Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

16ΜΗΝΩΝ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!

ΣΤΕΛΛΙ

Recommended Posts

Η μπεμπα μας ειναι 16 μηνων..απο μωρο ποτε δε ξυπναγε ενδιαμεσα το βραδυ παρα μονο να θηλασει κ κοιμοταν παλι...εδω και ενα μηνα που εχω ξαναρχισει δουλεια( γιατι να πω ειμαι καθηγητρια αγγλικων κ δουλευω σε φροντιστηρια--το καλοκαιρι δεν δουλευα)..παρατηρω οτι τα βραδια ξυπναει κ φωναζει μαμα!,,,βεβαια κ περυσι δουλευα αλλα ηταν μωρο-μωρο ακομα κ ισως δεν ενιωθε οτι λειπω την ημερα...πχ τωρα πινει γαλα κατα τι; 9μιση με 10 κ προσπαθουμε να κοιμηθει 10 με 10και μιση γιατι ως τωρα κοιμοταν 11 το βραδυ..να πω οτι τα πρωινα ειμαστε μαζι κ το βραδυ την βλεπω αφου γυρναω 9και....λετε να το κανει αυτο απο αγχος? βεβαια αφου ξυπνα...πχ κοιμαται 10 και θα ξυπνησει 4ή 5 ή 6 το πρωι ...καιθα θελει παλι γαλα για να κοιμηθει..δεν θηλαζω τωρα....συνδυαζει το αγχος αποχωρισμου με το γαλα για να ξανακοιμηθει? αν της δωσω νερο ή χαμομηλι δεν τα πινει γιατι πειναει...και ομως τρωει καλα ολη τη μερα κ γαλα το πινει ολο και τα 300μλ το βραδυ...καμια ιδεα?..λετε να της περασει? χτες πχ κοιμηθηκε 10και μιση κ ξυπνησε 6 παρα...ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Κ μένα ο μπεμπης μου ειναι 15 μηνών κ για 2 εβδομάδες ξυπνάγε ξαφνικά κάθε 3 ωρο για να φάε ι κ ξανακοιμοτανε.η παιδίατρος μου είπε ότι το παιδί πεινάει κ να του βάζω στο τελευταίο γάλα πριν κοιμηθεί 2κουταλιες σκόνη συμπλήρωμα της νουνου κοιμάμαι κ μεγαλώνω.κ ότι άμα συνέχιζε να το κάνει θα μου προσθέστε κ λίγο απο το μεσημεριανό γεύμα κ το βράδυ.αλλα στο διάστημα αυτο μετά αρρώστησε κ κόψαμε τελείως το φαγητό.θεωρω ότι άμα πεινάει καλο ειναι να τρώει το παιδί κ να μην δίνουμε νερό.