Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημητροπουλος Κώστας

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ! Ειμαι καινούρια στο forum κ θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τον γυναικολόγο δημητροπουλος. Στο μητέρα;;; Έχει κάνει καμία σπερματεγχυση μαζί του; Καλή συνέχεια σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ! Ειμαι καινούρια στο forum κ θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τον γυναικολόγο δημητροπουλος. Στο μητέρα;;; Έχει κάνει καμία σπερματεγχυση μαζί του; Καλή συνέχεια σε όλες!

ειχα ακουσει τα καλυτερα γι αυτον. εχω κανει 2 εξωσωματικες μαζι του. εμεινα εγκυος αλλα η πρωτη βιοχημικη κ η δευτερη παλλιδρομισε.

οποτε ναι τον προτεινω.. εχει καλα ποσοστα επιτυχειας αλλά δε το ψαχνει γιατι παλλιδρομησε το εμβρυο κτλ. τι δε πηγε καλα κτλ

• 2 weeks later...

Gioulina καλησπέρα.Εχω και γω μια αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ενεργητικό μου κι έχω κλείσει ραντεβού με τον Μαντούδη μήπως μας βάλει σε μια σειρά μετά από αναμονή 2 χρόνων για παιδι.Αν διάβασα καλά τα μηνύματά σου πήγες και συ σ αυτόν?Αν ναι αποφάσισες ν απευθυνθείς αλλόύ για σπερματέγχυση?Σ ευχαριστώ προκαταβολικά για τις πληροφορίες αλλά είμαι πολύ πελαγωμένη...

• 4 months later...

Γεια σας κοριτσια μετα απο πολυ καιρο... ηθελα να χαλαρωσω λιγο γτ ειχα αγχωθει να ψαχνω να ρωταω κ να ασχολουμαι συνεχεια με το θεμα ποτε θα γινω μανα! Προσπαθησα λοιπον να απεχω για λιγο μηπως κ λιγο μπορεσω να ξεχαστω! Και ξεχαστηκα!!!! Ειμαι 18 εβδομαδων!!! Το μωρακι μου ειναι κατα 90 τοις εκατο αγορακι αλλα το θεμα ειναι πως τελικα το ονειρο εγινε πραγματικοτητα!!! Δε μπορω λοιπον να μην πω την αποψη μου για το γιατρο που με βοηθησε να το καταφερω!ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!!! Στην αρχη σου δινει την εντυπωση οτι οκ εισαι μια ακομα....που οκ οτι ειναι να γινει θα γινει..κ αυτο μπορει να σου φανει καπως αλλα τελικα ειναι ο τροπος του να σε χαλαρωσει κ να δεις αλλιως τα πραγματα! Σου μιλαει σαν φιλος,τον βρησκεις παντα στο τηλ ολη την ημερα καθε μερα εκτος αν λειπει εξωτερικο που τοτε βρησκεις την μαια-βοηθο του(πολυ καλη κ αυτη δεν το συζητω)ειναι πολυ χαλαρος και ενα σημαντικο ακομα θεμε σε ολες εμας ειναι οτι προσπαθει να σε βοηθησει με τα χρηματα!Δεν σε κοιταει στην τσεπη!!! Αυτο το καταλαβα απο την πρωτη μας συναντηση.Αν εχετε λιγο εμπειρια απο λαμογια θα το καταλαβετε κ εσεις!!Δεν σου χαιδευει ποτε τα αυτια μονο κ μονο για να ειναι γλυκουλης κ να σου πει αυτα που θες να ακουσεις μονο κ μονο για να μεινεις πελατισσα του να μη σε χασει! Ειναι τελειος! Του οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτον κ την ομαδα του! Σας ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες μεσα απο την καρδια μου οποιο γιατριο κ αν διαλεξετε απλα θα ημουν γαιδουρα αν δεν ελεγα τη γνωμη μου για τον Δημητροπουλο.

• 5 months later...

Έχω ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον κ. Δημητρόπουλο, τον οποίον μου συνέστησε ο γιατρός μου.

Επαναφέρω το θέμα ρωτώντας αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να προσθέσει κάποια άλλη κοπέλα για να μας βοηθήσει.

Διαφημίσεις

• 5 months later...
  • 3 years later...

Καλημέρα κορίτσια

Πρέπει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και ο γιατρός μου σύστησε το Δημητρόπουλο Κώστα αν έχει κάποια εμπειρία μαζί του πρόσφατη η πιο παλιά ενδιέφερε.