Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρθροπλαστικη Γόνατος αθανασιος κουκακης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Η μητέρα μου προκειται να κανει μια επεμβαση στα γονατα της διοτι πλεον με δυσκολια μπορει να περπατησει. Μας προτειναν τον κ. κουκάκη εχετε πληροφορίες για αυτον? οτιδηποτε ξερετε θα μας ηταν χρησιμο ευχαριστουμε πολυ...

Διαφημίσεις

Η αδερφή μου έκανε αρθροπλαστική ισχίου στον συγκεκριμένο γιατρό. Απόλυτα ευχαριστημένη από τον ίδιο και από την ομάδα του. Θα σου πρότεινα η επέμβαση να γίνει στην κλινική που εργάζεται (νομίζω λέγεται λευκός σταυρός) και όχι σε κάποιο από τα νοσοκομεία τα ιδιωτικά που συνεργάζεται.

Η αδερφή μου έκανε αρθροπλαστική ισχίου στον συγκεκριμένο γιατρό. Απόλυτα ευχαριστημένη από τον ίδιο και από την ομάδα του. Θα σου πρότεινα η επέμβαση να γίνει στην κλινική που εργάζεται (νομίζω λέγεται λευκός σταυρός) και όχι σε κάποιο από τα νοσοκομεία τα ιδιωτικά που συνεργάζεται.

Για ποιον λογο?

Λόγω του ότι θα είναι πιο εύκολο για τον γιατρό να επισκέφτεται τον ασθενή, γιατί στην συγκεκριμένη κλινική δέχεται και τα ραντεβού του.

Η αδερφή μου εγχειρίστηκε στο ΥΓΕΙΑ, το μόνο μείον είναι ότι ο γιατρός ήρθε μόνο μια φορά εκεί να την δεί, έστελνε τους βοηθούς του ύστερα. Και οτιδήποτε και να χρειαζόταν έπρεπε να τηλεφωνήσει. Ενώ στον Λευκό Σταυρό ο γιατρός είναι σχεδόν όλη μέρα εκεί, από το πρωί που χειρουργεί μέχρι το βράδυ σχεδόν που δέχεται τους ασθενείς του. Και τέλος από οικονομικής άποψης συμφέρει είτε έχεις ιδιωτική ασφάλεια είτε όχι.

Να πεις στην μανούλα σου να μην φοβάται τίποτα, η ομάδα του είναι φοβερή, πριν την επέμβαση δημιουργούν ένα πολύ χαλαρωτικό κλίμα, θα της κάνουν ελαφριά μέθη και δεν θα καταλάβει τίποτα. Η αδερφή μου δεν κατάλαβε απολύτως όμως τίποτα, κοιμήθηκε και ξύπνησε, τόσο απλά.

Λόγω του ότι θα είναι πιο εύκολο για τον γιατρό να επισκέφτεται τον ασθενή, γιατί στην συγκεκριμένη κλινική δέχεται και τα ραντεβού του.

Η αδερφή μου εγχειρίστηκε στο ΥΓΕΙΑ, το μόνο μείον είναι ότι ο γιατρός ήρθε μόνο μια φορά εκεί να την δεί, έστελνε τους βοηθούς του ύστερα. Και οτιδήποτε και να χρειαζόταν έπρεπε να τηλεφωνήσει. Ενώ στον Λευκό Σταυρό ο γιατρός είναι σχεδόν όλη μέρα εκεί, από το πρωί που χειρουργεί μέχρι το βράδυ σχεδόν που δέχεται τους ασθενείς του. Και τέλος από οικονομικής άποψης συμφέρει είτε έχεις ιδιωτική ασφάλεια είτε όχι.

Να πεις στην μανούλα σου να μην φοβάται τίποτα, η ομάδα του είναι φοβερή, πριν την επέμβαση δημιουργούν ένα πολύ χαλαρωτικό κλίμα, θα της κάνουν ελαφριά μέθη και δεν θα καταλάβει τίποτα. Η αδερφή μου δεν κατάλαβε απολύτως όμως τίποτα, κοιμήθηκε και ξύπνησε, τόσο απλά.

ελαφριά μέθη σε αρθροπλαστικη δεν υπάρχει περίπτωση. μήπως έκανε κάτι άλλο? ειναι σοβαρό και βαρύ χειρουργείο, το έχω κανει η ίδια, και θέλει κανονική νάρκωση.

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...