Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θέματα βάφτισης για αγοράκια..??

ioanna_k

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες. Αν και ο μπέμπης μας είναι μόλις 3 μηνών και θα τον βαφτίσουμε το επόμενο καλοκαίρι,διαβάζοντας τα θέματα στο φόρουμ ξεμυαλίστηκα και άρχισα να σκέφτομαι και εγώ για την βάφτιση :D

Έχω στο νου μου διάφορα θέματα και θα ήθελα την άποψη σας και την γνώμη σας. Ο αντρας μου που το συζητήσαμε λίγο- γιατί θεωρεί πώς είναι πολύ νωρίς ακόμα :cool: - μου είπε να έχουμε θέμα "κάστρα και ιππότες ".

Εγώ σκεφτόμουν κάτι πιο καλοκαιρινό και θαλασσινό, όπως "πειρατές" ή "ναύτης".

Μετά σκεφτόμουν και σε ζωάκια, όπως "βατραχάκια" ή "παπάκια"...

Τα χρώματα που θα ήθελα να έχω είναι τιρκουάζ, λαχανί και κίτρινο. Το θέμα με τους ιππότες μου αρέσει ,αλλά π.χ. στα τραπέζια τί θα μπορούσα να βάλω που να έχει σχέση?

Περιμένω ιδέες και προτάσεις από τα δημιουργικά και ευφάνταστα μυαλουδάκια σας :D

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ioanna k είμαι η Peny πρόσφατα βαφτισα το μωράκι μου και το θέμα ήταν "θάλασσα". μπορείς να δεις τις τις φωτο απο προσκλητήρια και μπομπονιέρες εδω http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=945. Έξω από την εκκλησία είχα βάλει ένα τραπέζι ντυμένο που είχε μια γιρλάντα κοτσίδα που είχε κολλημένα κοχύλια, αστερίες και κρεμόντουσαν κορδέλες. Ντεκόρ πάνω στο τραπέζι είχα τρείς γυάλες με ζελέ σε χρωμα τυρκουάζ που στον πάτω είχε βότσαλα(βγαίνει φοβερό). Από τα δέντρα κρεμόντουσαν γλάροι (που είχεμε φτιάξει μονοι μας) και κορδέλες και στην είσοδο της εκκλησίας είχα βάλει δύο μεγάλα φανάρια που είχαν στον πάτο χρωματιστά χαλίκια και κοχύλια. Ήταν πολύ ωραία! Μόλις βγουν οι φωτο θα τις βάλω στο τοπικ. Βέβαια πολύ ωραία ιδέα να κάνεις ειναι το καρουζέλ, λούνα παρκ γιατι μπορείς να παιξεις με πολλά χρώματα. Αν υπάρχουν δέντρα στην εκκλησία μπορείς να κρεμάσεις πολύχρωμες κορδέλες γλειφιτζούρια καραμέλες. Να ρίξεις πάνω στο τραπέζι χύμα γλειφιτζούρια. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το παν σε μια βάφτιση είναι το χρώμα και η αλήθεια είναι πως με τις θαλασσινές βαφτίσεις δεσμευεσαι να χρησιμοποιήσεις πολύ τυρκουάζ.Πάντως αν χαζέψεις στο site μπορείς να βρεις πολλές ιδέες. Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα σου "κατορθώματα"!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Φαίνονται όλα πολύ όμορφα στις φωτογραφιές!

Επειδή η βάφτιση θα γίνει σε εκκλησάκι που δεν έχω ξαναπάει, περιμένω να με πάει ο άντρας μου για να δώ τί μπορώ να φτιάξω για εκεί, αν δλδ έχει δέντρα, σκάλες κλπ.

όσο για τα κατορθώματα μου, να είσαι σίγουρη πως θα σας ενημερώνω :)

σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

v6Khp3.pngBoDsp3.png