Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ (micnat)

Recommended Posts

Φιλενάδα με το ωραιο φορεμα, να χαιρεσαι τον

Ε Ρ Μ Η

Να σου ζησει ο Θεος σου και ευχομαι να παρει πολλά απο τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Θεου ΕΡΜΗ

Να τον καμαρώνεις σαν τα ψηλά βουνα.(βλ. Ολυμπο...)

Αντε και με το ...4ο :wink:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ηρωίδα μαμά , micnat να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Ερμής !

Πάντα γερός και ευτιχισμένος ! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

:D:D:D Με συγκινήσατε βρε παιδιά!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ!

Αγγελούδια, τι θα γίνει με τα 100 προφιτερόλ??? :lol::lol:

Afroditi D, fotinip να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!!

Διαφημίσεις

...ΦΙΛΕΝΑΔΑ !!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΑΚΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 3 ΕΡΜΗΣ

ΓΕΡΟΣ, ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!

...ε, νομίζω ότι μετά από Ωρίωνα, Φοίβη, Ερμή...ταιριάζει και μια Αφροδίτη! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές!!!! Έχετε καταφέρει να με κάνετε να φουσκώσω από περηφάνια παρά τα κιλά μου :lol::lol::lol:

Τι να πω! Ρούλα, μικρό άταχτο patousaki με τα ψιλά γράμματα που νομίζεις πως δε φαίνονται :lol::lol: ζουζουνίτσα, artemis με το φανταστικό φόρεμα βάπτισης (number 1 μιλάμε), Νίκη, Pinkblue σας υπερευχαριστώ!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές!!!! Έχετε καταφέρει να με κάνετε να φουσκώσω από περηφάνια παρά τα κιλά μου :lol::lol::lol:

Τι να πω! Ρούλα, μικρό άταχτο patousaki με τα ψιλά γράμματα που νομίζεις πως δε φαίνονται :lol::lol: ζουζουνίτσα, artemis με το φανταστικό φόρεμα βάπτισης (number 1 μιλάμε), Νίκη, Pinkblue σας υπερευχαριστώ!!!!!

Ποιά κιλά;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!.Πλάκα μας κάνεις και κακογουστη ομολογώ.

Αντε πάγενε που μιλάς και εσυ για κιλά.....Εκτός αν εφαγες και τα 100 προφιτερόλ που κράτησες(;) για μενα και φούσκωσες !!!!!!!!!!!

Δεν παιζω...δεν παιζω...Δεν εγραψες πως πήγε το μυστήριο μικρό μου πόνυ...

Ξεκινα...γράφε...Μας ξεπετά νομιζω.....Ε κυρια πρόεδρε;;;;

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ σορυ.Σταβομάραααααααααααααααα

Τωρα το ειδα οτι το εχεις ονομάσει "πολύχρωμη βάπτηση"

Ειδοπεια βρε μπουρδα καραβάγκο που ελεγαν και σε μια Ελληνική ταινία...

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Για την Aggeloudia και την Αγάπη που ψάχνει το τόπικ απεγνωσμένα :lol::lol: είπα να σας βάλω κι εδώ το αρχικό μου ποστ για να τα ξαναδείτε και να τα εμπεδώσετε

(όχι, δεν έχω καβαλήσει το καλάμι ακόμα...σε λίγο...)

Και ναί, τα καταφέραμε!!!!! Ο Ερμής παραπονέθηκε αρκετά στην κολυμπήθρα αλλά μετά στο ντύσιμο παρηγορήθηκε από τα υπέροχα ρουχαλάκια του και ήταν κύριος από εκεί και πέρα! Τα πήγε πολύ καλά με τον νονό του, έκανε βόλτες βέβαια από την αγκαλιά του στη δική μου, στου μπαμπά του και πίσω, αλλά σε γενικές γραμμές έκατσε στο νονό του πολύ καλά.

Ο παπάς ήταν απλά απίστευτος!!!!! Κατ΄αρχήν έκανε το σκηνοθέτη και σε κάθε φάση έλεγε στον φωτογράφο (ανηψιό του άντρα μου) και στο βίντεο (μπαμπάς μου) που να κάτσουν για καλύτερο πλάνο!!! Και τους περίμενε!!! :shock: Έπειτα, ήταν τόσο γλυκός με τον Ερμή που μου ερχόταν να τον φιλήσω!!!! Του μιλούσε συνέχεια, του φέρθηκε πολύ τρυφερά, σαν να τον έκανε μπανάκι ο μπαμπάς του!!!! Μετά έμαθα πως έχει 5 παιδιά, του έπιασε την κουβέντα η μάνα μου (Reuters).

Οι μπουμπουνιέρες είχαν τεράστια επιτυχία, και οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες που με τις ιδέες σας και τις λύσεις σας με βοηθήσατε να κάνω ό,τι έκανα!!!

Στην ταβέρνα περάσαμε πολύ καλά, είναι ωραίο μαγαζάκι η Αυλή στο Φάληρο, ο κόσμος έμεινε πολύ ευχαριστημένος!

Είχαμε πολλά πολλά παιδάκια στη βάφτιση, είχαν μαζευτεί σε μια άκρη κοντά στην κολυμπήθρα και έπαιζαν τρίλιζα! :shock: Θυμάστε, αυτό με το χαρτάκι που τυλίγαμε και γράφαμε στις τέσσερις άκρες του νούμερα κλπκλπκλπ... Εντυπωσιάστηκα! Η κόρη μου είχε βρει μια φωτογραφική μηχανή και έπαιρνε αβέρτα φωτογραφίες, σουρεάλ κατάσταση!

Και μια και λέμε για φωτό...

Οι προσκλήσεις μας είναι εδώ για να έχετε πλήρη εικόνα:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=780

Οι μπουμπουνιέρες μας είχανε κουφέτα Χ"γιαννάκη με γεύσεις για τους μεγάλους και καρδουλίτσες για τους μικρούς:

80635919ae9.jpg

Τα τούλια είχαν άλλο χρώμα μέσα (τύλιγμα για τα κουφετάκια) και άλλο απ'έξω και κάνει πολύ όμορφο εφέ αυτό, με ένα στολιδάκι δεμένο μαζί είναι μια πολύ εντυπωσιακή μπομπο!!!!

29700228xr3.jpg

Τις έβαλα στην καλαθούνα που κοιμόντουσαν τα μωρά μου νεογέννητα και σε ένα ξύλινο κουτί του ΙΚΕΑ

95022112jt7.jpg 65040271ks4.jpg

Τα μαρτυρικά μας ήταν από τον Φωτιάδη!! Με ρωτούσαν αν τα είχα κάνει εγώ κι αυτά (24.8?/50):D

72367743zp3.jpg

Η λαμπάδα μας κι αυτή από τον Φωτιάδη, την πείραξα λίγο για να δέσει με τα υπόλοιπα. (46 ?)

16327252dk4.jpg 62226467ru6.jpg

Τα κεράκια μας κι αυτά τα πήρα έτοιμα (Φωτιάδης 7.50 ευρώ) πριν αποφασίσω να φτιάξω τίποτε μόνη μου με αποτέλεσμα να μη μου αρέσει το στόλισμα όταν τα πήρα... Το ξήλωσα και έβαλα το δικό μου στόλισμα. Από κάτω φαίνονται τα λαδόπανα (23 ? Φωτιάδης κι αυτά)

19738584qz4.jpg

Το μπουκαλάκι μας (Φωτιάδης σκέτο ?1.70) με δικό μου στόλισμα. Το σαπουνάκι είναι από τον Χόντο, ψαράκι.

43814153cg8.jpg

Αντί για κουτί βάφτισης πήραμε σακ βουαγιάζ ινδιανάκι από το valitsa.gr ?47+5 μεταφορικά το οποίο στόλισα.

wigwamhz5.jpg wigwamnn7.jpg

Για τα πιτσιρικάκια έφτιαξα αυτά τα τσαντάκια από το πακέτο με λίγο χαρτί αφής για αντίθεση στο χρώμα και τους έβαλα δωράκια μέσα (καλειδοσκόπιο, μπαλόνι, σφυρίχτρα, γλυφιτζούρι). Ξετρελλαθήκανε, ιδιαίτερα με τη σφυρίχτρα. Κάποιοι γονείς μου την είπανε για τη σφυρίχτρα, όπως επίσης και μια πελάτης της ταβέρνας που την ενόχλησε ο θόρυβος, αλλά την συνέδεσα απ'ευθείας με Κάϊρο... Party time!!!

81865662ct6.jpg 24053687tt9.jpg

Είχα και τα κλασσικά πλέον κουβαδάκια με κεράσματα τα οποία εμφάνισα μετά το φαγητό (για να έχουν φάει και τίποτε τα πιτσιρίκια) και έγιναν ανάρπαστα!!!! Τις σεσουλίτσες τις είχα δέσει με κορδέλα με το κουβαδάκι για να μην τις ψάχνουμε γύρω-γύρω.

66621139vn8.jpg

Η κάλπη από το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δωρεές μας και τα φακελάκια.

45805370fe9.jpg

Τα ρούχα του Ερμή

30466165zb8.jpg

Ο σταυρός, σφυρήλατος

18852777aj7.jpg

Μοίρασμα μπομπο. Φαίνονται και τα ποδαράκια του Ερμή.

75766889oi9.jpg

Και τέλος, ο Ερμής σε μια προσπάθεια να πάρει κάποια κλειδιά... Φωτογραφίες δεν έχουμε και πάρα πολλές τελικά γιατί ο φωτογράφος μας (φίλος) ξέχασε να έρθει :evil: κι έτσι έχουμε από τον ανηψιό του άντρα μου και από τον γαμπρό μου... Ευτυχώς που είχα προνοήσει να φωτογραφήσω από πριν τα πάντα κι έτσι μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας!!!

56007087qx2.jpg

Τα αδερφάκια του Ερμή οργιάσανε γενικώς. Στη φάση της κολυμπήθρας που έκλαιγε ο Ερμής, η Φοίβη ψιλοέκλαιγε κι αυτή και ο Ωρίωνας μονολογούσε "Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι" σαν "μάντρα" μάλλον για να μην κλάψει κι αυτός... Κατ'α τ'άλλα, κανένας σεβασμός, γελάγανε, τρέχανε στην εκκλησία, κυνηγιόντουσαν με τους φίλους τους, τη λαμπάδα την κρατούσανε ο Ωρίων και η Φοίβη με το μεγάλο γιό του νονού (που φαίνεται και στη φωτό με τις μπουμπουνιέρες) και ο Ωρίων είχε πάρει φόρα και έτρεχε με τη λαμπάδα και είχε πολύ φάση, προσπέρασε και τον παπά και τα μικρά σκοντάφτανε, κατουρήθηκα στο γέλιο!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, περάσαμε υπέροχα!! Ευχομαι το ίδιο να συμβεί σε όλες τις βαφτίσεις!!!

Να σας ζήσει ο κούκλος με το υπέροχο όνομα.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Να σας ζήσει!!!! Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Όλα τα παιδάκια σου βέβαια.

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Πολύ τυχερός ο Ερμάκος με τον παπά. Είναι όλα πολύ όμορφα. Ηρωίδα μαμά με 3 παιδιά και όλα καταπληκτικά. Να μην παραπονιέμαι εγώ με το ένα ότι δεν προλαβαίνω...

Και πάλι μπράβο...

Μicnat,

όλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!!!! Μπράβο βρε θηρίο !

Φανταστικά τα χρώματα, τα κουβαδάκια σου, η λαμπάδα, ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Μπράβο κοπέλα μου ! Χαρά στο κουράγιο σου με 3 παιδιά να τα ετοιμάσεις όλα μόνη σου...

Τις καλύτερες ευχές μου για υγεία και μία ευτυχισμένη ζωή στον νεοφώτιστο Ερμή και στα άλλα 2 σου πιτσιρίκια .. ! :D

Να σου ζήσουν !!! :D:D:D

vazelaki, louk, σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Εύχομαι και για σας ό,τι καλύτερο! Louk, με το καλό και η δικιά σας βάπτιση, να πάνε όλα καλά...

Ε, δε με βλέπω σαν ηρωϊδα πάντως,τις ιδέες τις πήρα από εδώ, λίγη άδεια έφαγα για τα ψώνια, και ξενύχτια ένα μήνα. Άξιζε κάθε λεπτό. Δεν ξέρω πόσοι από τους καλεσμένους μας ξέρανε πως τα είχα κάνει εγώ, τα καλά σας λόγια όμως εδώ με έχουν κάνει να κοκκινίζω :D

Και στους καλεσμένους μας άρεσαν πολύ τα ρούχα!! Και τα παπουτσάκια ο Ερμής τα προτιμάει! Πάει και μας τα φέρνει να του τα φορέσουμε :D

Nα σας ζήσει ο Ερμής να τον καμαρώσετε να πραγματοποιεί όλα του τα όνειρα!!!

123510vl41zvzjt7.gif

όλα ήταν υπέροχα μπράβο σας!!!!

Υ.Σ. θα πρέπει να τονίσω ότι τα παπούτσια τα ερωτεύτηκα και εγώ !!!!! :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Micnat όλα είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΑ έχω πάθει πλάκα σου λέω και το ερμάκι σου τέλειο να σου ζήσει να τον χαίρεσαι να τον δεις να μεγαλώνει και να σου δίνει μόνο χαρές. :D

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png