Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χοριακη που δεν διπλασιάζεται

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας,

Ανοίγω αυτο το θέμα γιατι κοντεύω να σκάσω απο την αγωνία μου! Μετα απο τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικης πήρα πρωτη φορα στη ζωή μου θετικό τεστ σφην πεμπτη μου προσπαθεια που έκανα με βλαστοκυστες. Έκανα την πρωτη μου χωριακη την τεταρτη και ήταν 50,11 σημερα που την επανέλαβα δηστυχως είχε παει μόνο 69,8 !!! Κ μου είπαν ξανα δευτερα πάλι !!

Μηπως κάποια κοπέλα εκει παρόμοια εμπειρία ;;;;;;;

Σας ευχαριστω πολυ

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας,

Ανοίγω αυτο το θέμα γιατι κοντεύω να σκάσω απο την αγωνία μου! Μετα απο τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικης πήρα πρωτη φορα στη ζωή μου θετικό τεστ σφην πεμπτη μου προσπαθεια που έκανα με βλαστοκυστες. Έκανα την πρωτη μου χωριακη την τεταρτη και ήταν 50,11 σημερα που την επανέλαβα δηστυχως είχε παει μόνο 69,8 !!! Κ μου είπαν ξανα δευτερα πάλι !!

Μηπως κάποια κοπέλα εκει παρόμοια εμπειρία ;;;;;;;

Σας ευχαριστω πολυ

κοπελα μου δεν ξερω να σου πω... εγω την αργησα λιγο την χοριακη και ειχα να κανω με αλλα νουμερα.. κι εγω ξερω οτι πρεπει να δυπλασιαζεται.. βεβαια αυτο δεν σημαινει τπτ. ξερω περιπτωσεις που δεν εχει δυπλασιαστει και ολα εχουν κοιλησει ομαλα... γνωμη μου ειναι οτι το γεγονος οτι αυξανεται ειναι θετικο ! !

καλη επιτυχια και σου ευχομαι να κρατησεις αγκαλια το μωρο σου αυτη τη φορα !

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα σας. πρωτη φορα μπαινω σε φορουμ και σας διαβαζω καιρο. Μετα απο 1 χρονο σπερματεγχυσεις εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη με ενεσεις. Η εμβρυομεταφορά μου ηταν στις 22 οκτωβριου 2015. Η πρωτη μου εξεταση βχοριακης ηταν στις 2 νοεμβρη με τιμη 18,11. Σημερα 4 νοεμβρη, μετα απο 2 μερες ειναι 22,09....και μου ειπαν να ξανακανω την Παρασκευη. σκεφτομαι οτι μπορει να την εκανα νωρις την εξεταση και γι αυτο οι τιμες να ειναι μικρες αλλα τουλαχιστον ανοδικες.θελω να σκεφτομαι θετικα. μπορειτε να μου πειτε τις εμπειριες σας μπας και παρω ελπιδες? καποια γνωμη κατι? σας ευχαριστω πολυ

Μην απογογτευεσαι...κ μην στεναχωριασαι ...δυσκολο το ξερω...η μικροβιολογος τι σου ειπε? Ο γιατρος τι σου ειπε?? Ειναι χαμηλη κ δευτερη χοριακη σου ειναι η αληθεια αλλα μην χανεις το κουραγιο σου εχω ακουσει εχω διαβασει εδω οτι (σπανια βεβαια) αλλα εχει τυχει σε κοπελα κ νετα η χοριακη της πηρε τα υψοι ξαφνικα... Περιμενουμε ομως να μας πεις κ τι σου ειπε ο γιατρος σου....κ περιμενουμε νεα σου την παρασκευη με νεα χοριακη... Μηπως πηγες σε αλλο μικροβιολογικο εργαστηριο ???? Παντα στο ιδιο να πας για χοριακη..

• 1 month later...

Koritsia kaluspera mporei kapia name voithisei tha trelatho xroniares meres....kaname spermatexinsi meta apo polles apotixies eksomatikus kai pwtixe i spermatexinsi parakaeno e....ekana tis xoriakes mou ola kala i proti itan34 i deutwri 68 i triti 182 meta 309 ti deutera piga kai itan 864 kai simera epese 800 kai epese kai i istradioli o giateos pou edose pio polla cyclacur kai mou eipe na ksanakano....iparxei periptosi na anevei ksana apo to mesimeri klaio exei tixeise kapoia to idio

Διαφημίσεις

Nai sto idio egine.....exeis ksana akouaei kati tetoio.....sigoura ftai i istradioli pou epese.....na exo elpides......exo taleporithei toso poli

κανε λιγο υπομονη,βεβαια καλο θα ηταν μονο να ανεβαινει.ειναι ψυχοφθορο αντιμετοπισα το ιδιο αυτες τις μερες ακριβως μετα απο εξωσωματικη αλλα στο τελος παλινδρομισε ..εχει ο θεος μην απελπιζεσαι οσο κ να αγχωνομαστε οτι ειναι να γινει θα γινει σου μιλαω εκ πειρας υστερα απο πολλες αποβολες κ το χασιμο ενος μωρου 5 μηνων.πηγαινε για τη χοριακη σου κ τα πραγματα μπορει να ειναι καλα,κ η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.ευχομαι τα καλυτερα.περιμενουμε νεα σου!!

Καλησπερα κοριτσια μαλλον τα πραγματα δεν πανε καλα.....απο την τελευταια μετρηση πηγα την επομενη μερα και ειχε ανεβει 935 και μετα το σαββατο δυο μερες μετα ξαναεπεσε στο 800 μιυ ειπε να ξανωαλλη μια τη δευτερα ο.ως δισκολο.....ειμαι απελπισμενη εχω τρελαθει.....ολη μερα κλαιω....γιατι συμβαινει αυρο τι φταιει

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει ότι υπάρχει αυτό, να ανεβοκατεβαίνει η χοριακή, σε περιπτώσεις διδύμων και παλινδρόμησης του ενός! Ρώτα το γιατρό σου και κάνε λίγο υπομονή, μην απελπίζεσαι! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Έχω ακούσει ότι υπάρχει αυτό, να ανεβοκατεβαίνει η χοριακή, σε περιπτώσεις διδύμων και παλινδρόμησης του ενός! Ρώτα το γιατρό σου και κάνε λίγο υπομονή, μην απελπίζεσαι! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.

Ευχαηστω πολυ....εκανα εχθες σε πυρινικο ιατρειο.....δεν ανεβεικε αλλα επεσε ελαχιστα....ειχε πεσει η προγιστερονη μου πολυ μου εκανε ενεση προγιστςρονης και θα το δουμε την πεμπτη...μακαρι να ανακαψει.....

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι πολύ χαλιά.......πριν απο λίγες βδομάδες έμαθα ότι περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου....πήγα στην μικροβιολόγο και έκανα χοριακη(μετά από 5 test που έκανα για να το εμπεδωσω) ή μοριακή έβγαλε 1600 έγκυος μου λέει....πάω στον γιατρό με κάνει υπέρηχο βλέπει σάκο αλλά όχι εμβριο μόνο κάτι παρά παρά πολύ μικρό στην γωνια(ή σάλπιγγες ήταν καθαρες)μου λέει Μωρίς είναι ακόμα κάνω δύο χοριακες και θα σε δω σε 15 μερες....πήγα την τέταρτη έκανα χοριακη 1500030....ανέβηκε Οκ λέω όλα καλα..... Πάω και σήμερα παρασκευή να κάνω και πήγε στο 2400039.....χαλιά εγώ έπρεπε να διπλασιαστη παίρνω τον γιατρό και μου λέει ότι δεν είναι το άριστα αλλά θα περιμένουμε θα του δώσουμε χρόνο να μεγαλώσει..... Βοηθεια... Δεν είμαι καλά......

Γεια σας κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι πολύ χαλιά.......πριν απο λίγες βδομάδες έμαθα ότι περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου....πήγα στην μικροβιολόγο και έκανα χοριακη(μετά από 5 test που έκανα για να το εμπεδωσω) ή μοριακή έβγαλε 1600 έγκυος μου λέει....πάω στον γιατρό με κάνει υπέρηχο βλέπει σάκο αλλά όχι εμβριο μόνο κάτι παρά παρά πολύ μικρό στην γωνια(ή σάλπιγγες ήταν καθαρες)μου λέει Μωρίς είναι ακόμα κάνω δύο χοριακες και θα σε δω σε 15 μερες....πήγα την τέταρτη έκανα χοριακη 1500030....ανέβηκε Οκ λέω όλα καλα..... Πάω και σήμερα παρασκευή να κάνω και πήγε στο 2400039.....χαλιά εγώ έπρεπε να διπλασιαστη παίρνω τον γιατρό και μου λέει ότι δεν είναι το άριστα αλλά θα περιμένουμε θα του δώσουμε χρόνο να μεγαλώσει..... Βοηθεια... Δεν είμαι καλά......

λίγο περίεργα τα νούμερα...από 1600 πήγε στο 150030? Πάντως λογικό με 1600 τιμή να δείτε μόνο σάκο.

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Σε ποια εβδομάδα είσαι; Μην απογοητεύεσαι, η χοριακή άλλωστε έχει την τάση να διπλασιάζεται ανά 48-72 ώρες. Να είσαι αισιόδοξη κ να κανείς θετικές σκέψεις!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Αχ ναι συγνώμη μπερδευτικα

Τα νούμερα σου είναι πολύ υψηλά, δεν νομίζω οτι έχει λόγο να ανησυχείς. Το 1600 αν επιτρέπεται σε πια ημέρα μετά την τελευταία ημερομηνία περιόδου το είχες; πάντως λογικό στο 1600 να είδατε μονο σάκο. Τώρα θα είναι σε θέση να ακούσει καρδιά. Επίσης σε αυτά τα επίπεδα η χοριακή δεν διπλαισιάζεται κάθε 48 ώρες αλλά μπορει και αργότερα. Νομίζω τζάμπα ανησύχησες

Επεξεργάστηκαν by zadige
addition
bA9gp3.png

Τελευταία περίοδος ήταν 3 Δεκέμβριου....είχα 7 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έχω σταθερό κυκλο.....όταν πήγα στον για το μου είπε ότι είμαι λιγότερο από 6 εβδομαδων....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...