Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ανησυχίες για την ερωτική επαφή

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα ψυχολογικό θέμα με τον τομέα ερωτική επαφή! Έψαχνα απαντήσεις από την μητέρα μου αλλά επειδή δν χωνεύε το αγόρι μου τ μόνο που κατάφερε ήταν να με φοβίσει για τα πάντα! Χτες για παράδειγμα είχα επαφή με τον αγόρι μου - όχι κολπική επειδή είμαι σε γόνιμες μέρες- τες πα ,τ θέμα μου είναι ότι αφού τελειωσε πριν αρχίσουν όλα σε προφυλακτικό κ τ έβγαλε,έβαλε καινούριο κ συνεχίσαμε! Όταν όμως συνεχίσαμε με τ χέρια του με "ακουμπούσε" κάτω. Δεν ξέρω κατά πόσο παράνοικήρεί να είμαι αλλά ακόμη κ από αυτό φοβάμαι μην μείνω εγγυός! Βέβαια αυτός μου είπε ότι όταν έβγαλε τ προφυλακτικό τ έβγαλε με χαρτί κ τ χέρι του εν ήρθε σε επαφή με εκείνο κ κατ'επέκταση το π..ς του! Πρέπει να φοβάμαι; Σήμερα έχω κάτι ενοχλήσεις περίπου στην ωοθήκή αλλά πιστεύω πως είναι από τ ζόρι! Τ να κάνω;

Διαφημίσεις

οι ενοχλησεις μπορει να ειναι απο την πιθανη ωορρηξια σου αφου εισαι σε γονιμες,απιθανο να εμεινες εγκυος ετσι οπως τα περιγραφεις, αν θες απαντησεις και δεν τις παιρνεις απο τη μαμα σου ρωτα οτι θες εδω ησ το γυναικολογοα σου,καλο ειναι να γνωριζει ςκαι να μην αγχωνεσια τζαμπα κοριτσακι μου

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Έχω αγχωθει πάρα πολύ! Τον γυναικολόγο ντρέπομαι να τον ρωτήσω! Ααα ξέχασα να αναφέρω ότι στ σερβιετακι που φορούσα είχε λίγο αίμα! Αλλά ήταν πολύ πίσω τυπικά αδύνατο να βγήκε από μπροστά!κ σκέφτηκα ότι είναι από πίσω αφού από εκεί είχα ερωτική επαφή κ ίσως γδαρθηκε! Όσο για τ υπόλοιπα είμαι πάρα πολύ προσεκτική συνέχεια! Απλά χτες μου ξέφυγε! Βασικά τ θυμήθηκα εκείνη την στιγμή κ του λέω σκουπίστικες κ μου λέει δν τ ακούμπησα με τ χέρι μόνο με τ χαρτί! Πφφφ είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι σε γόνιμες μέρες κ γι'αυτό φοβάμαι πάρα πολύ! Μήπως να πάρω έτσι προληπτικά τ χάπι;

Καλυτερα να μεινεις στο προφυλακτικο, σε προστατευει καλυτερα. Μην ανησυχεις, δεν εμεινες εγκυος....τις γονιμες ηνερες μαζι με προφυλακτικο μπορεις να χρησιμοποιεις και σπερματοκτονο κρεμα για μεγαλυτερη ασφαλεια

Σας ευχαριστω παρα πολυ και τις δυο...ξερω μπορει να λετε διαφορα του τυπου :κοιτα τι ειπε κ.τ.λ αλλα ειλικρινα χρειαζομουν καποιες απαντησεις....

Διαφημίσεις

οχι μην παρεις χαπι αδικα!μποριε να διαταραξει αρκετα τον κυκλο σου!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12