Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Recommended Posts

τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω το εξης προβλημα, με πιανει ενα σφιξιμο στην καρδια και δυσφορια και αμεσως μετα μου ερχεται να κανω εμετο ή με πιανει η κοιλια μου και αφου παω τουαλετα μου περναει. Η δυσφορια και το σφιξιμο ειναι αρκετα εντονη σε σημειο να νιωθω οτι θα πεθανω. Αυτο κυριως μου συμβαινει αν την ωρα που με παιρνει ο υπνος ξυπνησω και κανω καποια μικροδουλεια και παω να ξαπλωσω μετα. Αν ξυπνησω μεσα στη νυχτα γιατι κατι θελει ο μικρος δεν με πιανει. Μεσα στη μερα ειμαι μια χαρα και δεν εχω καμμια ενοχληση αλλα μολις ερθει το απογευμα αρχιζει και με πιανει αυτος ο φοβος οτι θα μου ξανατυχει και δεν εχω διαθεση για τιποτα. Σας εχει τυχει κατι αναλογο? η αληθεια ειναι οτι περασα κατι οικογενειακες στεναχωριες αυτη την περιοδο που μ εκαναν να νιωση πολυ πιεση και στεναχωρια

Διαφημίσεις

Την ωρα που σε πέρνει ο ύπνος σηκώνεσαι να κανείς δουλειά;γιατι το κανείς αυτο;μήπως το νιώθεις να έρχεται και ξυπνάς;καλυτερα να πας σ'εναν καρδιολόγο για καλο η κακό και δεν ειναι ανάγκη να περιμένεις ραντεβού στο ΙΚΑ. Υπάρχουν πλέον οι συμβεβλημενοι ιατροί που δεν πληρώνεις αν πας κοιτά ποιον εχεις κοντά σου και μπορεί να σε εξυπηρετήσει άμεσα.εμενα με έπιανε πόνος στην καρδιά και αίσθημα παλμων και πήγα αμέσως!η Διαγνωση ήταν αϋπνία και κούραση. Ευτυχώς!μην το αφήνεις παντός!ευχομαι να μην ειναι τίποτα.περαστικα!!

Την ωρα που σε πέρνει ο ύπνος σηκώνεσαι να κανείς δουλειά;γιατι το κανείς αυτο;μήπως το νιώθεις να έρχεται και ξυπνάς;καλυτερα να πας σ'εναν καρδιολόγο για καλο η κακό και δεν ειναι ανάγκη να περιμένεις ραντεβού στο ΙΚΑ. Υπάρχουν πλέον οι συμβεβλημενοι ιατροί που δεν πληρώνεις αν πας κοιτά ποιον εχεις κοντά σου και μπορεί να σε εξυπηρετήσει άμεσα.εμενα με έπιανε πόνος στην καρδιά και αίσθημα παλμων και πήγα αμέσως!η Διαγνωση ήταν αϋπνία και κούραση. Ευτυχώς!μην το αφήνεις παντός!ευχομαι να μην ειναι τίποτα.περαστικα!!

πολλες φορες οταν κοιμιζω τον μικρο με παιρνει κι εμενα ο υπνος διπλα του και μολις με εχει παρει καλα καλα ξυπναω γιατι εχω πιαστει στο πατωμα οποτε θα παω να πλυνω το ποτηρι που ηπιε γαλα , θα βαλω πυτζαμες και θα πεσω ή μπορει να μην εχω κλεισει τα παραθυρα αυτο λεω μικροδουλειες, ε με χαλαει οταν γινεται ετσι. Για αρχη εκλεισα ραντεβου στην ενδοκρινολογο να δω το θυροειδη μηπως πρεπει ν αλλαξουμε τη δοσολογια του χαπιου γιατι παλαιοτερα οταν δεν ηταν ρυθμισμενος μου εφερνε ταχυκαρδιες και τετοια διαφορα, μετα θα παω σε καρδιολογο και ο θεος βοηθος, δεν θελω να μπλεξω καθολου μ εξετασεις

Διαφημίσεις