Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβλημα στην καρδουλα

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια εχω διδυμα παιδακια ενα αγορακι και ενε κοριτσακι 15 μηνων.κ.αι τα δυο παιδακια μου εχουν μεσοκολπικη επικοινωνια.φυσημα δηλαδη.η μικρη μου εχει λιγο παραπανω ανοιγμα στην καρδουλα.εχουμε παιδοκαρδιολογο στην αθηνα την σοφια κουλουρη.θα ηθελα αν γνωριζει καποια κοπελα να μου πει αν εχει αντιμετωπισει το προβλαμα αυτο σε καποιο παιδι τησ και θα ηθελα πληροφοριεσ για τον αυξεντιο καλανγκο εχω ακουσει τα καλυτερα.να σασ πω και το σημαντικοτερο πιθανον να χρειαστει να γινει επεμβαση στην κορουλα μοπυ για να κλεισουμε την τρυπουλα.σασ ευχαριστω παρα πολυ

Διαφημίσεις

Πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα κ ολα να πανε καλα.δεν ξερω να σε βοηθησω ακριβως αλλα ξερω οτι το φυσημα ειναι κατι συνηθισμενο κ το εχουν πολλοι διχως να εχουν καποιο προβλημα.Ησυνεχομενη αγωνια κ αγχος για τα προωρακια ειναι πολυ ψυχοφορη κ λιγοι την καταλαβαινουν,πρεπει να εχουμε γεννησει καπου κοντα,ημουν κ γω στο ρεα.

Δεν ξέρω ακριβώς πως ονομάζετε αυτό που έχουν τα μώρα μου, 10 μηνών τώρα, στα αγγλικά πάντως είναι PDA. Αν είναι το ίδιο που έχουν τα μωρά σου, να σου πω ότι, το έχουν από τον καιρό που γεννηθήκαν. 29 εβδομάδων. Η Μαρία χρειάστηκε επέμβαση για να κλείσει η τρυπούλα και πήγαμε στο Ισραήλ και της έγινε καθετηριασμός και τώρα είναι μια χαρά. Η Μαρίνα έχει την ίδια τρυπούλα αλλά είναι πιο μικρή, αλλά θα χρειαστεί καθετηριασμό όταν γίνει 2 χρονών περίπου. Αυτά. Η επέμβαση είναι μια διαδικασία 10-15 λεπτών και δεν αφήνει κανένα σημάδι στο μωρό. Ηρέμησε.

Πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα κ ολα να πανε καλα.δεν ξερω να σε βοηθησω ακριβως αλλα ξερω οτι το φυσημα ειναι κατι συνηθισμενο κ το εχουν πολλοι διχως να εχουν καποιο προβλημα.Ησυνεχομενη αγωνια κ αγχος για τα προωρακια ειναι πολυ ψυχοφορη κ λιγοι την καταλαβαινουν,πρεπει να εχουμε γεννησει καπου κοντα,ημουν κ γω στο ρεα.
αληθεια?ποτε γεννησεσ?εισασταν στη μοναδα?ηταν προωρο?

Διαφημίσεις

Γεννησα 11/7/12 κ μειναμε αρκετα στην μοναδα με ολη την αγωνια.....,γεννησα στην 27 εβδομαδα
εγω στισ 13 του μηνοσ γεννησα.αν θεσ να μου πεισ πωσ σε λενε

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα σου πω αλλά ένας συνάδελφος μου είχε τρυπουλα στην καρδιά όταν γεννήθηκε, τον εγχηρησανε και δεν ξανά είχε πρόβλημα απο τότε. Είναι γύρω στα 40 τώρα και είναι μια χαρά... Η τρυπουλα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο

Ολα να σου πανε καλα κοπέλα μου

σε ευχαριστω κοπελα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου και συ.πιστευω να πανε ολα καλα.ελπιζω να μην χρειαστει τποτα να γινει,να κλεισει μονο του...

Διαφημίσεις