Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καφέ υγρά ,ανησυχία..

Recommended Posts

Γειά σας! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν ξέρει κάποια να μου απαντήσει γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι.

Ο κύκλος μου ύστερα από ένα ατύχημα και ενέσεις ηπαρίνης,είχες κάποιες αυξομειώσεις και για 3μήνες δεν κατάφερα να εντοπίσω σωστά την ωορρηξία μου,γι'αυτό αγόρασα τεστ ωορρηξίας c.b. Το Σάββατο 5 Οκτώβρη,13μέρα του κύκλου, μου έδειξε χαμογελάκι.Το ξαναέκανα την Κυριακή,αν και έλεγε ότι δεν χρειάζεται,και μου έδειξε πάλι χαμογελάκι.Ήρθαμε σε επαφή την Κυριακή 5 και την Τρίτη 7 Οκτώβρη. Εδώ και λίγες μέρες το στήθος μου πρήστικε πολύ,έχω πονάκια περιόδου και έντονους πόνους στη μέση.Εχθές 25η μέρα του κύκλου μου,πονούσα λίγο πιο έντονα στην κοιλιά,και το βράδυ είδα καφέ υγρά.Μόνο στο σκούπισμα.Απογοητεύτηκα πολύ,νόμιζα ότι αδιαθέτησα.Ποτέ πριν όμως,δεν μου έχει τύχει να ξεκινήσει περίοδος με καφέ υγρά.Πάντα με ανοιχτό κόκκινο και αμέσως έχω πολύ αίμα.Από εχθές το βράδυ,ξαναείδα λίγο καφέ,πάλι στο σκούπισμα,σήμερα νωρίς το μεσημέρι.Μέχρι τότε δεν είχα τίποτα,και τώρα πάλι είμαι καθαρή.Σύμφωνα με το τεστ,αν δεν έμενα έγκυος θα αδιαθετούσα 28η-30η μέρα,ή δεν ισχύει?Αφού μου έδειξε χαμογελάκι την 13η μέρα..Μπορεί να καταλάβει κάποια τι μπορεί να συμβαίνει?Είναι σημάδια περιόδου ή μπορεί ακόμα να είμαι έγκυος?

ccicp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι σημάδι περιόδου, ναι μπορεί να είσαι έγκυος. Και εγώ είχα λίγα καφεκόκκινα υγρά όταν έμεινα έγκυος, λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση όμως. Ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι από την εμφύτευση του ωαρίου στην μήτρα.

Κάνε λίγες μέρες υπομονή κι αν δεν σου έρθει περίοδος, κάνε τεστ εγκυμοσύνης ή εξέταση χοριακής β (δεν βοήθησα και πολύ μου φαίνεται :rolleyes:). Σου εύχομαι ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, μην αγχώνεσαι!

Σ'ευχαριστώ..Ναι,ξέρω ότι είναι νωρίς για χοριακή ή τεστ γιατί ακόμα δεν έχω καθυστέρηση..Εχθές όταν είδα τα υγρά έπαθα πλάκα..Γιατί είναι νωρίς ακόμα..25η μέρα εχθές.. Είναι μόνο στο σκούπισμα,πολύ λίγα.. Ξαναήρθαμε σε επαφή,αλλά οι γόνιμες ήταν πριν οπότε δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η εμφύτευση να άργησε τόσο πολύ..Είχα μια αποβολή πριν μερικά χρόνια και φοβάμαι μην είμαι πάλι έγκυος και ξεκινάει άσχημα..

ccicp3.png

:( Εκανα ένα τεστ c.b. digital γιατί δεν άντεχα,και ας είναι νωρίς..Μου έδειξε έγκυος 1-2 εβδομάδες,και όταν σκουπίστηκα είχα αίμα..Λογικά πάλι αποβολή.. :'(
ccicp3.png

:( Εκανα ένα τεστ c.b. digital γιατί δεν άντεχα,και ας είναι νωρίς..Μου έδειξε έγκυος 1-2 εβδομάδες,και όταν σκουπίστηκα είχα αίμα..Λογικά πάλι αποβολή.. :'(

Μην σκέφτεσαι αμέσως αρνητικά, πάρε τον γυναικολόγο σου αμέσως τηλέφωνο να πας κατευθείαν αυριο πρωί μήπως σε συμβουλέψει κάτι! Γενικά μην κάνεις τίποτα σήμερα ξάπλωσε ηρέμησε κ σκέψου θετικά για το εμβρυάκι σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου μην αγχωνεσαι. το πιο πιθανον να ειναι η εμφυτευση. Πηγαινε στον γιατρο σου αυριο το πρωι και θα σου πει τι θα κανεις. Ξεκουραστου αποψε και μην σκεφτεσαι αρνητικα. Αν το αιμα που ειδες ειναι καφε και οχι ζωηρο κοκκινο τοτε μην ανησυχείς, μαλλον δεν ειναι τιποτα!

08Irp2.png

Είναι ανοιχτό κόκκινο,και μοιάζει με αυτό της περιόδου..Θα περιμένω μέχρι το πρωί να δω πως θα εξελιχθεί..Αν έρθει κανονικά,δεν έχει νόημα να πάω τώρα..Αν δεν έχω άλλο αίμα θα πάω να τον δω..Είχα μια αποβολή πριν 3 χρόνια,και φοβάμαι πολύ..Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να πονάω τόσο..

ccicp3.png

Καλημέρα κορίτσια...Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ,αλλά μόλις ξύπνησα και από εχθές που είδα αυτό το λίγο αίμα,δεν έχω τίποτα..Όταν ξάπλωσα το βράδυ είχα πολύ δυνατούς πόνους,ήμουν 100% σίγουρη ότι αδιαθέτησα.Με αποτέλεσμα,το πρωί που πήγα τουαλέτα δεν επανέλαβα το τεστ καν.Θα πάρω τον γυναικολόγο να πάω από εκεί.

ccicp3.png

Το έκανα τώρα,και βγήκε πάλι έγκυος 1-2.Κάτι απλά τεστ ούρων που είχα,δεν δείχνουν,παρά μόνο μια πολύ αχνή ροζ γραμμή.Αλλά το ψηφιακό υποθέτω είναι καλύτερο και πιο ευαίσθητο,μια και είναι και για 4 μέρες πριν την περίοδο. Αχ δεν ξέρω,προσπαθώ να μείνω ήρεμη..Θα περιμένω να πάει 9 για να πάρω τον γυναικολόγο..

ccicp3.png

Το έκανα τώρα,και βγήκε πάλι έγκυος 1-2.Κάτι απλά τεστ ούρων που είχα,δεν δείχνουν,παρά μόνο μια πολύ αχνή ροζ γραμμή.Αλλά το ψηφιακό υποθέτω είναι καλύτερο και πιο ευαίσθητο,μια και είναι και για 4 μέρες πριν την περίοδο. Αχ δεν ξέρω,προσπαθώ να μείνω ήρεμη..Θα περιμένω να πάει 9 για να πάρω τον γυναικολόγο..

Καλημερα, πηρες τον γιατρο τηλεφωνο; Ειναι θετικο το οτι σταματησε το αιμα, αντι για τεστ δεν πας καλυτερα για χοριακη να δεις τι γινεται; Να αναφερω οτι σε περιπτωσεις σαν την δικη σου συνηθως οι γιατροι δινουν τα γνωστα utrogestan οποτε ρωτα τον αν ειναι να τα παρεις.

08Irp2.png

Διαφημίσεις

Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε να κάνω χοριακή και να μην κουράζομαι.Θα πάω την Δευτέρα να με δεί. Πήγα και έδωσα αίμα,θα έχω τα αποτελέσματα στις 5..Υπομονήηηηηηηηηηηηη!!!!! Δεν είχα αίμα στο εσώρουχο,μόνο στο σκούπισμα..Πριν λίγο είχα στο σκούπισμα κάτι πολύ αχνό ροζ πάλι με λίγα κομματάκια καφέ..(συγγνώμη για την λεπτομέρεια,προσπαθώ να καταλάβετε καλύτερα)..Δεν έχω αιμοραγία ή κάτι σαν κανονική περίοδο..Μόνο στο σκούπισμα ό,τι έχω δει μέχρι τώρα..Ο πόνος σήμερα είναι πολύ ελαφρύς,αλλά εχθές το βράδυ ήταν πολύ έντονοι..

ccicp3.png

Σου ευχομαι ότι καλύτερο! Ενημέρωσε μας μόλις έχεις νεότερα. Και προσπαθησε να μείνεις ξαπλωμενη και όσο πιο ήρεμη μπορείς. Μην κουραστεις καθόλου. Τουλάχιστον εσύ θα έχεις κάνει ότι περνάει απο το χέρι σου. Ευχομαι και παλι καλη επιτυχία! Και αισιοδοξία κοριτσάκι..:)

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Κλειστα ολα άραξε στο κρεβατακι σου και ξεκουρασου όσο μπορείς περισσότερο τουλάχιστον μέχρι να πας στο γιατρο σου. Πάνω απο ολα ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Αχ κοριτσάκι συγχαρητηρια! Ελπιζω να σου πανε ολα σούπερ!!:lol::lol:

OTSwp2.png

B6DFp2.png

• 3 years later...

Καλησπερα σας Είμαι νέα στο forum κι ελπίζω να κάνω την ερώτηση μου στο σωστό σημείο. Η ανησυχία η δική μου είναι η εξής: είμαι 41 ετών με κύκλο περίπου 30 ημερών. Τη 15η ημέρα του κύκλου μου ξεκίνησα κι είχα καφέ και ροζ σκουρα υγρα όχι σαν περίοδο αλλά ούτε και σταγόνες τα οποία συνεχίζονται έως σήμερα 25η ημέρα,άλλοτε λιγότερα κι άλλοτε περισσότερα. Τη 19η ημέρα του κύκλου έκανα β χοριακη κι έδειξε 2 μοναδες. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες έχω και πολλά υγρα. Επίσης πριν 1 μήνα έκανα τεστ παπ κι υπέρηχο κι ήταν καθαρα. Λετε να υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης? Ανυπομονώ και για 2ο παιδάκι.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλή χρονιά ξέρω ότι είναι μια δύσκολη μέρα να πάρω απαντήσεις αλλά είμαι πελαγωμενη μετά από δύο αποξεσεις είμαι έγκυος αύριο μπαίνω στον δεύτερο μήνα την πρώτη μέρα καθυστέρησης έκανα χοριακη και ήταν 560 αλλά επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς δεν έχω κάνει υπερηχο σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα δυστυχώς είδα στο χαρτί καφέ βλενες και αυτό συνεχίστηκε και τις δύο επόμενες φορές ευτυχώς μετά όλα είναι οκ αλλά έχω τρομοκρατηθει δεν θα αντέξω να χάσω αυτό το μπεμπακι μου φοβάμαι για εξωμήτρια κύηση ή αποβολή κάποια να μου δώσει τα φώτα της. .

Καλησπέρα ξανά

Πάλι θα σ πω πως δεν γνωρίζω πολλά. Πάντως έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ αρκετές φορές πως τα καφέ υγρά δεν είναι κ τόσο ανησυχητικά όπως το αίμα. Αύριο αν είναι ανοιχτά πήγαινε να κάνεις χοριακη. Πρωί πρωί. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Utrogestan ξέρω πως δίνουν οι γυναικολογοι σε τέτοιες περιπτώσεις. έχεις πάρει τηλέφωνο να ρωτήσεις τι να πάρεις; εγω δεν είχα καφέ υγρά όμως κάτι είχε δει ο γιατρός σαν σκιά στον υπέρηχο κ μου είχε πει πως ίσως να ήταν μια μικρή απόκόλληση κ πήρα Utrogestan. Ξεκούραση επίσης. Ελπίζω τα άλλα κορίτσια να ξέρουν καλύτερα κ να βοηθήσουν.

Πάρε όμως τον γιατρό σου κορίτσι μου ή αν είσαι Αθήνα δες ποιο νοσοκομείο εφημερευει κ πήγαινε να σου κάνουν υπερηχο. Είναι καλοί οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία. Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη πάει. Μη δισταζεις. Δουλειά τους είναι.

Νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο αφού σταμάτησαν τα καφέ υγρά.

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Τώρα το ξανά σκέφτηκα. Είναι νωρίς να φανεί κάτι στον υπέρηχο. Είσαι στην αρχή οπότε μη τρέχεις τζάμπα στα νοσοκομεία. Σε μένα είχε ήδη φανεί ο σάκος όταν είδαμε τη σκιά.

Η μόνη λύση είναι η χοριακη. Αν δεν πόνας πάντως είναι καλό.

Υπομονή μέχρι αύριο.

Δυστυχώς μετακομισα επαρχία και δεν έχω γυναικολογο και το νοσοκομείο εδώ είναι απαράδεκτο το καλό που είπες και εσύ είναι ότι δεν ποναω πέρα από κάποιες μικρές ενοχλήσεις χαμηλά σαν τσιμπηματα την Τρίτη που θα δουλεύουν οι γιατροί έλεγα να πάω για υπερηχο λες να μην φανεί τίποτα;; η αναμονή δεν παλεύεται

Καλησπέρα!!

Καφε υγρα ειχα κι εγω στην αρχη και των 2 εγκυμοσυνων μου και πηρα utrogestan. Συνηθως δεν είναι κατι ανησυχητικο. Να ξεκουραζεσαι όμως.

Καλή χρονιά ξέρω ότι είναι μια δύσκολη μέρα να πάρω απαντήσεις αλλά είμαι πελαγωμενη μετά από δύο αποξεσεις είμαι έγκυος αύριο μπαίνω στον δεύτερο μήνα την πρώτη μέρα καθυστέρησης έκανα χοριακη και ήταν 560 αλλά επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς δεν έχω κάνει υπερηχο σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα δυστυχώς είδα στο χαρτί καφέ βλενες και αυτό συνεχίστηκε και τις δύο επόμενες φορές ευτυχώς μετά όλα είναι οκ αλλά έχω τρομοκρατηθει δεν θα αντέξω να χάσω αυτό το μπεμπακι μου φοβάμαι για εξωμήτρια κύηση ή αποβολή κάποια να μου δώσει τα φώτα της. .

Κοπελα μου καλησπερα καλη χρονια με υγεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι..εγω είμαι 30η εβδομαδα και ειχα καφε στην αρχη της εγκυμοσυνης και ειχα καποια στιγμη και αιματακι με ξεκουραση δεν εκανα τιποτα ομως μονο ξαπλα και ουτροτζεσταν που μου εσωαε κατευθειαν ο γιατρος περιμενω το Φεβρουάριο να γεννησω την μπουμπου μου μην αγχώνεσαι ξερω ειναι δυακολο αυτο που σου λεω γιατι εχω περασει απο τη θεαη αυτή αλλα δεν κανει καλο στο σπορακι σου ξεκουρασου και πηγαινε για υπερηχο και παρε προγεστερονη γι αυτο μιλα με γιατρο το συντομοτερο φιλια πολλα

8BQdp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και μόνο που μιλάω μαζί σας μεναν μαγικό τρόπο νιώθω καλύτερα την Τρίτη θα πάω για υπερηχο και μακάρι να είναι όλα καλά. . μέχρι τότε κρεβάτι αντε το πολύ καναπές με το καλό τα μωράκια σας και μακάρι και το δικό μου σπορακι να τα πάει καλά

Καλησπέρα

Πώς τα πας; σταμάτησαν τα υγρά; Έχω διαβάσει πως μετά από 2000 μονάδες στη χοριακη πας για υπέρηχο. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πιο εμπειρες. Αύριο το πρωί κάνε μια χοριακη κ θα ξέρεις αμέσως αν προχωράει κανονικά. Αν υπολογίζω σωστά έχουν περάσει αρκετες μέρες από την πρώτη χοριακη. Άρα η χοριακη σ αύριο θα πρέπει να είναι πάνω από 2000. Άρα πας κ για υπέρηχο κ θα φανεί κ ο σάκος. Έτυχε να είναι κ κλειστά όλα σήμερα γμτ. Τα τσιμπηματακια π νιώθεις είναι φυσιολογικά. Να μην πόνας έχει σημασία. Φιλακια κ καλή δύναμη.

Δυστυχώς όντως σήμερα ήταν όλα κλειστα αν και είμαι τόσο φοβισμένη που φοβάμαι να κάνω β χοριακη αύριο το απόγευμα οπωσδήποτε θα πάω στον γιατρό για υπερηχο αχ βρε κορίτσια δεν ελέγχω καθόλου τις φοβίες μου μακάρι να κοιμομουνα και να ξυπναγα όταν θα ήμουνα στον γιατρό το καλό είναι πως δεν έχω άλλα καφέ υγρα από χθες το πρωί αλλά θα το πω οπωσδήποτε στον γιατρό

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και μόνο που μιλάω μαζί σας μεναν μαγικό τρόπο νιώθω καλύτερα την Τρίτη θα πάω για υπερηχο και μακάρι να είναι όλα καλά. . μέχρι τότε κρεβάτι αντε το πολύ καναπές με το καλό τα μωράκια σας και μακάρι και το δικό μου σπορακι να τα πάει καλά

Καλημέρα. Καφέ είχα κι εγώ πάαααρα πολλές φορές στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και προκαλείται από μικρά αγγεία που σπάζουν λόγω της διαστολής της μήτρας. Δεν πήρα καν utrogestan και όλα πήγαν τέλεια. Γνώμη μου είναι να μην πάρεις κάτι αν δεν σου το συστήσει ο γιατρός γιατί μπορεί να μην είναι κατάλληλο για την περίπτωσή σου.

Πάντως όλα καλά θα πάνε. Μη φοβάσαι.

M7X9p2.png OvOqp2.png