Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άγχος για πιθανή εγκυμοσύνη...

Recommended Posts

Γεια σας, με λένε Bella και είμαι 16 ετών. Πρίν από μια βδομάδα ακριβώς είχαμε επαφή με το αγόρι μου. Φορούσε προφυλακτικό, και τελείωσε έξω από τον κόλπο μου (φορώντας πάντα το προφυλακτικό) αποφασίσαμε λοιπόν να μπούμε για ένα ντουζάκι. Εκκείνος πρώτα πλήθυκε καλά καλά, και μετά μπήκα και εγώ μαζί του. Για λίγα δευτερόλεπτα το π@#$%ς του ακούμπησε τα "χίλια" του κόλπου μου. Έχει όμως γύρω στις 5-6 μέρες που έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες σχεδόν όλη την διάρκεια της μέρας...

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? Όλα τα παραπάνω έγιναν σε γώνιμη μέρα μου...επίσης μπορεί ο πονοκέφαλος κλπ να οφείλεται στο στρες λόγω του λυκείου...

Bella

Διαφημίσεις

Γεια σας, με λένε Bella και είμαι 16 ετών. Πρίν από μια βδομάδα ακριβώς είχαμε επαφή με το αγόρι μου. Φορούσε προφυλακτικό, και τελείωσε έξω από τον κόλπο μου (φορώντας πάντα το προφυλακτικό) αποφασίσαμε λοιπόν να μπούμε για ένα ντουζάκι. Εκκείνος πρώτα πλήθυκε καλά καλά, και μετά μπήκα και εγώ μαζί του. Για λίγα δευτερόλεπτα το π@#$%ς του ακούμπησε τα "χίλια" του κόλπου μου. Έχει όμως γύρω στις 5-6 μέρες που έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες σχεδόν όλη την διάρκεια της μέρας...

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? Όλα τα παραπάνω έγιναν σε γώνιμη μέρα μου...επίσης μπορεί ο πονοκέφαλος κλπ να οφείλεται στο στρες λόγω του λυκείου...

Bella

Κοριτσάκι μου μάλλον είναι το άγχος σου και τίποτα άλλο! Δεν έχεις ούτε καθυστέρηση έτσι? Βέβαια στο μέλλον να προσέχεις πολύ και τα προκαταρκτικά παιχνίδια να γίνονται με προφυλακτικό και λόγω προσπερματικών υγρών αλλά και για διάφορες αρρώστιες! Πολλές φορές στα αγόρια δεν φαίνεται κανένα σύμπτωμα μιας και είναι φορείς αλλά εσύ να κολλήσεις οτιδήποτε!!

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχω μεροικά καφε-κίτρινα σημάδια στο βρακι μου...σαν αυτά πριν από την περίοδο...υπάρχει περίπτωση απλά να μου έρθει περίοδος πιο νωρίς λόγω εφηβίας? Ανησυχω....