Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χτυπημα και σημαδι...!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...

Εχω μια μπεμπουλα 14 μηνων και πριν απο λιγο καιρο χτυπησε το σαγονακι της καθως αναιβοκατεβαινε το κρασπεδο...

Μετα το χτυπημα περιποιηθηκα την πληγη με καθαρισμο και ιωδιο και επειτα απο 1-2 εβδομαδες η πληγη επουλωθηκε πληρως (αργησε να επουλωθει γιατι λογω σαλιων συνεχεια ανοιγε) αλλα πλεον βλεπω οτι εχει αφησει σημαδι μια ροζ αχνη κηλιδα οχι ουλη αλλα ισα ισα που φαινεται και παρατηρω οτι δεν φευγει...

Εκτος απο την bepanthol που ειναι κρεμα για ερεθισμους και την cicalfate που ειναι επουλωτικη τι προτεινετε να δοκιμασω...???

Ευχαριστω...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Στην ηλικία της κόρης σου ειχε χτυπήσει και ο γιος μου στην μύτη. Του ειχε μείνει μια γραμμή λευκή-ροζ η οποία ελαφρά προεξειχε. Εφυγε μετα απο αρκετούς μήνες αφού πλέον είχα πειστεί οτι θα μείνει σημάδι και σταμάτησα να ασχολούμαι, ώσπου μια μέρα που το θυμήθηκα το έψαχνα και δεν το έβρισκα. Νομίζω οτι Η καλεντουλα έχει επουλωτικες ιδιότητες οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς κάποια κρεμα απο την αντίστοιχη σειρα της weleda. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Μην ανησυχείς, θα φύγει σε λίγο καιρό. Ετσι και έγώ ανησυχούσα για ένα χτύπημα της μικρής μου στην ίδια ηλικία και έλεγα ότι θα της μείνει σημάδι αλλά μετά από λίγο καιρό (αρκετούτσικο θα έλεγα) εξαφανίστηκε. Και εγώ δεν της έβαζα καμία κρέμα.

Πιστευω και γω οτι θα φυγει με τον καιρο..ειναι και πολυ μικρο σημαδακι απ οτι καταλαβα...εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να βαλω ELICINA στην κορη μου...ειναι απο σαλιγκαρι και εχει πολυ καλες επουλωτικες ιδιοτητες..

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας...!!!

LOVE4 γνωριζω την κρεμα elicina που αναφερεις αλλα μηπως δεν θα κανει δουλεια...??? εννοω μηπωσ ειναι καθαρα επουλωτικη και επομενωσ ειναι για ουλες κλπ...??? γιατι αυτη η ροζ αχνη κηλιδα που φαινεται στο σαγονι τησ μικρησ μου ειναι οπως κοκκινιζουν τα μαγουλα μας απο το κρυο αλλα αρκετα πιο αχνη...

Παρολαυτα λες να την δοκιμασω...???

Οπως και να εχει σας ευχαριστω ολες και παλι...!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Koalaki η elicina οντως ειναι επουλωτικη, να σου πω εγω καταλαβα οτι ειχε μικρη ουλη...αυτη η αχνη κοκκινιλα θα φυγει σιγουρα απο μονη της, εγω δε θα εβαζα τιποτε

Και εγώ δεν της έβαλα καμία κρέμα και έφυγε από μόνο του το σημάδι. Δεν είναι ανάγκη να φορτώνεις το δερματάκι της σε αυτή την ηλικία όσο αθώα και να είναι μια κρέμα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...