Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω γιατρό

Recommended Posts

Καλησπέρα σήμερα μπαίνω στον όγδοο μηνα αλλα θελω να αλλάξω γιατρο. Ο γιατρος που εχω ειναι στο Έλενα. Θελω να τον αλλάξω. Ξερεται κάποιον που θα με αναλάμβανε τωρα; Οχι μόνο στο Έλενα οπουδήποτε. Αν δεν βρω κατι κ πάω σε ιδιωτικό οταν σπάσουν τα νερά τι γίνεται υπάρχει γιατρος που σε ξεγεναει η οχι;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σήμερα μπαίνω στον όγδοο μηνα αλλα θελω να αλλάξω γιατρο. Ο γιατρος που εχω ειναι στο Έλενα. Θελω να τον αλλάξω. Ξερεται κάποιον που θα με αναλάμβανε τωρα; Οχι μόνο στο Έλενα οπουδήποτε. Αν δεν βρω κατι κ πάω σε ιδιωτικό οταν σπάσουν τα νερά τι γίνεται υπάρχει γιατρος που σε ξεγεναει η οχι;

με το καλο το μωρακι σου κοπελα μου, κριμα που ερχεσαι σε αυτη τη δυσκολη θεση στο τελος της εγκυμοσυνης σου!! φυσικα και θα σε αναλαβουν οπου και αν πας εστω την ωρα που γεννας, δεν ειναι αναγκη σε ιδιωτικο, μπορεις και σε δημοσιο, παντα εφημερευει καποιος και ειναι μια λυση που ακολουθουν πολλες κοπελες που δεν ειχαν τη δυνατοτητα να γεννησουν ιδιωτικα ενω αν τις παρακολουθουσαν σε δημοσιο και ο γιατρος ελειπε σε αδεια ξεγεννα ο εφημερευον! εγω γεννησα σε ιδιωτη που ειναι εξαιρετικος, ωστοσο ομως σιγουρα θα βρεθουν κοπελες να σου προτεινουν πολυ καλους γιατρους σε δημοσιο μαιευτηριο. ευχομαι να πανε ολα καλα, μην αγχωνεσαι!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Νομίζω πως και σε κάποια ιδιωτικά υπάρχουν ιατροί εφημεριας αλλα προτιμας να το ρισκρεις και να πέσεις σε ενα τέτοιο γιατρό παρά τον δικό σου; Να ξέρεις πως αν έχεις εύκολη εγκυμοσύνη δε σημαίνει πως θα έχεις εύκολη γέννα... Δε στο λέω να σε αγχωσω το λέω απο πείρα που ενώ είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη η γέννα έγινε με πρόκληση μετα απο 18 ώρες...θεωρώ πως αφού θέλεις να αλλάξεις οπωσδήποτε γιατρο βρες κάποιον που να πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να τον εμπιστευτεις και ρώτησε τον αν αναλαμβάνει σε προχωρημένη κύηση. Αν θες σου λέω και το όνομα του δικού μου σε πμ. Ειναι και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο νοσοκομείο.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Σε παρακαλώ πες μου το όνομα κ το τηλ του γιατρού σου. Ο λόγος που πήγα σε δημόσιο ηταν κυρίως οικονομικός. Αλλα δεν μπορω να μου φέρονται σαν σκουπίδι κ να με βρίζει ο γιατρος μου επειδή είχε εφημερία κ ηταν κουρασμένος ενώ σε όλη μου την εγκυμοσυνη τον εχω πάρει μόνο τρεις φορές για να τον ρωτήσω κατι.

Σε παρακαλώ πες μου το όνομα κ το τηλ του γιατρού σου. Ο λόγος που πήγα σε δημόσιο ηταν κυρίως οικονομικός. Αλλα δεν μπορω να μου φέρονται σαν σκουπίδι κ να με βρίζει ο γιατρος μου επειδή είχε εφημερία κ ηταν κουρασμένος ενώ σε όλη μου την εγκυμοσυνη τον εχω πάρει μόνο τρεις φορές για να τον ρωτήσω κατι.

μπράβο κοπέλα μου για το θάρρος σου, καλά έκανες και αποφάσισες να αλλάξεις γιατρό αφού σε απογοήτευσε. 'Οτι και να γίνεται, για τις περισσότερες γυναίκες η εγκυμοσύνη και η γέννα είναι μία φυσιολογική κατάσταση και σίγουρα θα σε αναλάβει κάποιος γιατρός στον μήνα που είσαι. Προσωπικά θα γεννήσω το δεύτερο μωρό μου στην εφημερία δημόσιου νοσοκομείου. Στην πρώτη γέννα, στο ίδιο νοσοκομείο, είχα γιατρό δικό μου μαζί αλλά λειτουργούσε τόσο καλά το όλο τμήμα από άποψη άλλων γιατρών τριγύρω και μαιών που για οικονομικούς λόγους αποφάσισα να γλιτώσω το φακελάκι αυτή τη φορά.

Με το καλό το μωράκι σου!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Κατάλαβα! Τι να πω δε ξέρω δυστυχώς κάποιοι δεν ειναι άνθρωποι! Σου στέλνω στοιχεία σε πμ....

sJbgp3.png W9hQp3.png

καλησπέρα evikok,

Καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή σου να αλλάξεις γιατρο, εστω και σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, εφόσον δεν σε ικανοποιέι για οποιονδήποτε λόγο. Γέννησα κι εγω στο "Ελενα" τον Ιούνιο αρχικά για οικονομικούς λόγους αλλα θα ξαναγεννούσα εκει χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έπεσα σε εξαιρετικό γιατρό και ακόμα πιο καλές μαιες. Γιατρός μου ήταν ο κ Παπαδέας Παναγιώτης και μπορώ να σου στείλω το τηλεφωνο του εαν σε ενδιαφέρει. Είναι ναι μεν πολυάσχολος, αλλα όσες φορες και να τον κάλεσα στο τηλεφωνο του ποτε δε μου μίλησε άσχημα κι επίσης δεν μου ζήτησε λεφτά μετα την γέννα. Απο το μαιευτήριο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη απο τα πάντα!! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία στείλε μου μηνυμα!

foxfoxsbu20130611_-31_our+baby+is.png

Σας ευχαριστώ πολυ όλες για το ενδιαφέρον που μου δείξατε με βοηθήσετε πολυ κ κυρίως πήρα δύναμη κ κουράγιο για να συνεχίσω. Εύχομαι ολα να πανε καλα κ σε εμένα κ σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.

• 3 months later...

καλησπερα τωρα μετακομισα απο χανια στη λαρισα και ειμαι στην 24 εβδομαδα ψαχνω ενα γιατρο καλοοοοοο για φυσ τοκετο...το πρωτο το γενησα με φυσ τοκετο και δεν θελω καισαρικη με τιποτα.πηγα στην βανακαρα και δεν ηξερε ουτε τον υπεριχο να διαβαζει...στα χανια ειχα τον μπατακη που ηταν απεχτος...και τωρα εχω πελαγωσει...

Διαφημίσεις