Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπνηλια μετα απο πεσιμο

Recommended Posts

χαιρεται ειμαι καινουργια στο forum γι αυτο ζηταω συγωμη για τυχον λαθη μου. το μωρακι μου ειναι 8μηνων. πριν κανενα μηνα περιπου επεσε απ το κρεβατι. απο εκεινη τη μερα που επεσε και μετα μου φαινεται οτι κοιμαται γενικα πιο πολλες ωρες. μπορει να επαθε κατι το νινι μου και να φανει πολυ αργοτερα? ο γιατρος δεν με αφηνει να τον κανω περαιτερω εξετασεις για να μαι σιγουρη γιατι δε κανει λεει να εκτειθετε σε ακτινοβολια τοσο μωρο. εχω τρελαθει δε ξερω πως θα διαπιστωσω αν το μωρο ειναι καλα. sos:(

Διαφημίσεις

τα παρατραγουδα απο χτυπημα στο κεφαλι εκδηλωνονται μεσα σε 48 ωρες . Δεν κρατανε συνεχομενα 1-2 μηνες . Μια χαρα ειναι το παιδακι σου , δεν εχει τιποτα. Καλυτερα να ακουσεις το γιατρο καινα μην μπλεξεις το παιδι με αχρηστες και επικυνδινες για την υγεια του εξετασεις του . Το ξερες οτι στην μαγνιτικη τα μωρακια τα κοιμιζουνε για να μπορουνε να ε3εταστουνε και να μην αρχισουνε να κλαινε και προσπαθουνε να σηκωθουνε και δεν μπορει να γινει η εξεταση ? Μα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι 1 μηνα μετα το παιδακι σου εχει συμπτωματα απο το πεσιμο ? τα παιδακια αλλαζουνε συνηθειες και ρουτινες υπνου συνεχεια . Εμενα και τα 3 παιδια μου εχουνε κανει ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ και ΤΑ χτυπηματα στο κεφαλι , σε σημειο ανυσηχιας καποιες φορες αλλα παντα ακουω τη γιατρο που της εχω εμπιστοσυνη. Αυτη ξερει .

QRyOp2.png

ευχαριστω παρα πολυ για τισ απαντησεις σας. μετα το πεσιμο εκανε εμετο κατευθειαν αλλα ο γιατρος ειπε οτι αν δεν ξανακανει δεν πειραζει ενας εμετος, μπορει να ναι απο το φοβο του. τον πηγα την ιδια μερα και στο νοσοκομειο, μη φανταστειτε οτι τον εξετασαν. τον ειδαν απλα για εξωτερικα χτυπηματα και μου ειπαν το χρωμα του ειναι μια χαρα οποτε μπορειτε να πατε σπιτι απλα το βραδυ να τον ξυπνας ανα 2 ωρες. εγω μεσα στην κουραση μου επειδη ημουν κ μονη αποκοιμηθηκα και τον αφησα να κοιμηθει παραπανω ωρες συνεχομενα. καπου εκει σφιχτηκα και δε ξερω μηπως του προκαλεσα τοτε κατι που τον αφησα να κοιμηθει.