Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ

Recommended Posts

Εχουμε μια κοπελα πλεον κ οχι μπεμπα--ειναι 15μηνων...απο νεογεννητη την κραταει η μαμα μου κ με τις ωρες...μαλιστα τις μαθαινει κ πραγματακια πχ νουμερα, να λεει ευχααριστω κ τετοια....περνανε λοιπον δημιουργικο χρονο κ δεν την βαζει πχ να βλεπει τηλεοραση..εγω ειμαι καθηγητρια αγγλικων σε φροντιστηριο...ετσι το καλοκαιρι ημασταν συνεχεια με τη μικρη εκτος απο καποιες ωρες που ειχα ιδιαιτερα...τωρα που δουλευω φευγω 4μιση και γυρναω 9μιση το βραδυ...η μικρη οταν βλεπει τη μαμα μου να ερχεται κατα τις 4 το μεσημερι, κλαιει κ ολο μαμα λεει κ δεν θελει να παει στη γιαγια της!!!εμεις στενοχωριομαστε γιατι παλια η μικρη αγκαλιαζε κ γελαγε με τη μαμα μου αλλα πλεον δεν ειναι τοσο θερμη...κ επειδη ξερω πολυ καλα τη μαμα μου. δεν την εχει μαλωσει καπως ωστε η μικρη να θυμωσει....εχει το αγχος αποχωρησης οκ το καταλαβαινω αλλα δεν θελει να φευγει μακρια μου....εν τω μετακυ οταν φευγω την παει σε αλλο δωματιο να παιξουν κ να της αποσπασει την προσοχη αλλα κ παλι γκρινιαζει!!!!Καποια συμβουλη πλιζ????ευχαριστω!!!!

Διαφημίσεις

Ειναι φαση που την περνανε τα περισσοτερα παιδακια. Εσυ θα εισαι σταθερη, θα της εξηγεις ηρεμα οτι πρεπει να φυγεις και εκεινη σιγα σιγα θα επανλεθει. Ο μεγαλος μου εκανε ετσι γυρω στους εικοσι μηνες του και αν θυμαμαι καλα κρατησε κανα μηνα ολο αυτο.

Μετα ηταν ολο γελια και χαρες....

Και ο δικός μου τα ίδια κάνει που είναι 18 μηνων.Παλαιότερα μόλις έβλεπε τη μαμά μου έτρεχε στην αγκαλιά της αλλά τωρά αντιδρά όπως η κόρη σου, κλαίει και φωνάζει μαμά. Νομίζω ότι όλα τα παιδάκι την περνάνε αυτή τη φάση όσο καλά και να περνάνε με τις γιαγιάδες τους. Και η δική μου μαμά προσπαθεί εκείνη τη στιγμή να τον ξεγελάσει αλλά μάταια..

Τίποτα δε μπορούμε να κάνουμε, να της εξηγείς πως πρέπει να πας στη δουλειά και δε θα αργήσεις, μη νομίζεις όλα τα καταλαβαίνουν.

Μη στενπχωριέσαι, φαση είναι που θα περάσει που θα πάει!!

• 1 year later...

Βλέπω ότι το ποστ είναι παλιο αλλά εχω ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο θεμα. Κ μια ερώτηση. Κρατησε πολύ αυτή η φάση? Εγω στεναχωριεμαι παρα πολυ που το κάνει αυτό στη γιαγια της που την λατρευει. Την ειχε μια βδομάδα για διακοπες,πέρασαν πολύ ωραία, δε μας ζήτησε ουτε μια φορά. Κ όταν πηγα να την παρω, κρεμαστηκε πάνω μου κ δεν θέλει ουτε να την ακουμπαει η γιαγια κ ο παππούς. Αυτό εδω κ μια βδομάδα. Ενω οι γονείς μου ήταν απο νεογεννητο τα πρωτα προσωπα αναφοράς μετα απο μενα κ τον άντρα μου. ..

• 1 month later...
Βλέπω ότι το ποστ είναι παλιο αλλά εχω ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο θεμα. Κ μια ερώτηση. Κρατησε πολύ αυτή η φάση? Εγω στεναχωριεμαι παρα πολυ που το κάνει αυτό στη γιαγια της που την λατρευει. Την ειχε μια βδομάδα για διακοπες,πέρασαν πολύ ωραία, δε μας ζήτησε ουτε μια φορά. Κ όταν πηγα να την παρω, κρεμαστηκε πάνω μου κ δεν θέλει ουτε να την ακουμπαει η γιαγια κ ο παππούς. Αυτό εδω κ μια βδομάδα. Ενω οι γονείς μου ήταν απο νεογεννητο τα πρωτα προσωπα αναφοράς μετα απο μενα κ τον άντρα μου. ..

Η πεθερά μου πρόσφατα πήρε την μικρή αγκαλιά και η μικρή ορυόταν . Την παρηγόρησα λέγοντας δεν σημαίνει κάτι αυτό και μένα την ίδια μέρα μου είχε πει "φύγε μπαμπα" 3 φορές και μου απάντησε : "Κοίταξε τα παιδιά δεν είναι χαζά αν δεν τους κάνεις τα χατίρια σε ξεχνάνε και εγώ την μικρή την έχω παραμελήσει το τελευταίο διάστημα ..."

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Τώρα είδα ότι κάποιος μου είχε απαντήσει, σόρι. Όμως δεν κατάλαβα τι εννοείς. Η γιαγιά της όχι μόνο δεν την παραμελεί αλλά σκίζεται. Δεν της κάνει τα χατήρια, εννοώντας ότι δεν την αφήνει να κάνει ό,τι θέλει, όπως κι εγώ άλλωστε. Ή μάλλον εγώ είμαι πιο αυστηρή...