Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιωση μονο με πονοκεφαλο?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα...εχτες με πηραν απο το νηπιαγωγειο και μου ειπαν οτι η κορη μου δεν αισθανοταν καλα και ειχε πονοκεφαλο...οταν πηγα να την παρω μου ειπε οτι την πονουσε πολυ το κεφαλι της...δεν εδωσα αναλγητικο γιατι το απογευμα ηταν μια χαρα..το βραδυ μου ειπε οτι την ποναει λιγο...σημερα το πρωι μου ειπε παλι οτι την ποναει λιγο...βεβαια μεχρι τωρα δειχνει οκ...ο γιατρος μου ειπε οτι μορει να ειναι και ιωση μονο με πονοκεφαλο..σας εχει τυχει ποτε κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ALGOFREN KAI ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Καλησπέρα!! Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό στα παιδιά μου, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι ότι με έπιανε μια φορά στο τόσο ένας περίεργο πονοκέφαλος, κάποιες φορές, στο δημοτικό πήγαινά και εγώ σπίτι γιατί ένιωθα πολύ χάλια από αυτόν τον πονοκέφαλο.

Εμένα ξεκίναγε με θόλωμα των ματιών, τρομερό πονοκέφαλο λες και με σουβλάνε, αυτό κράταγε 1 ώρα, μετά ξεθόλωναν τα μάτια μου και ο πόνος υποχορούσε, για τις επόμενες 3 με 4 μέρες το κεφάλι μου πονούσε συνέχεια ,ειδηκά όταν έσκιβα, κάθε μέρα ο πόνος υποχωρούσε και λίγο, ακόμη και τώρα το παθένω μια στο τόσο!! Δεν το έψαξα ποτέ, μέχρι που έμεινα έγκυος το δεύτερο παιδί μου και το είπα στην γυναικολόγο μου, η γυναικολόγος μου μου είπε ότι επειδή ήμουν έγκυος μπορεί η καρδιά να μην στέλνει την σωστή ποσότητα αίματος στον εγκαίφαλο και να πάω να με δεί καρδιολόγος( βέβαια αυτό το πάθαινα και πρίν μείνω έγκυος, και η γυναικολόγος μου νόμιζε ότι το παθένω εξαιτίας της εγκυμοσύνης), πήγα και με είδε καρδιολόγος και μου είπε ότι αυτό που μου είπε η γυναικολός δεν υσχίει, γιατί αν γινόταν αυτό θα είχε μεγαλώσει η καρδιά μου, και η καρδιά μου ήταν μια χαρά σε μέγεθος, τελικά ποτέ δεν έμαθα γιατί το παθένω, μπορεί να είναι και κρύωμα όπως σου είπε και ο γιατρος σου....:?:

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...σημερα δε μου παραπονεθηκε καθολου..οποτε ας ελπισουμε οτι δεν ηταν κατι σοβαρο.