Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με κάδους σκουπιδιών!!!!!!


Recommended Posts

Γεια σας!! Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα θέμα, για άλλους μπορεί να φανεί χαζό αλλά εμένα με ενοχλεί αρκετά και θα ήθελα την γνώμη σας σας παρακαλώ...

Το θέμα έχει να κάνει ως εξής...

Εδώ και ένα χρόνο, έχουμε νοικιάσει και μένουμε σε μια μονοκατοικία με τα 2 μας παιδιά, το ένα είναι 32 μηνών και το άλλο 6, ε λοιπόν είναι 2 κάδοι πάντα έξω από το σπίτι μας, ακριβώς στον τοίχο της αυλής μας που δεν είναι και ψηλός, ακριβώς δίπλα από την καγκελόπορτα εισόδου στο σπίτι μας.

Όλη την βρώμα και τα μικρόβια των σκουπιδιών όλου του τετραγώνου την τρώμε εμείς στην μάπα.(παλιά άλλαζαν θέση οι κάδοι και πήγαιναν και απέναντι, αλλά τον τελευταίο καιρό ο δήμος αποφάσισε να είναι μονίμως μπροστά απο το σπίτι μας)

Μας λέει λοιπόν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ότι είχε πάρει τηλέφωνο τον δήμο και τον είχαν πάρει τον έναν, ωραία λέμε, ας πάρουμε και εμείς τηλέφωνο να τον πάρουν τουλάχιστον τον ένα, παίρνουμε λοιπόν τηλέφωνο και όντως μετά από λίγο καιρό τον παίρνουν τον ένα, οι γείτονες με αυτό το σκηνικό τρελάθηκαν, όλο έλεγαν που πήγε ο κάδος και γιατί τον πήραν και ότι θα έπαιρναν τηλέφωνο να μάθουν τι έγινε.

Τελικά πήραν τηλέφωνο και έκαναν παράπονα και τον έφεραν πάλι πίσω τον κάδο μπροστά απο το σπιτάκι μας...

Ε λέω και εγώ λοιπόν, να ξανα πάρουμε τηλέφωνο τους αρμόδιους για τον κάδο και να τους πούμε, ότι αυτοί που θέλουν τόσο πολύ τον κάδο και κάνανε παράπονα για να τον φέρουν πίσω, να τον βάλουν μπροστά από το σπίτι τους αυτοί τον κάδο!!! Δηλαδή πρέπει να τους έχω εγώ και τους 2 μπροστά από το σπίτι μου?? είναι νόμιμο αυτό?? Άσε που ενοχλεί και τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν από τον δρόμο γιατί είναι στενός ο δρόμος και δεν μπορούν να στρίψουν άνετα!!

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?? ή ξέρει κάποιος άλλος αν είναι λάθος αυτές μου οι σκέψεις ή αν έχω δίκιο??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...