Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λεκανη τουαλετας

Recommended Posts

καλημερα σας, ηθελα να ρωτησω με τι μπορω να καθαρισω τη γραμμη που εχει σχηματιστει στη λεκανη της τουαλετας. λυπαμαι καμια 20 μερες κ ετρεχε το καζανακι προφανως τωρα εχει σχηματιστει κατι σαν σκουρια κ δεν εχω καταφερει να το βγαλω με χλωρινη τι αλλο να δοκιμασω;

Διαφημίσεις

Επισης στο σουπερ μαρκετ, στα μπαχαρικα νομιζω, θα βρεις ενα που λεγεται ''ξινο'', ειναι για το φαγητο κανονικα αλλα εγω παντα το χρησιμοποιω για αλατα και τετοιες βρωμιες που δεν βγαινουν με τιποτα. Ειχα νοικιασει παλια ενα σπιτι και η μπανιερα ηταν γεματη αλατα, την ετριψα με τα παντα και δεν καθαρισε καθολου και οταν εβαλα ξινο τα περισσοτερα εφυγαν χωρις πολυ τριψιμο! Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε! :)

Διαφημίσεις

εαν δεν βγει με αυτα που σου προτειναν οι κοπελες παρε ακουα φορτε!!προσοχη ομως γιατι ειναι πολυυυυυυυ ισχυρο και δεν το αφηνεις παραπανω απο 5 λεπτα!εννοειτε οτι δεν τριβεις για να καθαρισει ουτε με βετεχ ουτε με το σκουπακι της τουαλετας γιατι πολυ απλα θα ξετριχιαστει το σκουπακι!απλα μετα τα 5 λεπτα τραβας το καζανακι και παιρνεις ενα σφουγγαρακι για να φυγει οτι μπορει να εχει απομεινει!!εγω το βαζω αυστηρα ομως μονο στην λεκανη και πιο πολυ εννοειτε το χρησιμοποιω για να καθαριζω αυτη την μακα που πιανει ο πατος της λεκανης και δεν φευγει με τιποταααααα!!!μονο με αυτο σωθηκα εγω!!αλλα πουθενα αλλου δε το χρησιμοποιω οπου μπορει η μικρουλα μου να εχει προσβαση και να πιασει κατι με τα χερακια της πχ μπανιερα νιπτηρας κτλ!!