Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

38+3 εβδομαδων και ιωση βοηθεια!!!!!!!

Recommended Posts

Είμαι 38 εβδομάδων και 3 ημερών και ενώ ειχα προγραμματίσει να γεννήσω με καισαρική 3 μέρες πρίν αρρώστησα με ίωση. Μπούκωμα και βήχας. Έχω χρόνιο πρόβλημα ευαίσθησίας στο αναπνευστικό μου γενικά και αφού πήγα στον παθολόγο μου εδωσε φαρμακα αλλά δεν μου περνάει. Τι να κάνω? Φοβάμαι οτι θα με πιασουν οι πονοι και θα παω να γεννήσω ενω θα ειμαι ακομη αρρωστη!!! εχει τυχει σε καμια σας να γεννήσει σε αυτή την κατάσταση? Με την παιδίατρο που μίλησα μου ειπε οτι το δικο μου μωρο δεν κινδυνευει γιατι εχει ηδη παρει αντισώματα απο τον πλακουντα αλλα τι γινεται με τα άλλα μωράκια (θα είμαι σε ιδιωτικη κλινικη σε τρίκλινο δωματιο) θα με βαλουν σε καποιο δωματιο μόνη μου ή θα πρεπει να ειμαι με μασκα. Δεν θελω να κυνδυνευσει κανενα μωρακι εξαιτίας μου αλλα ουτε και να κοιμαμαι με μασκα!!!!

και με τα ραμματα που θα εχω τι γινεται μηπως με το βηχα ανοιξουν???

Εχω τρελαθει κορίτσια απο το αγχος μου! Αν εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια ας μου πει σας παρακαλω........

Διαφημίσεις

Όταν γέννησα στο δωμάτιό μου στο μαιευτήριο ήταν μια κοπέλα που είχε γεννήσει ενώ είχε ίωση (νομίζω φυσιολογικά, αλλά χωρίς να είμαι 100% σίγουρη γι' αυτό). Στο δωμάτιο φορούσε μάσκα και επίσης το μωρό το φρόντιζε περισσότερο ο πατέρας. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ήταν για να το προφυλάξει ή επειδή η ίδια δεν αισθανόταν καλά.

Σε φώτισα τώρα θα μου πεις... Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο.

Τον Απρίλιο γέννησα φυσιολογικά και προγραμματισμένα το τρίτο μου παιδάκι στις 37 +5. Κι αυτό επειδή ήμουν στην ίδια κατάσταση με σένα επί 20 μέρες. Τέτοιο βήχα δεν είχα ποτέ στη ζωή μου! Προκειμένου λοιπόν να μπορέσω να πάρω αντιβίωση για να συνέλθω αποφασίσαμε με το γιατρό μου να γεννήσω. Έκανα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με σένα. Πώς θα πιάσω το μωρό, πώς θα με αντιμετωπίσουν οι υπόλοιπες στο δωμάτιο κτλ. Τελικά ο τοκετός πήγε καλά και τα ξέχασα όλα. Μου έδωσαν ενδοφλέβια αντιβίωση και συνήλθα γρήγορα. Το μωρό και αγκαλιά το έπαιρνα και το θήλασα χωρίς πρόβλημα. Απλώς τις πρώτες 2-3 μέρες φορούσα μάσκα για να το προστατέψω. Τώρα για τις άλλες λεχώνες, απλά δεν υπήρχαν. Μάλλον απέφυγαν νε φέρουν δίπλα κάποια άλλη κοπέλα. Πάντως να ξέρεις ότι σε περίπτωση που πάρεις αντιβίωση (πάντα κατάλληλη για θηλάζουσα μαμά) μετά από 48 ώρες δεν μεταδίδεις τον ιό. Μην ανησυχείς, έχε πίστη στον καλό Θεό και όλα θα πάνε καλά!

Κι εγώ όταν γέννησα τον μικρό μου, είχα ίωση. Είχα λίγο μπούκωμα αλλά δεν το έδινα σημασία. Με έπιασαν οι πόνοι, γέννησα φυσιολογικά και τις πρώτες ώρες σήκωσα 39 πυρετό με έντονη καταροή και βήχα! Μου έκαναν ενδοφλέβιες με αντιβίωση και το μωρό το θήλαζα με μάσκα. Μετά από τρεις μέρες που βγήκαμε από την κλινική είχα συνέλθει.

dxF6p2.png

Oxkbp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...