Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδοχειρούργος Ιωάννινα υπάρχει?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ξέρετε αν υπάρχει παιδοχειρούργος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο κ αν οχι που αντιμετωπίζονται τα παιδοχειρουργικά περιστατικά? Η κόρη μου 6 ετών έκανε κήλη λευκής γραμμής και πρέπει να χειρουργηθεί, την Δευτέρα θα ξαναμιλήσω με τον παιδίατρο της να μου πεί που να απευθυνθώ αλλά θέλω να το ψαξω λίγακι κ μόνη μου. Αν ξέρετε κάτι κάθε πληροφορία πολύτιμη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα να ενημερώσω το θέμα μου μήπως και κάποια άλλη μανούλα στην περιοχή αντιμετωπίση ίδιο πρόβλημα με μας.

Παιδοχειρουργική δυστηχώς δεν υπάρχει στο Πανεπιστημιακό Ιωάννινων οπότε τα περιστατικά αυτά(παιδοχειρουργικά) πρέπει να πάνε ή παίδων Αθήνα ή Θεσσαλονίκη 'ισως και Πάτρα δεν ξέρω σίγουρα για το τελευταίο.

Εμείς κοιτάμε για Θεσσαλονίκη πλέον, ο παιδίατρος μας ήταν κάθετος οτι αφού το παιδι είναι μικρό (6 ετών) πρέπει να πάει σε παιδοχειρουργική κλινική που εννοείτε έχουν εξιδήκευση και εμπειρία ίσως οχι τόσο για το χειρουργικό κομμάτι όσο για την αναισθησία.

Η κήλη μέσης γραμμής ή επιγαστρική όπως λέγεται εντοπίζεται 2-3 εκατοστά πάνω απο τον οφαλό, είναι ψιλαφητή και οράτη με το μάτι στην δικιά μας περίπτωση, με πόνο κατα την ψιλάφιση (τρόμαξα παρα πολύ για όγκο κτλ ). Ο γενικός χειρουργός που την είδε μας είπε οτι προεξέχει το επίπλουν και οχι εντεράκι γιατι στην δέυτερη περίπτωση θα πηγαίναμε το παιδι με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο για έκτακτο χειρουργείο.

Μπορεί να συμβεί από έντονο βήχα, τραυματισμούς, δυσκοιλιότητα κτλ, στην δικιά μας περίπτωση συναίβει δυστυχώς απο τραυματισμό στο σχολείο γιατί τα παιδάκια είχαν την φαεινή ιδέα να ανεβουν στην κοιλίτσα της δικιάς μου 4 στο σύνολο κατι το οποίο το έμαθα χθές, το έκαναν σαν παιχνίδι και αφού είναι παιδιά δεν κατάλαβαν τι συνέπειες μπορεί να είχε όλο αυτό, ποιός επιτηρούσε τα παιδιά(ολοήμερο) δεν ξέρω...μάλλον κανένας!!!

Είμαι πόλυ στεναχωρημένη γιατί δεν είχα σκόπο να την αφήνω ολοήμερο (ειναι κ ζωηρό παιδάκι κ η ίδια), το σχολείο ειναι μικρό επαρχιακό και τα παιδιά πολύ λίγα αλλά απο οτι φάνηκε δεν τα επιτηρούν σωστά, τέλος πάντων.