Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζωγραφική σε ύφασμα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θυμαμαι παλια (οταν ακομα πηγαινα σχολειο) εφτιαχνε η μαμα μου πολλά εργοχειρα, και εκτος απο πλεκτα, εκανε και ζωγραφιστα σε υφασμα... Επαιρνε κατι μπογιες που υπήρχαν σε πολλα χρώματα και ηταν ειδικες για υφασμα, ηταν σωληναρια οπως η τεμπερα (μεγαλυτερα σε μεγεθος) και μπροστα ειχα χοντρη μυτη με μπιλια οπως των στυλο...

Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη αλλα τις επαιρνε απο μαγαζια με ειδη κεντηματος... Παντως εκαναν πολύ καλη δουλεια, αφου μου αρεσε κι εμενα η ζωγραφικη και ειχα φτιαξει κι εγω μερικα... Βεβαια δε θυμαμαι καθολου μαρκα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

εχω φτιαξει μπλουζες με χρωμματα για υφασματα,υπαρχουν στα καταστηματα που ειπες και στο πλαισιο και σε διαφορα καλα βιβλιοπωλεια με τετοια ειδη.

αντεχουν τρομερα, εχω μπλουζα 6-7 χρονια την φοραω στο σπιτι σαν πιτζαμα φαντασου ποσα πλυσιματα εχει φαει :lol:

υπαρχουν και χρωματα με στρας μεσα.

δεν ξερω ομως αν θα εκανα κατι για μωρα με αυτα, δεν ξερω ποσο τοξικα ειναι.... :? (λεω βλακεια?)

Κι εγώ έχω ζωγραφίσει σε ρούχα αλλά και σε μαξιλάρια και σεντόνια. Τις μπογιες τις είχα πάρει από το Πλαισιο, μια χαρά αντεξαν και αντέχουν ακόμα. Μόλις τελειώνεις το σχέδιό σου σιδερώνεις το υφασμα από την ανάποδη και μετά δεν παθαίνει τίποτα. Για την τοξικότητα όμως δεν έχω ιδέα

Διαφημίσεις

• 1 year later...

κοριτσια ξαναεπαναφερω το θεμα για να κανω μια ερωτηση ζωγραφιζω σε υφασμα αλλα τα χρωματα δεν ειναι ζωντανα και δεν απλωνονται καλα γνωριζει καμια σας γιατι συμβαινει αυτο ευχαριστω

• 8 months later...