Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυος στο 2ο

Recommended Posts

Εχω ενα παιδακι 8+ ετων , το 2010 ειχα μια αποβολη δυστυχως και απο τοτε προσπαθουσαμε ξανα χωρις Αποτελεσμα! Σημερα το πρωι επειδη ειχα 5 μερες καθυστερησης εκανα τεστ και βγηκε θετικο!! Ειχα 2 στο κουτι και εκανα και το 2ο γιατι δεν το πιστευα!! Εχω τρελλαθει απο τη χαρα μου αλλα εχω και εναν προβληματισμο: με τον υπολογισμο που εκανα ειμαι 5 εβδομαδων+ 3 ημερες , ομως τη τελευταια εβδομαδα επειδη ειχα μια μεγαλη στεναχωρια αρχισα να παιρνω μισο χαπακι zanax καθε πρωι -εχω παρει 6 συνολο απο μισα των 0,25mg μεσα στη χαρα μου σημερα φοβηθηκα μηπως εχει προλαβει να επιρεασει το φασολακι μου!! Εννοειτε οτι τα κοβω απο σημερα αλλα μεχρι να παω στο γυν/λογο φοβαμαι λετε να υπαρχει προβλημα; Αλλωστε μισο επαιρνα δεν ξερω θα παρω σημερα το γιατρο μου να του πω τα ευχαριστα και θα δω τι θα μου πει...

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κοπέλα μου, τελικά ο Θεός είναι μεγάλος!!! Μίλα με τον γιατρό σου, κάνε και τον πρώτο υπέρηχο και να δεις που όλα καλά θα είναι. Σου εύχομαι να είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ και το φασολάκι σου να γίνει ένα όμορφο μωράκι!!!! :D:D:D

Εχω ενα παιδακι 8+ ετων , το 2010 ειχα μια αποβολη δυστυχως και απο τοτε προσπαθουσαμε ξανα χωρις Αποτελεσμα! Σημερα το πρωι επειδη ειχα 5 μερες καθυστερησης εκανα τεστ και βγηκε θετικο!! Ειχα 2 στο κουτι και εκανα και το 2ο γιατι δεν το πιστευα!! Εχω τρελλαθει απο τη χαρα μου αλλα εχω και εναν προβληματισμο: με τον υπολογισμο που εκανα ειμαι 5 εβδομαδων+ 3 ημερες , ομως τη τελευταια εβδομαδα επειδη ειχα μια μεγαλη στεναχωρια αρχισα να παιρνω μισο χαπακι zanax καθε πρωι -εχω παρει 6 συνολο απο μισα των 0,25mg μεσα στη χαρα μου σημερα φοβηθηκα μηπως εχει προλαβει να επιρεασει το φασολακι μου!! Εννοειτε οτι τα κοβω απο σημερα αλλα μεχρι να παω στο γυν/λογο φοβαμαι λετε να υπαρχει προβλημα; Αλλωστε μισο επαιρνα δεν ξερω θα παρω σημερα το γιατρο μου να του πω τα ευχαριστα και θα δω τι θα μου πει...

δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα μην ανυσηχεις.πολλοι γιατροι δινουν αγχολυτικα αν υπαρχει προβλημα και κατα τη διαρκεια εγκυμοσυνης.βεβαιως ρωτα το γιατρο σου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν υπαρχει προβλημα!

KLinp2.pngjvcQp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...