Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κολπικός υπέρηχος μέχρι ποια εβδομάδα??

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! είμαι έγκυος σε διδυμάκια και σήμερα κλείνω την 9η εβδομάδα κύησης σύμφωνα με την τερ. Μέχρι τώρα οι υπέρηχοι ήταν κολπικοί,σήμερα έχω ραντεβού κ αναρωτιέμαι τι υπέρηχο θα μου κάνει. Εσας μέχρι πότε σας έκαναν κολπικό υπέρηχο οι γιατροί σας?βαρέθηκα να γδύνομαι βρε κορίτσια!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

πιστευω σημερα να σου κανει απο την κοιλια....κ αν οχι πες του να προσπαθησετε...εγω ημουν 6εβδομαδων κ επειδη κατι ειχε προκυψει ειχα παει σε εξωτερικο γιατρο για 2η γνωμη κ μου εκανε απο τη κοιλια κ μια χαρα φανηκε ενω ο νοσοκομειακος μονιμως κολπικα......

πιστευω σημερα να σου κανει απο την κοιλια....κ αν οχι πες του να προσπαθησετε...εγω ημουν 6εβδομαδων κ επειδη κατι ειχε προκυψει ειχα παει σε εξωτερικο γιατρο για 2η γνωμη κ μου εκανε απο τη κοιλια κ μια χαρα φανηκε ενω ο νοσοκομειακος μονιμως κολπικα......

κι εγώ αυτό ελπίζω! ε τι στο καλό πια!θα φτάσω στον 9ο κι ακόμη κολπικό θα μου κάνει?!!:lol:

z4WZp2.png

Myheart είσαι οριακά. Μην ξεχνάς έχεις διδυμακια!! Θυμάμαι περίπου μέχρι την αυχενική (ίσως λίγο πριν) κάναμε κολπικο υπερηχο. Κι εγώ φαγονομουν να ξεκινήσουμε απο πανω, αλλα τελικά κολπικά βλέπαμε καλύτερα. Μην ανησυχείς θα βαρεθεις το τζελ μέχρι το τέλος ;)

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Myheart είσαι οριακά. Μην ξεχνάς έχεις διδυμακια!! Θυμάμαι περίπου μέχρι την αυχενική (ίσως λίγο πριν) κάναμε κολπικο υπερηχο. Κι εγώ φαγονομουν να ξεκινήσουμε απο πανω, αλλα τελικά κολπικά βλέπαμε καλύτερα. Μην ανησυχείς θα βαρεθεις το τζελ μέχρι το τέλος ;)

οριακά λες ε? γμτ!!τουλάχιστον ας ελπίζω να είναι η τελευταία φορά αυτή!!!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Καλησπέρα και εγώ στην 9η εβομάδα είμαι και ο υπέρηχος είναι κολπικός. Μάλλον και ο επόμενος κολπικός θα είναι και μετά θα βλέπουμε από πάνω...[/quote

εμενα στην 8η εβδομαδα μου εκανε υπερυχο απο την κοιλια κ φαινονταν ολα τελεια,αλλα κ στην 6η πρωτα που πηγαμε για να ακουσουμε την καρδουλα μου εκανε κολπικο κ μετα στην κοιλια να δουμε αν φαινεται απο εκει αλλα κ παλι φαινονταν αλλα οχι πολυ καθαρα,

hJyMp2.png

• 3 weeks later...

Εγώ έκανα κολπικό στη πέμπτη εβομάδα (πρώτος υπέρηχος) και επίσης στην αυχενική (τρίτος υπέρηχος) επειδή ο πλακούντας ήταν πολύ χαμήλα κι έκρυβε τον τραχηλό. Επομένως, ο γιατρός για να μετρήσει τον τράχηλο μου έκανε κολπικό υπέρηχο.

ΥΓ για να μην υπάρξουν παρερμηνείες η αυχενική διαφάνεια έγινε με κοιλιακό και όλος ο έλεγχος του εμβρύου. Απλώς, επειδή δεν φαινόταν ο τράχηλος κάναμε και τον κολπικό.

ο γιατρος που παω εγω κανει κολπικα μεχρι να γινει η αυχενικη... σε εναν αλλο που πηγα μια φορα μονο στην αρχη της κυησης στην 5η με 6η εβδομ μου εκανε κοιλιακα, εξαρταται το γιατρο!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις