Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΖΗΤΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ!!

Recommended Posts

Καλημέρα! Γνωρίζει καμία κανένα γιατρό στο Έλενα που να μην παίρνει χρήματα στο τοκετό αλλά να του δίνουμε εμείς όσα μπορούμε, να είναι έμπειρος, υπέρ του φυσιολογικού τοκετού γιατί στο πρώτο μου παιδάκι το γέννησα φυσιολογικά και είναι μοναδική εμπειρία. Τώρα θέλω και τον μπαμπά μέσα. Με απέρριψαν δύο ο Κανακάκης και ο Παπαδής γιατί είχαν πολλές που γεννάνε την περίοδο που γενώ και εγώ. Σας παρακαλώ γνωρίζετε κανένα πρέπει να καταλήξω κάπου... και τηλέφωνο παρακαλώ... Ευχαριστώ!!

AGAPAKI

Διαφημίσεις

καλημέρα! Αλεξάτος. Δες τι έχω ποστάρει εγω και άλλες κοπέλες απο εδω. Είναι τζάμι ο τύπος....δε παίρνει χρήματα,είναι εμπιειρος και δε κάνει καισαρικες..επιβεβαιωμένα...anyway διάβασε τα αλλα posts:wink:

O Αλεξατος ήταν κι ο δικός μου γιατρός, πολύ καλός όντως. Δεν είναι οτι δε παίρνει χρήματα, ούτως ή άλλως κάτι θα του δώσεις βρε κορίτσι μιας και επιλέγεις να έχεις δικό σου γιατρό... αλλιώς γεννάς με το γιατρό της βάρδιας. Απλά δεν έχει ταρίφα της τάξεως των 1200 ευρώ όπως οι υπόλοιποι στο Έλενα. Εγώ π.χ. του έδωσα 500 (δεν σκόπευα να δώσω τόσα πολλά αλλά τα έδωσα γιατί είχα δύσκολη γέννα). Άλλη μπορεί να δώσει πολύ λιγότερα.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

O Αλεξατος ήταν κι ο δικός μου γιατρός, πολύ καλός όντως. Δεν είναι οτι δε παίρνει χρήματα, ούτως ή άλλως κάτι θα του δώσεις βρε κορίτσι μιας και επιλέγεις να έχεις δικό σου γιατρό... αλλιώς γεννάς με το γιατρό της βάρδιας. Απλά δεν έχει ταρίφα της τάξεως των 1200 ευρώ όπως οι υπόλοιποι στο Έλενα. Εγώ π.χ. του έδωσα 500 (δεν σκόπευα να δώσω τόσα πολλά αλλά τα έδωσα γιατί είχα δύσκολη γέννα). Άλλη μπορεί να δώσει πολύ λιγότερα.

Κανένας άλλος γιατρός?? Κάποια που να γνωρίζει?? Εχω ακούσει ότι αυτός ο γιατρός δεν δέχεται με τιποτα την επισκληρίδιο και αν κάνω πρόκληση όπως το πρώτο και είναι πολλές ώρες? δεν θα αντέξω. Ξέρετε κάποιον άλλον ποιο διαλλακτικό γιατρό??

AGAPAKI

Δεν τους γνωριζω η ιδια, αλλα φιλος μου συνεστησε στο ΕΛΕΝΑ τον Διακακη και στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ τον Κιοσσε και τον Βλάχο. Καλη επιλογη και καλη λευτερια ευχομαι

Διαφημίσεις

Κανένας άλλος γιατρός?? Κάποια που να γνωρίζει?? Εχω ακούσει ότι αυτός ο γιατρός δεν δέχεται με τιποτα την επισκληρίδιο και αν κάνω πρόκληση όπως το πρώτο και είναι πολλές ώρες? δεν θα αντέξω. Ξέρετε κάποιον άλλον ποιο διαλλακτικό γιατρό??

Όχι δυστυχώς δε γνωρίζω κάποιον που να μη κάνει κουβέντα για χρήματα εκτός του Παπαδή που όπως είπες δε σε δέχτηκε λόγω φόρτου.

Ο Αλέξάτος η αλήθεια είναι δε κάνει επισκληρίδιο με τίποτα, κι εμένα μου έβαλε φάρμακό πολύ (μου είχαν σπάσει τα νερά πριν πάω στο νοσοκομείο και ήταν και πράσινα) και οι πόνοι ήταν απλά αφόρητοι.

Καλή τύχη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά. Πλεόν με την κρίση είμαι σίγουρη πώς θα βρείς μια λύση, έναν καλό γιατρό χωρίς τρελλή ταρίφα. Καν'του και κουβέντα για λιγότερα χρηματα σε οποιον διαλέξεις, μισή ντροπή δική σου μισή δική του.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Όχι δυστυχώς δε γνωρίζω κάποιον που να μη κάνει κουβέντα για χρήματα εκτός του Παπαδή που όπως είπες δε σε δέχτηκε λόγω φόρτου.

Ο Αλέξάτος η αλήθεια είναι δε κάνει επισκληρίδιο με τίποτα, κι εμένα μου έβαλε φάρμακό πολύ (μου είχαν σπάσει τα νερά πριν πάω στο νοσοκομείο και ήταν και πράσινα) και οι πόνοι ήταν απλά αφόρητοι.

Καλή τύχη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά. Πλεόν με την κρίση είμαι σίγουρη πώς θα βρείς μια λύση, έναν καλό γιατρό χωρίς τρελλή ταρίφα. Καν'του και κουβέντα για λιγότερα χρηματα σε οποιον διαλέξεις, μισή ντροπή δική σου μισή δική του.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, περιμένω... ΄μην γνωρίζει κάποια κοπέλα κάποιον γιατρό.

AGAPAKI

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, περιμένω... ΄μην γνωρίζει κάποια κοπέλα κάποιον γιατρό.

Άκουσα για έναν Γιαλέλη, κα Κωνσταντινίδου και κο Κολιόπουλο. Τους γνωρίζει κάποια παίρνουν ταρίφα στο τέλος? κάνουν πρωινά ραντεβού? Στα απογευματινά παίρνουν πολλά?Οτι γνωρίζετε καλό είναι.

AGAPAKI

καλησπερα.Ειμαι στο 4ο μηνα και αποφασισα..λογο της καταπληκτικης πολιτικης της κυβερνησης μας...να γεννησω στο Ελενα.

Αναγκαστηκα λοιπον να αλλαξω γυναικολογο.

Αυτη την στιγμη ``βλεπω`` τον Γιαλελη...ειμαι στην ιδια κατασταση με την φιλη agapaki.

Να σας πω και την αληθεια 100% ικανοποιημενη δεν ειμαι αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι καλος γιατρος,αν και αποτομος και ψυχρος κλπ κλπ..

Αν γινετε φιλη temeteron γραψε και εδω τι ξερεις..αν δεν γινετε να τα γραψεις εδω βοηθησε με στο π.μ.

Οποια κοπελια ξερει κατι ας βοηθησει...γενικος δεν λεω να μην πληρωσω,μια και θα τον εχω προσωπικο γιατρο,αλλα να πληρωσω με καταστασης κρισης και οχι με προ κρισης.

Να μπορω να τον παρω τηλεφωνο για οποιο προβλημα χωρις να εχω αγχος και να το σκεφτομαι 3 και 4 φορες...

Δωστε μου τα φωτας σας..

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Εχω ακούσει ότι αυτός ο γιατρός δεν δέχεται με τιποτα την επισκληρίδιο και αν κάνω πρόκληση όπως το πρώτο και είναι πολλές ώρες? δεν θα αντέξω. Ξέρετε κάποιον άλλον ποιο διαλλακτικό γιατρό??

Στο Ελενα δεν ειναι γενικα υπερ της επισκληριδιου.Τουλαχιστον στις καισαρικες,που ξερω,κανουν ή ολική ή ραχιαία. Κατα τη διαρκεια των ωδινων δεν ξερω-για να πω την αληθεια-πάντως τσεκαρε το, γιατι αυτο που σου λεω το ξερω και από φιλη που γεννησε εκει (και τα δυο της παιδια με τον Αλεξατο) και από φιλη που εκανε ειδικοτητα αναισθησιολογίας στο Αλεξανδρα (και μου ειπε για το τι παιζει στο Ελενα με την επισκληριδιο).

Με το καλο σου ευχομαι;)

καλησπερα.Ειμαι στο 4ο μηνα και αποφασισα..λογο της καταπληκτικης πολιτικης της κυβερνησης μας...να γεννησω στο Ελενα.

Αναγκαστηκα λοιπον να αλλαξω γυναικολογο.

Αυτη την στιγμη ``βλεπω`` τον Γιαλελη...ειμαι στην ιδια κατασταση με την φιλη agapaki.

Να σας πω και την αληθεια 100% ικανοποιημενη δεν ειμαι αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι καλος γιατρος,αν και αποτομος και ψυχρος κλπ κλπ..

Αν γινετε φιλη temeteron γραψε και εδω τι ξερεις..αν δεν γινετε να τα γραψεις εδω βοηθησε με στο π.μ.

Οποια κοπελια ξερει κατι ας βοηθησει...γενικος δεν λεω να μην πληρωσω,μια και θα τον εχω προσωπικο γιατρο,αλλα να πληρωσω με καταστασης κρισης και οχι με προ κρισης.

Να μπορω να τον παρω τηλεφωνο για οποιο προβλημα χωρις να εχω αγχος και να το σκεφτομαι 3 και 4 φορες...

Δωστε μου τα φωτας σας..

Ευχαριστω

Magia, εγω ειμαι στον 5ο και με βλεπει ο κ.Παπαδης στο Ελενα.Ειχα διαβασει καλα λογια γι αυτον.Για τα λευτα μου ειπαν τα αλλα κοριτσια που ηταν εκει οτι δινεις οτι μπορει ο καθενας.Στα τηλεεφωνα μου εχει απαντησει.36 ? τα απογευματινα ραντεβου.2 φορες εχω παει και συνεχιζω μαζι του.

Καλησπέρα σήμερα μπαίνω στον όγδοο μηνα αλλα θελω να αλλάξω γιατρο. Ο γιατρος που εχω ειναι στο Έλενα. Θελω να τον αλλάξω. Ξερεται κάποιον που θα με αναλάμβανε τωρα; Οχι μόνο στο Έλενα οπουδήποτε. Αν δεν βρω κατι κ πάω σε ιδιωτικό οταν σπάσουν τα νερά τι γίνεται υπάρχει γιατρος που σε ξεγεναει η οχι;

• 3 weeks later...

Eγώ γέννησα το πρώτο μου παιδάκι με τον Γιαλελή στο ΕΛΕΝΑ. Τωρα περιμένω το δεύτερο (σε 2,5 περίπου μήνες) και θα γεννήσω στο ΡΕΑ (ο γιατρος μου είναι εκεί). Αν δεν είχα το συγκεκριμένο γιατρό θα ξαναπήγαινα στο ΕΛΕΝΑ -εν γνώσει μου οτι δεν κανουν επισκληρίδειο- με τη διαφορά οτι θα πήγαινα να γεννήσω με όποιον έχει εφημερία και δε θα πλήρωνα φράγκο...Ακόμα τα κλαιω αυτά που έδωσα τότε και δε θέλω να επεκταθώ...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Δηλαδή συγνώμη να ρωτήσω κάτι;Όταν λες σε απεριψαν...Πήγες στα απογευματινά ραντεβού και σου είπαν οτι δεν μπορούν να σε αναλάβουν;Ρωτάω γτ κι εγώ μάλλον στο Έλενα θα καταλήξω μάλλον κι έλεγα οτι αρκεί να κλείσω ραντεβού με όποιον γιατρό επιλέξω.Υπάρχει περίπτωση να πάω και να μου πει οχι;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

• 4 months later...

Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα. Κ εγω για Αλεξατο παω. Δεν τον ρωτησα αμοιβη λογω του οτι ηταν πρωτο ραντεβου. Εσεις τον ρωτησατε κ ειπε οτι θελετε η δν ρωτησατε κ οταν ηρθε η ωρα δωσατε οτι θελατε?

• 3 months later...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΤΟΥ?

Καλή μου για Αλεξάτο κλείνεις απογευματινο ραντεβού την πρώτη φορά. Δίνεις 60 ευρω στη γραμματεία κ μετά σου κλείνει εκείνος το επόμενο ραντεβού (πρωινό) οπου πληρώνεις το παράβολο των 5 ευρω

• 2 weeks later...