Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω!

Recommended Posts

Καλησπερα! ειμαι 21 ετων . τον προηγουμενο μηνα ειχαμε ενα ατυχημα με το αγορι μου και εξπερματωσε μεσα μου...μετα απο 11 ωρες πειραμε το χαπι που μας προτεινε ο φαρμακοποιος για να μην μεινω εγγυος.. αφου μου ηρθε κανονικα η περιοδος ολα για μενα ειχαν τελειωσει...αυτον τον μηνα ομως εχω μεχρι στιγμης καθυστεριση 3 μερες... υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το χαπι?

Διαφημίσεις

Καταρχήν να ξέρεις ότι το χάπι της επόμενης μέρας δημιουργεί αστάθειες και ορμονολογικές διαταραχές, οπότε το ότι σου καθυστερεί η περίοδος ενδέχεται να είναι από την χρήση του.

Λες ότι σου ήρθε κανονικά η περίοδος αφού πήρες το χάπι. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα λειτούργησε. Βέβαια υπάρχει θέμα και αντίστοιχο στο παρεντς για εγκυμοσύνη με περίοδο, διάβασε να ενημερωθείς.

Τέλος, πολλές φορές το χάπι δεν ΄''πιάνει''. Και όμως, δηλαδη μην νομίζεις ότι πάντα είναι η εύκολη λύση. Η ξαδέρφη μου σε ανάλογη περίπτωση με σένα, πήρε το χάπι το οποίο όμως δεν έκανε τίποτα, ήταν κανονικά έγκυος.

Πάρε ένα τεστ κυησεως από το φαρμακείο για να σου φύγει μια και καλή η αγωνία.

Επίσης δεν αναφέρεις αν ήσουν στις γόνιμες μέρες σου.

Διαφημίσεις

Αφου πηρες το χαπι κ μετα ειχες κανονικη περιοδο δεν εισαι εγκυος μην ανυσηχεις.αυτο βεβαια δεν ειναι 100% σιγουρο μιας κ σε ολους τους κανονες υπαρχουν εξερεσεις. Τωρα αυτη η καθυστερηση που εχεις κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο το χαπι γιατι αλλαζει τον κυκλο.

σας παρακαλω πολυ ας απαντησει καποιος που εχει γνωση στο θεμα...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον γυναικολόγο σου, μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει εμπεριστατωμένες απαντήσεις. Εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

S02fp3.png

LnVyp3.png