Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΤΥΧΗΜΑ:Τριχρονο έβαλε στο αυτί του το κουταλάκι του παιδικού γιαουρτιου

Recommended Posts

Καλησπέρα, παρότι πολλά χρόνια παρακολουθώ και συμβουλεύομαι το φορουμ δεν είχα γράψει ποτέ κάποιο σχόλιο.

Σήμερα σας γράφω διότι χθες το τρίτο μου παιδάκι έπαθε ένα ατύχημα που ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να συμβεί και γι' αυτό θεώρησα καλό να σας ενημερώσω για να έχετε το νου σας.

Τους έδωσα χθες το απόγευμα να φάνε παιδικά γιουρτάκια (αυτά με τις σοκολατένιες μπάλες) με το κουταλάκι που έχουν μέσα τα γιαουρτάκια γιατί το βρίσκουν σαν παιχνιδάκι κι εγώ ετοίμαζα το φαγητό δίπλα.

Σε λίγο είδα ότι το δεξί αυτί του μικρού ήταν γεμάτο αίμα!!!! τον βούτηξα, πήγαμε στον ΩΡΛ και τελικά στο τσακ γλυτώσαμε τη ρήξη τυμπάνου!!! είχε κάνει πληγή ακριβώς δίπλα απο το τύμπανο!!!προφανώς τον έτρωγε το αφτάκι και το έξυσε!!! Μετά, όταν πρόσεξα το κουταλάκι όντως είναι πάρα πολύ μικρό και άνετα χωράει στα παιδικά αυτάκια, οπότε έχετε λίγο το νου σας γιατί εμείς την πατήσαμε!!!

Σήμερα το πρωί μάλιστα κάλεσα και στην εταιρία που τα παρασκευάζει -αν και νομίζω ότι όλες οι εταιρίες με τα παιδικά γιουρτάκια χρησιμοποιούν τόσο λεπτά κουταλακια- για να τους ενημερώσω για το συμβάν και να τροποποιήσουν τα κουταλάκια, δηλώνοντάς τους ότι δεν έχω καμία αλλή αξίωση, αλλά ότι πρέπει να το μεριμνήσουν. Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι δεν έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο και ότι δεν είχαν ποτέ τέτοια προβλήματα ποιότητας και επίσης θα μπορούσε οποιοδήποτε κουτάλι να το βάλει το παιδί στο αυτί του!!!!

τελοσπάντων, εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τα χειρότερα, απλώς απο εδώ και πέρα εγώ θα τους δίνω τα γιαουρτάκια με τα δικά μας κουτάλια που είναι πιο χοντρά ή θα ψάξω να βρώ κουταλάκια παγωτού που είναι επίσης φαρδιά στην πίσω πλευρά!!!

Καλή συνέχεια σε όλους τους γονείς και μεγάλη προσοχήηηη!!!!

Διαφημίσεις

Πω πω τι λες τωρα? Περαστικα στο παιδακι σου!! Εχω ακουσει οτι γυρω στα 3 εχουν μια ταση να χωνουν διαφορα σε μυτη και αυτια, ενα ξαδερφακι μου ειχε βαλει στο αυτι του μια μπιλια! Περαστικα και παλι!

Πω πω τι λες τωρα? Περαστικα στο παιδακι σου!! Εχω ακουσει οτι γυρω στα 3 εχουν μια ταση να χωνουν διαφορα σε μυτη και αυτια, ενα ξαδερφακι μου ειχε βαλει στο αυτι του μια μπιλια! Περαστικα και παλι!

Ναι, και αρακά στην μύτη που παει στα πνευμονία και θέλει χειρουργείο .. Το έμαθα σε μάθημα πρώτων βοηθειών που έκανα και έπαθα σοκ!

Tsakmag ευτυχώς που αντιδράσες γρήγορα! Περαστικά!

εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τα χειρότερα, απλώς απο εδώ και πέρα εγώ θα τους δίνω τα γιαουρτάκια με τα δικά μας κουτάλια που είναι πιο χοντρά ή θα ψάξω να βρώ κουταλάκια παγωτού που είναι επίσης φαρδιά στην πίσω πλευρά!!!

Καλή συνέχεια σε όλους τους γονείς και μεγάλη προσοχήηηη!!!!

Και εγώ τα πετάω αυτά τα κουταλάκια (γιατί είναι πολύ ψεύτικα) και τους δίνω κανονικά κουτάλια.

Ευτυχώς που είχατε αίσιο τέλος...

Διαφημίσεις

εγω όταν ημουν μικρουλα διακοπες με τους γονεις μου ειχα χωσει ένα σαλιγκαρι στη μυτη μου και ειχε σφηνώσει. μεγαλη περιπετεια για να μου το βγαλουν...

• 2 weeks later...

θελουν πολυ προσοχη τα παιδια με τα μικρα αντικειμενα. ο αδερφος μου οταν ηταν 2-3 εβαλε στη μυτη του καπακι απο στυλο, οχι το μεγαλο που εχει στη μυτη, το αλλο το μικρουλι. κια τα δικα μου εχουν βαλει μικροπραγματακια στη μυτη (πχ κομματακια χαρτι ή ψωμι) κι επειδη φοβομουν να τους τα βγαλω του εχω βαλει πιπερι και φτερνιστηκαν κι εφυγαν.