Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ζωηρή μπουμπού

Recommended Posts

Η μπουμπού μου τελευταία είναι πολύ ζωηρή..Χθές δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου όλη μέρα να κλωτσάει.Και σήμερα τα ίδια μέχρι τώρα..Λόγω της ζωηράδας της, μου έχουν μπεί ιδέες ότι θα μου έρθει αρκετά νωρίτερα από ότι την περιμένω.Έχει καμιά λογική αυτό ή τζάμπα αγχώνομαι?Από ότι μου είπε ο γιατρός μου είναι και μεγαλούτσικη...

Διαφημίσεις

Κι εμας ετσι ζωηρουτσικη ηταν μεσα στην κοιλια και συνεχεια κλωτσαγε και γυρναγε! Κι εγω ειχα αυτο το feeling οτι θα εβγαινε νωριτερα! Ειχε κατεβει χαμηλα απο την 29η εβδομαδα και τελικα βγηκε 37 και 4 περιπου 20 μερες πριν την ΠΗΤ (πρωτοτοκη). Ειδικα τις τελευταιες 2 εβδοαμδες περπαταγα 10 μετρα και νομιζα οτι θα βγει!!! Ο γιατρος επεμενε οτι θα αργουσε και ελειπε διακοπες!! Με ξεγεννησε ο αναπληρωτης,αλλα ολα πολυ καλα!!

Το βραδυ πριν μου σπασουν τα νερα ειχε τρελαθει στην κυριολεξια!!! Ησυχια δεν ειχε,αφου μου ελεγε ο αντρας μου " καλα ετσι που κανει πως δεν τρυπαει ο σακος να σπασουν τα νερα?? " :):):)

Μετα απο 5 ωρες στις 5 τα ξημερωματα μου εσπασαν τα νερα!!!! Καμια φορα το προαισθημα της μανας δεν πεφτει εξω!!!! :D:D:D Αντε,με το καλο!!!!

Καμια φορα το προαισθημα της μανας δεν πεφτει εξω!!!! :D:D:D Αντε,με το καλο!!!!

ayto spania simvainei se prwtotokh.na genisei nwritera ap thn pht.i egw vevaia 2 vdomades prin thn pht genisa alla einai spanio fenomeno.kai sxedon oles oi prwtares nomizoun oti tha genisoun nwritera. :wink:

Γεια σου Μαρία με το όμορφο νινί!Περιττό να σου πω ότι είναι φανταστική αυτή η φώτο που έχεις βάλει!Να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!

όσο για το θέμα μου ...τι να σου πω? η αληθεια είναι οτι δεν θέλω να φαω όλο τον 9ο.. Και όταν βλέπω και πόσο ανήσυχο είναι το μπεμπάκι μου..λέω που θα αντεξει αυτό εκει μέσα άλλο 1.5 μήνα!ο χρόνος θα δείξει...ελπίζω μόνο να προλάβω να κάνω τα ψώνια μου..γιατί έχω ακόμα πολύ πράγμα..

Διαφημίσεις

Diana μου ευχαριστώ για την απάντηση..Μακάρι να είναι προαίσθημα και μακάρι να μου έρθει στις 37+ οπώς εσένα!!να προλάβω να σαραντήσω και πριν τα χριστούγεννα για να την κάνω βόλτες στη γιορτινή ατμόσφαιρα!

να σου ζήσει το μωράκι σου!

Σε ευχαριστω! Ναι μωρε ενταξει δεν ξερω αν ειναι προαισθημα η αν ειναι η ανυπομονησια,παντως ο τελευταιος μηνας δεν περναει με τιποτα!!! Ολο και σημερα και αυριο... Με το καλο να ερθει να προλαβετε να την βγαλετε εξω τα Χριστουγεννα να βγαλει και φωτο με τον Αι Βασιλη!! :D:D

Mariantinos ζηλεψαμε!! Βαλαμε κι εμεις φωτο! Οσο για τον δικο σου στα εχω πει σε αλλο ποστ! Παλι καλα που μενεις Σερρες γιατι προβλεπω να ειναι μεγαλος καρδιοκατακτητης ο δικος σου!!! Να σου ζησει!!!

Eξαρταται που κλωσταει καμια φορα πονανε αν ειναι σε καποιο οργανο αλλα τις περισσοτερες φορες δεν πονανε.Ειναι πολυ ομορφο συναισθημα παντως αυτο της κλωτσιας ετσι? :D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Eξαρταται που κλωσταει καμια φορα πονανε αν ειναι σε καποιο οργανο αλλα τις περισσοτερες φορες δεν πονανε.Ειναι πολυ ομορφο συναισθημα παντως αυτο της κλωτσιας ετσι? :D

Συμφωνώ! Μετά από 6,5μήνες υπάρχουν στιγμές που αναπολώ αυτές τις κλωτσίτσες!

Διαφημίσεις

Θελω να τον νιωθω παντα να κλωτσαει αλλα με εχει μουρλανει. Ειναι γυρισμενος περιεργα και τα ποδαρακια του ειναι προς τα εξω με αποτελεσμα να νιωθω την παραμικρη κινηση :shock: Αμα δει την κοιλια μου οταν κουνιεται ειναι τρομακτικο καθως βλεπεις πατουσες και αγκονες μαζι. Μαλλον η σταση του θα ειναι......

Εμενα ο δικος μου ηταν παρα πολυ ζωηρος στην κοιλια μια φορα μαλιστα ειχε ξεσυνδεση τα καλωδια που μου ειχαν βαλει στο NST απο τον 7 μηνα ειχε παρει θεση απο τις κηνησεις του το βραδυ ξυπναγα και ωρες ωρες η κοιλια μου εκανε σαν να γινοτανε σεισμος. Παρολα αυτα γεννησα την40 εβδομαδα

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Κάνε λίγο υπομονή να περάσεις και την 35η εβδομάδα για να ειναι και το μωρό πλήρες ανεπτυγμένο...μετά ας βγει όποτε θέλει....εμένα μου είπε η γιατρός ότι ήδη απο την 34η αλλά σου βάζω κι εγω άλλη μια βδομάδα για σιγουριά :)

Το ρωτησα και αλλου αυτο...οι κλωτσιες σας πονανε ? Τ

πω πω φιλαράκιιιιιιιι!!!!! :shock::shock:

εμένα προσωπικά ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ο μικρός!!

έχει κεφάλι κάτω και πόδια με πωπό πάνω και μου χει αλλάξει τα φώτα με τις κλωτσιές!

οι κοιλιακοί μου έχουν γίνει αυγοτάραχο και ούτε να βήξω ή να φταρνιστώ μπορώ!!

μα τον άγιο ταρζάν νιώθω ότι κυοφορώ το άλιεν νούμερο 5!

άσε που με το κεφάλι του μου πιέζει την κύστη μου και συνέχεια τουαλέτα για τσουρ τσουρ πάω!! :oops::oops::oops::oops:

πλάκα έχει όμως!! πολλές φορές που δεν κλωτσάει αρχίζω και ανησυχω!! :P:P:P:cool:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Βρε κοριτσια μου, μου λειπουν κ μενα πολυ αυτες οι κλωτσιες...

Μετα απο 7 μηνες θελω να το ξαναζησω... Τι υπεροχο συναισθημα!

Και η δικη μου ηταν πολυ ζωηρη, αλλα τελικα απο οτι φανηκε ειναι μια ηρεμη δυναμη...

Αν δεν την πιεζαμε να βγει θα αργουσε να το κανει μονη της τελικα.

Ποσο μου λειπουν τα ποδαρακια της στα πλευρα μου!

Με επιασε νοσταλγια... :lol:

Διαφημίσεις

Το ρωτησα και αλλου αυτο...οι κλωτσιες σας πονανε ? Τ

πω πω φιλαράκιιιιιιιι!!!!! :shock::shock:

εμένα προσωπικά ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ο μικρός!!

έχει κεφάλι κάτω και πόδια με πωπό πάνω και μου χει αλλάξει τα φώτα με τις κλωτσιές!

οι κοιλιακοί μου έχουν γίνει αυγοτάραχο και ούτε να βήξω ή να φταρνιστώ μπορώ!!

μα τον άγιο ταρζάν νιώθω ότι κυοφορώ το άλιεν νούμερο 5!

άσε που με το κεφάλι του μου πιέζει την κύστη μου και συνέχεια τουαλέτα για τσουρ τσουρ πάω!! :oops::oops::oops::oops:

πλάκα έχει όμως!! πολλές φορές που δεν κλωτσάει αρχίζω και ανησυχω!! :P:P:P:cool:

Nα και καποιος αλλος με τσακισμενους κοιλιακους, επιτελους.:D Και εμενα τα ποδαρακια ειναι μπροστα και ολη την ωρα βλεπεις ποδια, χερια, γονατα ΚΑΙ αγκονες να πηγαινουν περα - δωθε, περα, δωθε και ποναααειιιιιιιιιι. Τι αλιεν.... Α και που οταν βαζει χερακια χαμηλα στα εντερα μου :shock: Δεν ξερω τι κανει, τραβαει αγκονιες, αλλα ειναι σαν να με μαχαιρωνουν.

Αλλες φιλες μου που το μικρο τους ηταν γυρισμενο σωστα με κοιτανε με απορια και θυμουνται μονο καμια κλοτσιτσα στα πλευρα.

Σε ευχαριστω! Ναι μωρε ενταξει δεν ξερω αν ειναι προαισθημα η αν ειναι η ανυπομονησια,παντως ο τελευταιος μηνας δεν περναει με τιποτα!!! Ολο και σημερα και αυριο... Με το καλο να ερθει να προλαβετε να την βγαλετε εξω τα Χριστουγεννα να βγαλει και φωτο με τον Αι Βασιλη!! :D:D

Mariantinos ζηλεψαμε!! Βαλαμε κι εμεις φωτο! Οσο για τον δικο σου στα εχω πει σε αλλο ποστ! Παλι καλα που μενεις Σερρες γιατι προβλεπω να ειναι μεγαλος καρδιοκατακτητης ο δικος σου!!! Να σου ζησει!!!

που ειναι η φωτοοοοοο???? χικ χικ χικ και πινω μπυρεσ πινω μπυρεσ πινω μπυρεεεεεεεσσσσσξσδ,ξηωξωξω χικ χικ glitterfy113356479D33.gif

και εμένα πολύ ζωηρός ήταν ο μπόμπιρας στην κοιλίτσα...και με το που γεννήθηκε πάλι πολύ ζωηρός...δεν σταματούσε από την πρώτη μέρα της ζωής του να κουνιέται συνέχεια :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Ασε Mariantinos χθες την ξεματιαζα 2 ωρες!! Πωπω!!! Και ειπα να την βγαλω!!!! Πλακα κανω! Αλλαζα την υπογραφη και καπου την εχασα!! Θα προσπαθησω να την ξαναβαλω...Να την τωρα μεχρι να την ξαναβαλω στην υπογραφη....Ρε γαμωτο μου λεει πολυ μεγαλη υπογραφη...Θα το ψαξω!!!

glitterfy142749898D31.gif/glitterfy144117507D31.gif

Ασε Mariantinos χθες την ξεματιαζα 2 ωρες!! Πωπω!!! Και ειπα να την βγαλω!!!! Πλακα κανω! Αλλαζα την υπογραφη και καπου την εχασα!! Θα προσπαθησω να την ξαναβαλω...Να την τωρα μεχρι να την ξαναβαλω στην υπογραφη....Ρε γαμωτο μου λεει πολυ μεγαλη υπογραφη...Θα το ψαξω!!!

glitterfy142749898D31.gif/glitterfy144117507D31.gif

glyka glyka!!!! :D na thn xairese!!!na diksw thn fwto ths sto gio mou? xixixixixixixixxixixiix