Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νιώθω πολυ χαμηλά την μπεμπα μου

Recommended Posts

Καλησπέρα μόλις μπήκα στον έβδομο μηνα και νιώθω την μπεμπα μου να ειναι πολυ χαμηλά ειναι το πρωτο μου παιδάκι και εχω αγχωθει παρά πολυ :confused::confused: Μπορεί να με διαφωτίσει καποια??

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τηλέφωνο του γιατρού δεν εχω γιατι πηγενω στο Κρατικο νοσοκομειο της Κορίνθου και ο γιατρος ειναι στο ιατρείο μονο Δευτέρα,Τετάρτη και Πέμπτη..

waY5p2.png

νιωθεις κ περωματα στην κοιλια???η πονακια???η' νιωθεις τις κινησεις χαμηλα???

Νιώθω τις κινήσεις πόλη χαμηλά την Παρασκευή ένιωσα κατι σαν σφίξιμο στην κοιλια που με άφηνε και με ξανα έπιανε αφτο το ένιωσα 3 φορές ξάπλωσα και μου πέρασε μετα

waY5p2.png

λογικα θα θες ξεκουραση και μπορει να σου αυξηση το μαγνησιο...και εγω ειμαι 28 εβδομαδων και την νιωθω χαμηλα αλλα μου ειχε πει οι εχει θεση το μωρο απο τωρα κ οτι ειναι ζωηρη....να ξεκουραζεσαι κ να μην εισαι ορθια χωρις λογο...υπομονη μεχρι αυριο...

λογικα θα θες ξεκουραση και μπορει να σου αυξηση το μαγνησιο...και εγω ειμαι 28 εβδομαδων και την νιωθω χαμηλα αλλα μου ειχε πει οι εχει θεση το μωρο απο τωρα κ οτι ειναι ζωηρη....να ξεκουραζεσαι κ να μην εισαι ορθια χωρις λογο...υπομονη μεχρι αυριο...

Ευχαριστω πολυ με καθησυχάσες καπος θα κανω υπομονή μεχρι αύριο... Να δω το θα μου πει και ο γιατρος..

waY5p2.png

καλημερα!!!εγω βρισκομαι στις 30 εβδομαδες...τον μπεμπη μου καποιες φορε τον ενιωθα χαμηλα κ πονουσα κ λιγακι αλλα μετα ανεβαινε παλι ψηλα..δεν νομιζω να ειναι κατι απλα εχουν χωρο ακομα κ φερνουν σβουριτσες..τωρα αν νιωθεις σκληρη την κοιλια σου α το πεις στον γιατρο σου γιατι μπορει να ειναι συσπασεις..ζητα του κ το τηλ ισως τον χρειαστεις καποια μερα εστω να τον ρωτησεις κατι οπως τωρα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας ευχαριστω ολες σας για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες μόλις γύρισα απο τον γιατρό μου και μου ειπε ότι δεν βλέπει κατι ότι ειναι ολα φυσιολογικά μονο να μην κουράζομαι πολυ μου ειπε. Σημερα το πρωί την ένιωσα λιγο ποιο ψιλά μάλλον θα κανει βόλτες η μικρή μου :D

waY5p2.png

ναι βρε βολτιτσες κανουν τωρα που εχουν χωρο μετα που μεγαλωνουν θα μας λυπει το γυρω γυρω ολοι μες στην κοιλιτσα μας..απλα οχι κουραση..πολυ βασικο!!

Καλησπερα σας! Ειμαι 34 εβδομαδων και νιωθω το μωρο πολυ χαμηλα. Επισης η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ. Λετε αυτο να σημαινει προωρο τοκετο; να αρχισω να ετοιμαζομαι; δεν ξερω τι να σκεφτω!!! :confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας! Ειμαι 34 εβδομαδων και νιωθω το μωρο πολυ χαμηλα. Επισης η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ. Λετε αυτο να σημαινει προωρο τοκετο; να αρχισω να ετοιμαζομαι; δεν ξερω τι να σκεφτω!!! :confused:

Εμενα 1-2 εβδομαδες πριν γεννησω μου ελεγαν οτι χαμηλωσε η κοιλια μου...τελικα γεννησα στις 37+5 αλλα εσυ μην το προδικαζεις, μπορει απλα να καθεται χαμηλα το μωρακι σου. Οσο μπορεις απεφυγε δουλειες, βαρη κλπ...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

• 1 month later...

κοριτσια εχω κ εγω παρομοιο προβλημα..μπαινω στισ 34 εβδομαδεσ κ νιωθω τον μπεμπη πολυ χαμηλα.. ειδικα αν βγω για περπατημα κ πριν δεν εχω παει τουαλετα μεχρι κ σουβλιες νιωθω.. επισης προσεξα πως αυτο γινεται πιο εντονο μερα με την μερα..οταν πηγα πριν 10 μερεσ δεν προσεξε κατι ανησυχιτικο..λετε να τον παρω τηλ?η ειναι κατι φυσιολογικο?

• 2 months later...

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι στην 30η εβδομάδα κ ειναι πολυ χαμηλα το μωρο μονο που κουνιέται καμία φορά μου φεύγουν ουρα.. Κ πεταγομαι όταν χτυπάει!! Σας έχει συμβεί απο τόσο νωρίς;;;

b1xOp2.png

QBskp2.png

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι στην 30η εβδομάδα κ ειναι πολυ χαμηλα το μωρο μονο που κουνιέται καμία φορά μου φεύγουν ουρα.. Κ πεταγομαι όταν χτυπάει!! Σας έχει συμβεί απο τόσο νωρίς;;;

Πιεζει το μωρο την ουροδοχο κυστη γιαυτο και φευγουν τα ουρα, αλλα και εχεις την αισθηση οτι ειναι χαμηλα!!! Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να "απελευθερωνεις" συχνα την κυστη σου απο ουρα.

Με το καλο!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...