Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σακος με υγρο στην μητρα??

Recommended Posts

Καλησπερα 2 αποβολες και μια μια παλινδρομη μετα..

λοιπον ειμαι εγκυος περιπου 6-7 εβδομαδες παω σημερα στο γιατρο για πρωτη φορα και εκει που ειμαι φρικαρισμενη αλλα αισιοδοξη αρκετα..

βλεπει ενα σακο με υγρο μεσα στην μητρα μεγαλο και στην γωνιτσα ενα μικρο σακο με το εμβρυο και καρδιακη λειτουργια ..

ο ιδιος ειπε οτι δεν εχει ξαναδει κατι τετοιο και να παμε αυριο στο Λητω να το ξαναδουμε

το εχω φρικαρει ειναι λιγο νομιζα οτι η παλινδρομη και η αποβολη ηταν οτι χειροτερο σε αυτη ητ φαση οσο ζεις ομως..

γραφω απλα να ρωτησω εχετε ξανακουσει κατι τετοιο ??:confused::confused::-(

Διαφημίσεις

Καλησπερα...

Οποτε ειναι σαν να εχεις 2 σακουσ στην ουσια....???? ο ενας με υγρο και ο αλλος με εμβρυο.

Δεν ξερω κατα ποσο οι περιπτωσεις μας συμπιπτουν αλλα οταν ειχα μεινει εγκυος στη κορη μου πριν παω στο κανονικο μου γιατρο (ο οποιοσ ελειπε) χρειαστηκε να επισκεφτω εναν αλλον γιατι δεν ενιωθα καλα. Καθως με εξεταζει μου λεει επι λεξη: εχεις διδυμα, βλεπω 2 σακουσ, το ενα ειναι μια χαρα και το αλλο δεν ξερουμε αν θα τα καταφερει γιατι ειναι πολυ χαμηλα. Φευγω και μετα απο λιγες μερες αφου επεστρεψε ο κανονικος μου γιατρος παω να με δει και μου λεει: δεν εχεισ διδυμα αλλα ο ενας σακος απο τους δυο περιεχει αιμα το οποιο δεν επηρεαζει καθολου το εμβρυο και θα αποροφηθει απο μονο του σταδιακα οπως και εγινε. Στον επομενο υπερηχο που σημειωτεον εγινε μετα απο ενα μηνα περιπου δεν υπηρχε απολυτως τιποτα παρα μονο ο σακος με το μωρο.

Καλη επιτυχια αου ευχομαι.....!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Koalaki ευχαριστω για την απαντηση ναι δυο ειναι οι σακοι μονο που αυτος που μοιαζει να εχει υγρο ειναι 10 φορες τουλαχιστον μεγαλυτερος απο τον σακο του εμβρυου δεν ξερω ευχαριστω για τις ευχες σου

θα προαθησω να ηρεμησω καπως τωρα και θα γραψω αυριο τι εγινε τελικα..

Koalaki ευχαριστω για την απαντηση ναι δυο ειναι οι σακοι μονο που αυτος που μοιαζει να εχει υγρο ειναι 10 φορες τουλαχιστον μεγαλυτερος απο τον σακο του εμβρυου δεν ξερω ευχαριστω για τις ευχες σου

θα προαθησω να ηρεμησω καπως τωρα και θα γραψω αυριο τι εγινε τελικα..

Μηπως ειναι καποια κυστη.....???????

Θα μπορουσες να παρεις και μια δευτερη γνωμη...

Και εμενα ηταν μεγαλυτερος κατα πολυ ο σακος που περιειχε αιμα.

Καλησπέρα και απο εμένα

Να ρωτήσω κάτι: μετά απο την παλλίνδρομη ή τις αποβολές είχες καθαρίσει τελείως; Το λέω γιατί μπορεί να σου έχουν μείνει τίποτα υπολείμματα και για αυτό να φαίνεται έτσι στον υπερήχο.

Πάντως το μωράκι σου φαίνεται να είναι καλά, αφού υπάρχει καρδιακή λειτουργία!Σου εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα

Να ρωτήσω κάτι: μετά απο την παλλίνδρομη ή τις αποβολές είχες καθαρίσει τελείως; Το λέω γιατί μπορεί να σου έχουν μείνει τίποτα υπολείμματα και για αυτό να φαίνεται έτσι στον υπερήχο.

Πάντως το μωράκι σου φαίνεται να είναι καλά, αφού υπάρχει καρδιακή λειτουργία!Σου εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Θα συμφωνησω μαζι σου...

Αρχικα και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα επειδη ειπε για υγρο και οχι για αιμα δεν το εγραψα καν, εμενα ειχε αιμα παρολο που δεν ειχα παλλινδρομη η αποβολη στο παρελθον.

Θα συμφωνησω μαζι σου...

Αρχικα και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα επειδη ειπε για υγρο και οχι για αιμα δεν το εγραψα καν, εμενα ειχε αιμα παρολο που δεν ειχα παλλινδρομη η αποβολη στο παρελθον.

Μήπως δεν μπόρεσε να καταλάβει ο γιατρός αν ήταν αίμα ή υγρό σκέφτομαι. Δεν ξέρω, μήπως έχει καμιά κύστη;

Εσένα σου είπε γιατί υπήρχε το αίμα ή το θεώρησε φυσιολογικό;

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Μήπως δεν μπόρεσε να καταλάβει ο γιατρός αν ήταν αίμα ή υγρό σκέφτομαι. Δεν ξέρω, μήπως έχει καμιά κύστη;

Εσένα σου είπε γιατί υπήρχε το αίμα ή το θεώρησε φυσιολογικό;

Σωστο ετσι οπως το σκεφτεσαι αλλα αν ειναι αιμα εχω την εντυπωση οτι χρωματιζεται και στον ασπρομαυρο υπερηχο αν μιλαμε για αυτη την περιπτωση, τουλαχιστον ετσι εγινε σε εμενα αλλα ηταν εγχρωμος.

Οταν εκπληκτη αναρωτηθηκα γιατι υπαρχει ο σακος με αιμα με καθησυχασε λεγωντας μου οτι μερικες φορες ειναι οργανικο και συνυπαρχει με τον κανονικο σακο, ειναι ανευ σημασιας και δεν εμποδιζει την κυηση.

καλημερες και ευχαρισω για τις απαντησεις θα παω σημερα να δω σε λιγο

μακαρι να υπαρχει ελπιδα αλλα δεν νιωθω ετσι

ευχαριστω παλι για τις ευχες κοριτσια

Διαφημίσεις

καλημερες και ευχαρισω για τις απαντησεις θα παω σημερα να δω σε λιγο

μακαρι να υπαρχει ελπιδα αλλα δεν νιωθω ετσι

ευχαριστω παλι για τις ευχες κοριτσια

Καλημερα...

Μην το προδικαζεις ακομα...ειναι κριμα, αν νιωσεις οτι ο γιατρος σου τα λεει περιεργα πηγαινε παρε δευτερη γνωμη.

Σου ευχομαι να ακουσεις τα καλυτερα...!!!

ρε κοριτσια τι να πω τωρα γυρισα μολις απο το λητω και λεει δεν ειχα καταλαβει

το αποτελεσμα

ειναι ολα οκ προς το παρον το θεμα ειναι οτι ειναι ενας τεραστιος σακος με ενα πολυ μικρο εμβρυο μεσα οχι δυο τλπ

με εχει λιγο προβληματισει ο γιατρος αλλα ολα φαινονται καλα προς το παρον αρα λαθος και ο τιτλος ...

Μπράβο!Τέλεια νέα!Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι κοπέλα μου και σε 8 μήνες να κρατήσεις αγκαλιά το αγγελουδάκι σου!

Φιλιά!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

ρε κοριτσια τι να πω τωρα γυρισα μολις απο το λητω και λεει δεν ειχα καταλαβει

το αποτελεσμα

ειναι ολα οκ προς το παρον το θεμα ειναι οτι ειναι ενας τεραστιος σακος με ενα πολυ μικρο εμβρυο μεσα οχι δυο τλπ

με εχει λιγο προβληματισει ο γιατρος αλλα ολα φαινονται καλα προς το παρον αρα λαθος και ο τιτλος ...

Μπραααααααβο....!!!!!!!

Και εμενα ηταν τεραστιος ο σακος του εμβρυου αλλα και ο αλλος πιο μεγαλος ομως δεν εμποδισε ουτε την κυηση αλλα ουτε και την αναπτυξη του εμβρυου το γεγονος του δευτερου σακου αλλα και το γεγονος οτι ο σακος του εμβρυου ηταν μεγαλος ενω το εμβρυο μικρο οπως στη δικη σου περιπτωση αλλα και πολλων αλλων γυναικων...!!!

Με το καλο σου ευχομαι....!!!!!!

Διαφημίσεις