Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ

agapaki

Recommended Posts

καλησπέρα! Βρε κορίτσια να σας πω πήγα πρώτο ραντεβού στον Φαρμακίδη δεν μπορώ να πω πολύ καλός γιατρός αλλά ζητάει μόνο απογευματινά ραντεβού 3-5 και φυσικά με αμοιβή 65. ¨Οταν τον ρώτησα για πρωινά μου είπε δεν γίνεται. Τι έγινε? εσείς άλλα μου λέγατε τι άλλαξε? είπε να αλλάξει τακτική? Ξέρει καμιά να με διαφωτίσει? Φαντάζομαι ότι θα παίρνει και αμοιβή στον τοκετό δεν τον ρώτησα φυσικά γιατί είμαι μόνο 7 εβδομάδες. Ξέρετε κανένα άλλο που να μην ζητάει ταρίφες και θα δέχεται πρωινά? Θα παίρνω άδεια απ την δουλειά προκειμένου να πληρώνω.... Τι λέτε?

AGAPAKI

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα με τον Φαρμακίδη τον Φλεβάρη που μας πέρασε... δε μου ζήτησε ποτέ χρήματα ούτε για τις επισκέψεις (συνήθως Τρίτη απόγευμα), ούτε για τον τοκετό. Έκοβα μόνο το παράβολο του νοσοκομείου για τους υπέρηχους, ή όποια άλλη εξέταση έκανα. Βέβαια δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι από τότε.

Εγω γέννησα τον Ιούλιο με το Φαρμακιδη. Δεν εχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη από την συμπεριφορά του. Επειδή πήγαινα στα πρωινά ραντεβού,

ούτε να με φτυσει. Γενικά ήταν πολυ αδιάφορος και πάντα βιαστικος. Δεν του επαιρνες κουβέντα. Μόνο όταν πήγα να γεννησω το έπαιζε φιλικός γιατί περίμενε το φακελάκι. Καλύτερα ψάξε για κάποιον άλλο.

Αχ ρε κορίτσια κάποιος που να δέχεται το πρωί και να μην παίρνει αμοιβή στο τέλος ή έστω όσα μπορώ, γνωρίζεται?Κάποια που να ΄γενησε πολύ πρόσφατα γιατί αυτοί αλλάζουν πολύ εύκολα τα θέλω τους.. Έχω ακούσει για τον Παπαδή και Κανακάκη ότι είναι καλοί και δεν εκμεταλευονται ξέρετε τίποτα?

AGAPAKI

Αχ ρε κορίτσια κάποιος που να δέχεται το πρωί και να μην παίρνει αμοιβή στο τέλος ή έστω όσα μπορώ, γνωρίζεται?Κάποια που να ΄γενησε πολύ πρόσφατα γιατί αυτοί αλλάζουν πολύ εύκολα τα θέλω τους.. Έχω ακούσει για τον Παπαδή και Κανακάκη ότι είναι καλοί και δεν εκμεταλευονται ξέρετε τίποτα?

AGAPAKI

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Μόνο όταν πήγα να γεννησω το έπαιζε φιλικός γιατί περίμενε το φακελάκι.

Όντως ζήτησε φακελάκι; γιατί σε εμάς δε ζήτησε απολύτως τίποτα, ούτε για τις επισκέψεις, ούτε για τον τοκετό (ενώ τον ρωτήσαμε επανειλημμένως).

• 2 months later...

Leaner πηγαινες στα απογευματινα και δεν πληρωνες;Ή εννοεις στα πρωινα;Γινεται να μην πληρωσεις στα απογευματινα;Πρωτα δεν πληρωνεις και μετα δεν σε βλεπει ο γιατρος;Ή κανω λαθος;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...