Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καισαρικη στην 1 γεννα ...στη 2η??

Recommended Posts

Καλημερα σας,

εχω μια απορια...γεννησα την κορη μου με καισαρικη λογω οτι ειχα στεγνωσει απο νερα και η μικρη ηταν πολυ ψηλα,μετα απο 8 ωρες τεχνητου πονου δεν κατεβηκε στο ελαχιστο στη λεκανη και ετσι καναμε καισαρικη.

Τςρα ειμαι εγκυος στο δευτερο και θα γεννησω μεσα Δεκεβριου.Με το γιατρο που το σηζητησαμε αν θα γινει φυσιολογικα η τοκετο μου απαντησε θα δουμε ας φτασουμε με το καλο.Η καισαρικη εγινε πριν απο 18 μηνες.

Εχει καμια εμπειρια με τοσο μικρο χρονικο διαστημα αναμεσα στις 2 εγκυμοσυνες?

Διαφημίσεις

ξέρω πως μετά από έναν χρόνο δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανακάνεις καισαρική...

κι επειδή έκανες στην πρώτη γέννα καισαρική δεν σημαίνει πως πρέπει κι η δεύτερη να γίνει έτσι...απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολύ γιατροί που αναλαμβάνουν Φ.Τ. μετά Κ.Τ. :?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Και εγώ με καισαρική γέννησα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι το επόμενο αν κατεβει κανονικά θα κάνουμε Φ.Τ. και τώρα να ήμουν έγκυος. Έχει εκπαιδευτεί σ'αυτό και του έχει τύχει. Παίζει ρόλο και η πρώτη καισαρική που έκανες, δεν ''κοβουν'' και ''ράβουν'' όλοι οι γιατροί το ίδιο!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

Και εγώ με καισαρική γέννησα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι το επόμενο αν κατεβει κανονικά θα κάνουμε Φ.Τ. και τώρα να ήμουν έγκυος. Έχει εκπαιδευτεί σ'αυτό και του έχει τύχει. Παίζει ρόλο και η πρώτη καισαρική που έκανες, δεν ''κοβουν'' και ''ράβουν'' όλοι οι γιατροί το ίδιο!

Επειδή ενδιαφέρει πολλές κοπέλες αυτό το θέμα δεν μας λες το όνομα του γιατρού σου βρε κωνκων μου;

Εξάλλου γράφουμε πλέον όλες τους γυναικολόγους μας και σε άλλα θέματα.