουλακι (διαφανη γλυκερινη και χρωματιστο ψαρακι) δηθεν οτι ειναι γυαλα και το ψαρακι επιπλεει, η αλλη ειναι το ιδιο το ψαρακι σε ποιο μεγαλο μεγεθος και δεμενα επανω του τα κουφετα και οι κορδελες....μπορεις να μπεις στο google να πατησεις εικονες για χειροποιητο σαπουνακι ψαρακι και θα καταλαβεις....αν το χερι σου δεν πιανει εχω μια ξαδερφη που μου εκανε σαπουνακι πεταλουδα για την δικια μου βαφτιση και εγω την εντυσα με υλικα απο το eshopgamouvaptishs (εκει βρηκα τις καλυτερες τιμες για υλικα) ελπιζω να βοηθησα οτι αλλο θελεις μιλαμε....με το καλοοοοοοοοοοο

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Και εδώ έχει υλικά για βάφτιση με θέμα τα ψαράκια και τη θάλασσα

http://www.123-mpomponieres.gr/search?q=%CE%A8%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A

http://www.123-mpomponieres.gr/search?q=%CE%98%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%A3

Εγώ είχα παραγγείλει και από αυτό το site και από το eshop γάμου-βάφτισης

υλικά για τα μαρτυρικά και τις παιδικές μπομπονιέρες που τα έφτιαξα μόνη μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Απλά αν παραγγείλεις από το 123 φρόντισε να παραγγείλεις αρκετά νωρίτερα για να προλάβεις να τα φτιάξεις με την ησυχία σου. Με το καλό!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Αυτο με το σαπουνακι μεσα στο σακουλάκια με τη γλυκερίνη ειναι ωραία ιδέα αλλα τη γλυκερίνη τη παίρνω έτοιμη ή θα τη φτιάξω εγω?

Διαφημίσεις

εχω την εντυπωση οτι την αγοραζεις ετοιμη, αν θελεις ρωταω την ξαδερφη μου να μου πει....ειναι πραγματι πολυ πρωτοτυπο και ομορφο...

Kathi θα με βοηθήσεις πολύ αν μάθεις κι άλλες πληροφορίες μπήκα στο Ίντερνετ και διάβασα οτι τα σαπουνακια όταν τα φτιάχνεις πρέπει να μείνουν αρκετό καιρό πριν τα χρησημοποιησεις αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φτιάξω αρκετό καιρό πριν

Καλησπερα και Χρονια ΠΟΛΛΑ!. Για το θέμα σαπουνάκι χρυσόψαρο μπορώ να σας βοηθήσω εγω με πληροφορίες και με βοηθεια καθως ασχολούμαι με την συγκρεκριμένη χειροποίητη δουλειά.

χρονια πολλα και απ΄εμενα......σιγουρα θα χρειαστει την βοηθεια σου η μαριαvagelinos, εμενα μου τις φτιαξανε το καλοκαιρι που ηταν η βαφτιση της μικρης και ηταν πολυ ομορφες, η αληθεια ειναι οτι ειναι κατι πρωτοπυπο....θελει να πιανει το χερι σου και πολυ φαντασια.....

Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας σωτηρία οτι πληροφορία μπορείς να μου δώσεις θα με βοηθήσεις πολυ.σκεφτομουνα για τα παιδάκια να πάρω αληθινά χρυσόψαρα και να τα βάλω σε μικρά μπούκαλακια.τα σαπουνακια ξέρουμε ποσο περίπου θα στοιχίζουν?γιατι αν ειναι ακριβά μήπως να έφτιαχνα μπρελοκ?

Διαφημίσεις

Τα αληθινά χρυσοψαρα σαν ιδεα σαφέστατα δεν εχει καμια σχεση με το σαπουνακι... σαν πρωτοτυπο ακουγεται το πρωτο μαλλον παρα το δευτερο... ωστοσο εμενα αυτο επειδη δεν ειναι απο τα θεματα που αγαπω ... γενικα τα χρυσοψαρα και τα ψαρια :D το σαπουνακι χρυσοψαρο εχει μια κλιμακα αναλογως πως το φανταζεσαι... πχ αν θελεις να ειναι μεσα σε μια διαφανη γλυκερινη που να φανταζει νερο το οποιο θα ειναι κλεισμενο μεσα σε διαφανη σακουλα ή ενα απλο σαπουνοψαρακι. Το πρωτο εχει κοστος ειναι μια τεχνικη που δεν θα μπορεσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ να την κανεις μονη σου και μπορεις να βαλεις μεσα πλαστικο ψαρακι για να μην φτιαχνεις και ψαρακι απο σαπουνι. Το αλλο εχει λιγοτερο κοστος απλα θα χρειαστεις καλουπι και λιγοτερο σαπουνι. Δεν ξερω αν το θες αρωματικο εγω πχ ολα τα κανω αρωματικα γιατι θα πρεπει να αγορασεις και αρωμα, επισης χρωμα και να παρεις μια διαφανη μεμβρανη να τα τυλιγεις αμεσως μετα την δημιουργια τους γιατι να μην πιανει υγρασια. Απλα πρεπει να προσεξεις ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το θεμα υγρασια. Ακομα και αν μπουν στην μεμβρανη τα σαπουνακια πιανουν υγρασια λογω του περιβαλλοντος. Πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να τα βαλεις ή να τα κλεισεις αεροστεγως σε μερος που δεν θα μπαινει αερας καθολου.

Εμένα η ιδέα με τα αληθινά χρυσόψαρα δεν μου αρέσει καθόλου, συγνώμη μαριαvagelinos. Καταρχάς πεθαίνουν πολύ εύκολα (επίσης θέλουν ειδική περιποίηση με το νερό τους κλπ) και τα παιδάκια που θα τα πάρουν θα στενοχωρηθούν. Έπειτα δεν ξέρεις αν ο κάθε γονιός θέλει να αποκτήσει κατοικίδιο στα καλά καθούμενα (εγώ πάντως δεν θα ήθελα :rolleyes:). Ένα παιχνιδάκι ή μπρελόκ μου φαίνεται καλύτερη ιδέα όπως και τα σαπουνάκια που είναι πολύ πρωτότυπα!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Εμένα η ιδέα με τα αληθινά χρυσόψαρα δεν μου αρέσει καθόλου, συγνώμη μαριαvagelinos. Καταρχάς πεθαίνουν πολύ εύκολα (επίσης θέλουν ειδική περιποίηση με το νερό τους κλπ) και τα παιδάκια που θα τα πάρουν θα στενοχωρηθούν. Έπειτα δεν ξέρεις αν ο κάθε γονιός θέλει να αποκτήσει κατοικίδιο στα καλά καθούμενα (εγώ πάντως δεν θα ήθελα :rolleyes:). Ένα παιχνιδάκι ή μπρελόκ μου φαίνεται καλύτερη ιδέα όπως και τα σαπουνάκια που είναι πολύ πρωτότυπα!

Συμφωνω σε ολα με την Ιzaki γι αυτο και εγω εξ αρχης εγραψα οτι δεν ειναι και το αγαπημενο μου θεμα τα χρυσοψαρα και γενικα τα ψαρια...:D ωστοσο εσυ εισαι η μανουλα και εσυ ξερεις καλυτερα !!

Τελικά έχετε δίκιο η ιδέα με τα αληθινά χρυσόψαρα δεν ειναι και τόσο καλή σκέφτηκα να κανω για τους μεγάλους μπρελοκ και για τα παιδάκια κουμπαραδες όσο για τα αληθινά χρυσόψαρα θα βάλω 4 γυαλες και θα τα κρατήσω εγω μιας και εχω στο μαγαζί μου ενυδρείο οικονομικά υλικα που μπορώ να βρω?κι αν έχετε και καμία ιδέα για τα γλυκά πέστε τη.

Διαφημίσεις

Με το ίδιο θεμα γιατι αρέσει και στο μεγάλο μου γιο κι αν έχεις και κάποια ιδέα για το στολισμό της εκκλησίας θα με βοηθήσεις γιατι απο φαντασία δεν εχω καθολου

To θεμα ειναι αυστηρα το χρυσοψαρο? θα μπορουσε να ειναι ή κατι καλοκαιρινο ή αν θες ψαρι να ειναι ο ΝΕΜΟ. Απο στολισμο δεν ξερω λυπαμαι μονο απο σαπουνακια ξερω :D

Τελικά έχετε δίκιο η ιδέα με τα αληθινά χρυσόψαρα δεν ειναι και τόσο καλή σκέφτηκα να κανω για τους μεγάλους μπρελοκ και για τα παιδάκια κουμπαραδες όσο για τα αληθινά χρυσόψαρα θα βάλω 4 γυαλες και θα τα κρατήσω εγω μιας και εχω στο μαγαζί μου ενυδρείο οικονομικά υλικα που μπορώ να βρω?κι αν έχετε και καμία ιδέα για τα γλυκά πέστε τη.

καλή χρονιά, ξέρω μια κοπέλα η οποία ασχολείται με γλυκά βαπτίσεων γενεθλίων σε προσιτες τιμες...http://www.facebook.com/GlykoBiskotaki.gr

έχει cupcakes απο 1,40ε....και απίθανους στολισμους....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...