Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ FORUM, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ "ΚΛΕΒΩ" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...

ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 20 ΤΟΥΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ? ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ) ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΗΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΟΥΝ?

ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑ ΠΠΩΙ ΠΡΩΙ?

Διαφημίσεις

τι μαυριλα ειναι αυτη;;;

οι απορίες σου είναι φυσιολογικές, αλοίμονο αν τις αφήναμε να καθορίζουν τη ζωή μας!!!

ας επικρατεί η ψυχραιμία και η λογική, εγώ που βγήκα και από υπερπροστατευτική οικογένεια θα πρεπε να χω ζουρλάνει, που λέμε και στο χωριό μου τα παιδάκια μου, δόξα το θεό μου βγήκε το αντίθετο, δηλαδή δύναμη και πίστη, αυτό έχω για στήριγμα...

το κλικ πάντως έγινε σε κάποια φάση παλιά που είχε πέσει στην Ελλάδα κάπου ένα αεροπλάνο σε ταράτσα και είχαν σκοτωθεί 1 ή 2 παιδακια στο σπίτι τους, εκεί κλαμα εγώ!!!! ήμουν και μικρή (λύκειο;;) ε, αυτό ήταν προχωρώ μπροστά και λέω θεε μου βόηθα....

εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνειδητοποιήσεις πόσο αδύναμοι είμαστε ουσιαστικά και να το αποδεχτείς, μα ούτως ή άλλως ο ρόλος μας ως γονείς δεν είναι να γίνουμε οι ΄'μπράβοι'' των παιδιών μας.

πίστη λοιπόν... :):)

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

τι μαυριλα ειναι αυτη;;;

οι απορίες σου είναι φυσιολογικές, αλοίμονο αν τις αφήναμε να καθορίζουν τη ζωή μας!!!

ας επικρατεί η ψυχραιμία και η λογική, εγώ που βγήκα και από υπερπροστατευτική οικογένεια θα πρεπε να χω ζουρλάνει, που λέμε και στο χωριό μου τα παιδάκια μου, δόξα το θεό μου βγήκε το αντίθετο, δηλαδή δύναμη και πίστη, αυτό έχω για στήριγμα...

το κλικ πάντως έγινε σε κάποια φάση παλιά που είχε πέσει στην Ελλάδα κάπου ένα αεροπλάνο σε ταράτσα και είχαν σκοτωθεί 1 ή 2 παιδακια στο σπίτι τους, εκεί κλαμα εγώ!!!! ήμουν και μικρή (λύκειο;;) ε, αυτό ήταν προχωρώ μπροστά και λέω θεε μου βόηθα....

εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνειδητοποιήσεις πόσο αδύναμοι είμαστε ουσιαστικά και να το αποδεχτείς, μα ούτως ή άλλως ο ρόλος μας ως γονείς δεν είναι να γίνουμε οι ΄'μπράβοι'' των παιδιών μας.

πίστη λοιπόν... :):)

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!ΜΠΡΑΒΟ tao!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΝΑΙ ΤΑΟ,

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ.... ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ. (ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ)

ΝΑΙ ΤΑΟ,

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ.... ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ. (ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ)

Συγνώμη δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί μιλάμε ,δεν το καταλαβαίνω πραγματικά όλο αυτό :shock: Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε ουτέ οι γιαγιάδες μας να κάνουν παιδιά ουτε οι μάνες μας.

Ολοι έχουμε τις ανησυχίες μας αλλά μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια ,το ότι σκεφτεσαί με αυτόν τον τρόπο δεν το θεωρώ φυσιολογικό.

Συγνώμη άν είπα πράγματα που δεν πρέπει.

Διαφημίσεις