Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολλα στο πλακακι

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια κατα λαθος επεσε κολλα uhu στα πλακακια και επειδη ειναι στιγμης παγωσε αμεσως. Εχετε ιδεα με τι μπορει να βγει....??????? με καθαρο οινοπνευμα και τριψιμο η με μουλιασμα και κατι επιπλεον....?????

Ευχαριστω πολυ...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Κοριτσακια κατα λαθος επεσε κολλα uhu στα πλακακια και επειδη ειναι στιγμης παγωσε αμεσως. Εχετε ιδεα με τι μπορει να βγει....??????? με καθαρο οινοπνευμα και τριψιμο η με μουλιασμα και κατι επιπλεον....?????

Ευχαριστω πολυ...

ξυστο με μια σπατουλα να φυγουν τα πολλα (αν εχεις βεβαια) και μετα με λιγο οινοπνευμα και ενα συρματακι κουζινας συνεχισε μεχρι να καθαρισει(αν αφηνουν σημαδι τα πλακακια σου καντο με το σκληρο μερος απο το σφουγγαρακι της κουζινας) σε συνδυασμο και με την σπατουλα που σου ειπα μεχρι να καθαρισει (η σπατουλα ειναι σαν αυτες που εχουν οι μπογιατζηδες για να ξυνουν τους τοιχους (θαυματουργο εργαλειο εγω εχω παρει μια πολλη μικρη και ειναι χρησιμη γενικοτερα)

ξυστο με μια σπατουλα να φυγουν τα πολλα (αν εχεις βεβαια) και μετα με λιγο οινοπνευμα και ενα συρματακι κουζινας συνεχισε μεχρι να καθαρισει(αν αφηνουν σημαδι τα πλακακια σου καντο με το σκληρο μερος απο το σφουγγαρακι της κουζινας) σε συνδυασμο και με την σπατουλα που σου ειπα μεχρι να καθαρισει (η σπατουλα ειναι σαν αυτες που εχουν οι μπογιατζηδες για να ξυνουν τους τοιχους (θαυματουργο εργαλειο εγω εχω παρει μια πολλη μικρη και ειναι χρησιμη γενικοτερα)

Που την βρισκουμε αυτη την σπατουλα γενικης χρησης??? σε μαγαζια με οικοδομικα υλικα αραγε???

Οπως και να εχει ευχαριστω πολυ κοριτσια μου :D θα δοκιμασω και θα σας πω.

Σιγα σιγα μπορεις να την ξυσεις με την ξυστρα για κεραμικες εστιες κουζινας. Υποθετω οτι αφου δεν χαραζει την κουζινα δεν θα χαραξει ουτε το πλακακι.

Ναι η αληθεια ειναι οτι θελει κατι πολυ λεπτο και αιχμηρο, θελει ομως και προσοχη για να μην χαραξει το πλακακι. Και την ξυστρα που τη βρισκουμε??? σε καποιο μαρκετ η σε μαγαζια με ηλεκτρικα???

Ολο ερωτησεις ειμαι ε :confused::confused: ???

Ευχαριστω κοριτσια...:D

Διαφημίσεις

σε χρωματοπωλειο!!απλα οντως κανει και η ξυστρα της ηλεκτρικης κουζινας οπως σου ειπε η κοπελα παρακατω και πιστευω οτι αν εχεις υπομονη δεν θα χαραξεις το πλακακι!μπορεις επισης να του ριξεις και λιγο αβα απο πανω μπας και μαλακωσει και δεν ξυστει το πλακακι που δεν νομιζω να εχεις προβλημα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...