Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εκσπερματωση και καψιμο στον κολπο

Recommended Posts

Καλησπερα! καθε φορα που αρραβωνιαστικος μου εσπερματωνει μεσα με πιανει καψιμο και φαγουρα στον κολπο αναρωτιεμαι αν ειμαι αλλεργικη στο σπερμα του και το εξουδετερωνει ο κολπος μου .Εχει τυχει σε κανεναν αυτο??? σε τετοια περιπτωση προκυπτει εγκυμοσυνη η μονο με εξωσωματικη μπορει να προκυψει ?

Διαφημίσεις

balentina 02 καλημερα!:D:D

Δεν ξερω αν εψαξες καθολου στο διαδυκτιο αλλα αυτα τα συμπτωματα που αναφερεις μοιαζουν με αυτα της αλλεργιας στο σπερμα.

Εμεις φυσικα γιατροι δεν ειμαστε και ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να αυμβουλευομαστε οπωσδηποτε γιατρο. Μην το αμελησεις σε παρακαλω γατι αν ειναι οντως αλλεργια πρεπει να προσεχεις.

Πραγματικα σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

Ενημερωσε μας αν θες οταν θα εχεις νεα!

Φιλακια!:D

το εψαξα , ο γιατρος με εβαλε να κανω εξεταση αιματος της ανοσοσφαιρινης IgE λεγοντας οτι αν βγει ανεβασμενη εχεις αλλεργιες οχι απαραιτητα στο σπερμα αν οχι τοτε δεν εχεις αλλεργια πουθενα με φυσιολ.τιμη 0-100 εγω ειχα 8.Το θεμα ειναι οτι εφοσον οι καλλιεργειες βγηκαν καλες και οι ορμονικες εξετασεις επισης δεν ασχοληθηκε ξανα .Εγω ομως υποφερω γιατι εκει που απολαμβανα το σεξ τωρα υποφερω και με αγχωνει η σκεψη του παιδιου!Αν δεχτουμε οτι εχω ευαισθησια μπορει αραγε να προκυψει εγκυμοσυνη φυσιολογικα??/σαφη απαντηση δεν πηρα δυστυχως...τι κουφο ! δεν εχω ξανακουσει για τετοιου ειδους αλλεργια-ευαισθησια..

balentina 02 νομιζω οτι δεν υπαρχει περιθωριο για ασαφειες σε τετοιες περιπτωσεις!:?:???:

Ειστε ενα ζευγαρι που προσπαθειτε για παιδακι και αντιμετωπιζεις αυτο το προβλημα. Αν θες την γνωμη μου, αν ο γιατρος σου δεν ενδιαφερεται να το ψαξει περισσοτερο απευθυνσου αλλου.

Και παλι σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!:P

Αυτο θα κανω , γιατι σε προηγουμενη σχεση τετοιο προβλημα δεν ειχα το αντιθετο ειχε προκυψει εγκυμοσυνη....φοβαμαι ομως οτι ολο αυτο θα με μπλεξει σε γραναζια με ανοσολογους και αλλεργιολογους που δυσκολα θα βγει ακρη φοβαμαι ο καιρος θα περνα και γω ειμαι ηδη στα 36...μακαρι να ελεγαν εχεις αυτο θα κανεις αυτο , παρα το οι εξετασεις ειναι καλες και γω να ταλαιπωρουμαι...

Διαφημίσεις