Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιθανή εγκυμοσύνη?

Recommended Posts

Καλησπέρα, το σάββατο στις 7 του δεκέβρη είχα μια επάφη και δεν χρησιμοποιήσαμε υπροφυλακτικό, βέβαια η επαφή δεν ήταν ολοκληρωμένη και την επόμενη μέρα περίμενα περίοδο, στις 8 του μήνα μετά απο 25 ώρες απο την επαφή λόγω φόβου πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και σήμερα στις 11 του δεκέβρη έχω ακόμα καθυστέρηση, ερώτηση : Θα μπορουσα να μείνω έγκυος απο προσπερματικά υγρά και έχοντας πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας? ανυσηχώ πολύ καθώς δεν είμαι έτοιμή να αντιμετωπίσω μια πιθανή εγκυμοσύνη. Ο κύκλος μου είναι στις 30 -32 μέρες

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, το σάββατο στις 7 του δεκέβρη είχα μια επάφη και δεν χρησιμοποιήσαμε υπροφυλακτικό, βέβαια η επαφή δεν ήταν ολοκληρωμένη και την επόμενη μέρα περίμενα περίοδο, στις 8 του μήνα μετά απο 25 ώρες απο την επαφή λόγω φόβου πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και σήμερα στις 11 του δεκέβρη έχω ακόμα καθυστέρηση, ερώτηση : Θα μπορουσα να μείνω έγκυος απο προσπερματικά υγρά και έχοντας πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας? ανυσηχώ πολύ καθώς δεν είμαι έτοιμή να αντιμετωπίσω μια πιθανή εγκυμοσύνη. Ο κύκλος μου είναι στις 30 -32 μέρες

μια απο τις παρενεργειεςτου χαπιου ειναι οτι δημιουργει προβληματα στον κυκλο, αν ακομα δε σου ηρθε κανε μια εξεταση β-χοριακη σε μικροβιολογο -το κοστος ειναι περιπου ιδιο με το τεστ αλλα ειναι σιγουρα τα αποτελεσματα.

Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά και όλοι να έχουμε ένα καλύτερο 2014 ,πάνω από όλα υγεία.Λοιπόν να ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχω 5 μέρες καθυστέρηση ,αλλά πονάω χαμηλά ,όλο νοιώθω ότι θα μου έρθει η περίοδος αλλά δεν.όσο έιμαι ξαπλωμένη όλα καλά ..μετά όμως πονάω γενικά χαμηλά.Λέτε να είμαι έγκυος,ή απλά ξέχασε να περάσει έγκαιρα ο Ρώσος????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...