Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετα την αποξυση.....

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!!!!!στις 15/11 εκανα αποξυση λογω παλινδρομης κυησης....περιπου 12 μερες μετα αρχιζα να ''καθαριζω'' και στο καπακι αιμα με κανονικη ροη περιοδου (και πηγματα) μεχρι και σημερα...λετε να ειναι περιοδος τοσο συντομα????εχει συμβει σε καποια αυτο???να σημειωσω οτι κανονικα ο κυκλος μου ειναι 30-35 ημερες

Διαφημίσεις

φουλα μου, δεν εχω γνωση επι του θεματος, αλλα σκεφτομαι οτι εαν σου κρατησει τις μερες που σου κραταει συνηθως η περιοδος, τοτε ειναι πιθανο να αδιαθετησες. τσεκαρε το, κ μετα κανε κ ενα τηλ στο γιατρο σου

Φούλα εγώ έκανα απόξεση 8/9. Είχα ακριβώς το ίδιο με σένα. Μου ήρθε αίμα -αυτό που λες εσύ "καθάριζα"- και έκανε να σταματήσει 30 μέρες. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε το εξής (δεν ξερω αν θα σε βοηθησει).

Επειδή ήταν η δεύτερή μου παλλίνδρομη, και για να τη σώσω πήρα αρκετά ουτροτζεστάν, οι ορμόνες μου αποσταθεροποιήθηκαν. Αυτό που είχα δηλαδή, δεν ήταν αίμα- υπολείμματα από τη μήτρα αλλά αποτέλεσμα προσωρινής ορμονικής ανωμαλίας, κάτι που δημιούργησε η υπερβολική δόση προγεστερόνης. Μετά τις 30 μέρες σταμάτησε σιγά σιγά, και τον επόμενο μήνα μου ήρθε κανονικά (στις 25 μέρες, όπως ήταν πάντα ο κύκλος μου)

tt1c5897.aspx

Βικυ μου και εμενα η δευτερη ηταν και επισης πηρα ουτροτζεσταν....οφου δεν μπορω αλλη σερβιετα ρε κοριτσια...την φοραω εδω και 1 μηνα γιατι ειχα αποκολληση νωριτερα....1 μηνα στο συνολο με αιμα...εχω συγκαει η γυναικα...αφηστε που μετα απο την αποξεση εχω τρομερες ''ορεξεις'' και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε για αυτο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Βικυ μου και εμενα η δευτερη ηταν και επισης πηρα ουτροτζεσταν....οφου δεν μπορω αλλη σερβιετα ρε κοριτσια...την φοραω εδω και 1 μηνα γιατι ειχα αποκολληση νωριτερα....1 μηνα στο συνολο με αιμα...εχω συγκαει η γυναικα...αφηστε που μετα απο την αποξεση εχω τρομερες ''ορεξεις'' και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε για αυτο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχα!! τιποτα δε σε σταματα φουλα!!