Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μια ακόμη ιστορία παλλίνδρομης

Recommended Posts

καλημέρα, διαβάζω 4 χρόνια περίπου το forum από όταν ήμουν έγκυος στην κορούλα μου, οφείλω να ομολογήσω ότι με έχετε βοηθήσει σε διάφορες απορίες που είχα κατα καιρούς και ευχαριστώ.... και τώρα ξεκινάει η ιστορία της παλλίνδρομης κύησης που έχω μετά από 1 εβδομάδα καθυστέρησης 1η χοριακή 167, τρεις ημέρες μετά 2η χοριακή 452, μια εβδομάδα μετά 3η χοριακή 1260, μετά από μια εβδομάδα 4η χοριακή 7132, μετά από μια εβδομάδα 5η χοριακή 14762, υπέρηχος με άδειο σάκο, λογικά είμαι στην 9η εβδομάδα, την Τρίτη πηγαινω για απόξεση, ο γιατρός μου είπε ότι θα γίνει με νάρκωση, απορίες : επειδή έχω διαβάσει οτι ορισμένες κοπέλες έχουν κάνει απόξεση με διαστολή και έχουν υποφέρει σωματικά γίνεται πάντα έτσι ή σε ποιές περιπτώσεις ; και πόσο καιρό μετά μπορώ να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες ; ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες οι εγκυούλες του forum μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στις κοπέλες που προσπαθούν γρήγορα να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

καλημέρα, διαβάζω 4 χρόνια περίπου το forum από όταν ήμουν έγκυος στην κορούλα μου, οφείλω να ομολογήσω ότι με έχετε βοηθήσει σε διάφορες απορίες που είχα κατα καιρούς και ευχαριστώ.... και τώρα ξεκινάει η ιστορία της παλλίνδρομης κύησης που έχω μετά από 1 εβδομάδα καθυστέρησης 1η χοριακή 167, τρεις ημέρες μετά 2η χοριακή 452, μια εβδομάδα μετά 3η χοριακή 1260, μετά από μια εβδομάδα 4η χοριακή 7132, μετά από μια εβδομάδα 5η χοριακή 14762, υπέρηχος με άδειο σάκο, λογικά είμαι στην 9η εβδομάδα, την Τρίτη πηγαινω για απόξεση, ο γιατρός μου είπε ότι θα γίνει με νάρκωση, απορίες : επειδή έχω διαβάσει οτι ορισμένες κοπέλες έχουν κάνει απόξεση με διαστολή και έχουν υποφέρει σωματικά γίνεται πάντα έτσι ή σε ποιές περιπτώσεις ; και πόσο καιρό μετά μπορώ να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες ; ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες οι εγκυούλες του forum μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στις κοπέλες που προσπαθούν γρήγορα να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

καταρχήν να σου πω ότι λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη...

2η γνώμη πήρες??

όταν λες απόξεση με διαστολή εννοείς κανονική γέννα? στην περίπτωσή σου δε θα χρειαστεί. αυτό γίνεται σε μεγαλύτερης εβδομάδας εγκυμοσύνη. μετά την απόξεση δεν πονάς. απλά έχεις λίγη αιμορραγία. θα σου δώσει μητροσυσπαστικά φάρμακα κι αντιβίωση.

προσπάθειες καλό είναι να ξεκινήσεις μετά από 3-4 μήνες (εξαρτάται από την εβδομάδα της αποβολής), ώστε ο οργανισμός σου, η μήτρα και οι ορμόνες να επανέλθουν στα φυσιολογικά και να μην είναι σε φάση αποβολής. όπως και να το κάνεις είναι ένα σοκ για τον οργανισμό...

εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα στο μέλλον...

sofi@p ευχαριστώ για την απάντησή σου.

σχετικά με τη 2η γνώμη, έχω κάνει 2 υπέρηχους και στους 2 φάνηκε άδειος σάκος.

απόξεση με διαστολή δεν ήξερα και εγώ τι είναι, μάλλον οι κοπέλες που το αναφέρουν ότι έχουν κάνει εννοούν κανονική γέννα, έχω μπερδευτεί γιατί διάβασα για μια κοπέλα που έκανε κάτι τέτοιο στη 12 εβδομάδα

ευχαριστώ και πάλι

sofi@p ευχαριστώ για την απάντησή σου.

σχετικά με τη 2η γνώμη, έχω κάνει 2 υπέρηχους και στους 2 φάνηκε άδειος σάκος.

απόξεση με διαστολή δεν ήξερα και εγώ τι είναι, μάλλον οι κοπέλες που το αναφέρουν ότι έχουν κάνει εννοούν κανονική γέννα, έχω μπερδευτεί γιατί διάβασα για μια κοπέλα που έκανε κάτι τέτοιο στη 12 εβδομάδα

ευχαριστώ και πάλι

Καλησπερα Κοριτσακι μου..

οταν εχασα το πρωτο μου το εχασα στην 11η βδομαδα.. σταματησε η καρδουλα του την ωρα του υπερυχου, και την επομενη μερα μπηκα για αποξεση..!!

εγω δεν εκανα προκληση.. με ναρκωσαν και απλα μου το εβγαλαν και με καθαρισαν...

συνηθως μετα την 12η κανουν προκληση, οταν ηδη υπαρχει εμβρυο, και αυτο γιατι η αποξεση θεωρειτε εκτρωση στην ουσια.. μετα την 12η δεν μπορεις να κανεις εκτρωση..!!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

georgia-kak καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση γιατί ξεκαθάρισε εντελώς την απορία μου, δεν το ήξερα οτι στην 12η κάνουν αρχικά πρόκληση και τώρα μια άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε : αν η πρώτη σου γέννα είναι με καισαρική τότε σε παρόμοια περίπτωση σου κάνουν πρόκληση ή καισαρική?

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

georgia-kak καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση γιατί ξεκαθάρισε εντελώς την απορία μου, δεν το ήξερα οτι στην 12η κάνουν αρχικά πρόκληση και τώρα μια άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε : αν η πρώτη σου γέννα είναι με καισαρική τότε σε παρόμοια περίπτωση σου κάνουν πρόκληση ή καισαρική?

ευχαριστώ

λογικα εξαρτατε πριν απο ποσο καιρο ειχε κανει καισαρικη..!!

επισης.. το εμβρυο ειναι πολυ μικρο. οποτε πιστευω οτι με προκληση δεν υπαρχει προβλημα.. καισαρικη γινετε και την δευτερη φορα λογο οτι το εμβρυο ειναι μεγαλο.. και υπαρχει κινηδυνος, αν πας με φ.τ να σχιστεις εκει που σε ειχαν κοψει..!!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

georgia-kak ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσο ισχύει αυτό γενικώς ή μόνο στην ελλάδα, ότι δηλαδή μια φορά καισαρική πάντα καισαρική, θεωρώ οτι μάλλον εξυπηρετεί τους έλληνες γυναικολόγους, γιατί στο εξωτερικό και εφόσον έχει περάσει ο απαιτούμενος χρόνος μια γυναίκα μετά από καισαρική μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε καισαρική και φ.τ.

θέλω να ελπίζω να μην ισύχει αυτό που λέω