Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπάρχει καθόλου ελπίδα?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους του φορουμ.

Θα ήθελα να πω και εγώ την ιστορία μου και να μου πέιτε τη γνωμη σας.

Και εγω και η γυναίκα μου είμαστε συνομήλικοι στα 35 μας.

Η γυναίκα μου έχει σταθερό κύκλο.Τελευταία περίοδο είχε 02/07 και

κλασσικα την περιμέναμε στις 30/07.Δεν ήρθε όμως και μετα από 2 μέρες κάναμε β χοριακή και έδειξε ότι ήταν έγκυος 382 μονάδες.Για καμιά βδομάδα το παρακολουθούσαμε μεσω των χωριακών όπου και διπλασιαζόντουσαν στο βαθμό που έπρεπε.Στις 5 εβδομαδες έιδαμε σάκο και περίπου μία βδομάδα μετά καρδιακη λειτουργία.Κάναμε άλλους 2 υπέρηχους 7η και 8η βδομάδα και βλεπαμε καρδιακη λειτουργια αλλα και η αναπτυξη του ήταν όπως έπρεπε σύμφωνα πάντα με τον γιατρό.

Χθες το Σαββάτο στην πρωινη ούρηση η γυναίκα μου είδε αίμα στο εσώρουχο όχι πάρα πολύ(σαν να αδειάσεις ένα κουταλάκι του γλυκού)και σε κάθε ούρηση ελλαττωνόταν.Πόνο δεν εκδήλωσε.Πήραμε το γιατρό κατευθείαν και πήγαμε στο ιατρείο του να την δει.Την εξέτασε είδε τον τράχηλο κλειστό πράγμα για εκείνον καλό μερική μικρή αποκόλληση σε 2 σημεία,είδε σάκο και το έμβρυο αλλά δεν είδε καρδιακή λειτουργία.

Είπε ότι κατά 90% πάμε για αποβολή (ίσως αυτό το 10% ήταν παρηγοριά στον άρρωστο)και να πάμε την Δευτέρα το πρώι στο νοσοκομείο για υπέρηχο και αν και τότε δεν δούμε καρδιακή λειτουργία να πάμε για απόξεση.

Σύμφωνα με τις εμπειρίες σας υπάρχει έστω και μία ελπίδα για την Δευτέρα ή είναι τελειωμένο χαρτί?

Υπάρχει κίνδυνος σήψης για τη γυναίκα μου από το Σαββάτο το πρωί μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

Σημειωτέον δεν έχει αίμα τωρα ή κάποιο πόνο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη για το μακροσκελές μου μύνημα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους του φορουμ.

Θα ήθελα να πω και εγώ την ιστορία μου και να μου πέιτε τη γνωμη σας.

Και εγω και η γυναίκα μου είμαστε συνομήλικοι στα 35 μας.

Η γυναίκα μου έχει σταθερό κύκλο.Τελευταία περίοδο είχε 02/07 και

κλασσικα την περιμέναμε στις 30/07.Δεν ήρθε όμως και μετα από 2 μέρες κάναμε β χοριακή και έδειξε ότι ήταν έγκυος 382 μονάδες.Για καμιά βδομάδα το παρακολουθούσαμε μεσω των χωριακών όπου και διπλασιαζόντουσαν στο βαθμό που έπρεπε.Στις 5 εβδομαδες έιδαμε σάκο και περίπου μία βδομάδα μετά καρδιακη λειτουργία.Κάναμε άλλους 2 υπέρηχους 7η και 8η βδομάδα και βλεπαμε καρδιακη λειτουργια αλλα και η αναπτυξη του ήταν όπως έπρεπε σύμφωνα πάντα με τον γιατρό.

Χθες το Σαββάτο στην πρωινη ούρηση η γυναίκα μου είδε αίμα στο εσώρουχο όχι πάρα πολύ(σαν να αδειάσεις ένα κουταλάκι του γλυκού)και σε κάθε ούρηση ελλαττωνόταν.Πόνο δεν εκδήλωσε.Πήραμε το γιατρό κατευθείαν και πήγαμε στο ιατρείο του να την δει.Την εξέτασε είδε τον τράχηλο κλειστό πράγμα για εκείνον καλό μερική μικρή αποκόλληση σε 2 σημεία,είδε σάκο και το έμβρυο αλλά δεν είδε καρδιακή λειτουργία.

Είπε ότι κατά 90% πάμε για αποβολή (ίσως αυτό το 10% ήταν παρηγοριά στον άρρωστο)και να πάμε την Δευτέρα το πρώι στο νοσοκομείο για υπέρηχο και αν και τότε δεν δούμε καρδιακή λειτουργία να πάμε για απόξεση.

Σύμφωνα με τις εμπειρίες σας υπάρχει έστω και μία ελπίδα για την Δευτέρα ή είναι τελειωμένο χαρτί?

Υπάρχει κίνδυνος σήψης για τη γυναίκα μου από το Σαββάτο το πρωί μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

Σημειωτέον δεν έχει αίμα τωρα ή κάποιο πόνο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη για το μακροσκελές μου μύνημα

καλησπερα! να περημενετε μεχρι την δευτερα. απο την εμπειρια μου δεν θα παθει κατι η γυναικα σου. μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα την δευτερα... η φυση αποφασιζει δυστιχως! δεν ειναι στο χερι μας :(.σας ευχομαι οτι καλητερο!!

καλησπερα! να περημενετε μεχρι την δευτερα. απο την εμπειρια μου δεν θα παθει κατι η γυναικα σου. μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα την δευτερα... η φυση αποφασιζει δυστιχως! δεν ειναι στο χερι μας :(.σας ευχομαι οτι καλητερο!!

Σε ευχαριστώ πολύ.Η αγωνία μας έχει σκοτώσει και τους 2.Μου φαίνεται το Σαββατοκύριακο αιώνας.

Δυστυχώς το χάσαμε.Τα λόγια περιττά

Σταύρο λυπάμαι. έχω περάσει ακριβώς το ίδιο. σε μένα ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη κι όλα πήγαιναν τέλεια, μέχρι που στη 10η εβδομάδα, σε απλό υπέρηχο, διαπιστώθηκε ότι παλλινδρόμησε. εγώ δεν είχα ούτε καν αίμα. διάβασα την ιστορία σας από χτες και δεν ήθελα να σου γράψω για να μη σας απογοητεύσω. δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό.

Διαφημίσεις

Σταύρο λυπάμαι. έχω περάσει ακριβώς το ίδιο. σε μένα ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη κι όλα πήγαιναν τέλεια, μέχρι που στη 10η εβδομάδα, σε απλό υπέρηχο, διαπιστώθηκε ότι παλλινδρόμησε. εγώ δεν είχα ούτε καν αίμα. διάβασα την ιστορία σας από χτες και δεν ήθελα να σου γράψω για να μη σας απογοητεύσω. δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό.

Σε ευχαριστώ Sofi.Η γυναίκα μου ηταν 9εβδ+ 6 ημ.Είδαν κανονική αιμάτωση της μήτρας αλλά όχι στο σημείο που ήταν το εμβρυο.Μας είπε ότι πρεπει να είναι νεκρο 4-5 μέρες.Θα κανονίσουμε άμεσα απόξυση.Φοβάμαι μην πάθει τίποτα η γυναίκα μου.Ψυχολογία όπως καταλαβαίνεις άστα.Πρώτη εγκυμοσύνη και μάλιστα μετά από μία αποτυχημένη εξωσωματική πριν 2 χρόνια.ο Θεός είναι μεγάλος.Εσύ στην περίπτωσή σου έκανες απόξυση?

Σε ευχαριστώ Sofi.Η γυναίκα μου ηταν 9εβδ+ 6 ημ.Είδαν κανονική αιμάτωση της μήτρας αλλά όχι στο σημείο που ήταν το εμβρυο.Μας είπε ότι πρεπει να είναι νεκρο 4-5 μέρες.Θα κανονίσουμε άμεσα απόξυση.Φοβάμαι μην πάθει τίποτα η γυναίκα μου.Ψυχολογία όπως καταλαβαίνεις άστα.Πρώτη εγκυμοσύνη και μάλιστα μετά από μία αποτυχημένη εξωσωματική πριν 2 χρόνια.ο Θεός είναι μεγάλος.Εσύ στην περίπτωσή σου έκανες απόξυση?

έκανα απόξεση την επόμενη μέρα.

καταλαβαίνω την ψυχολογία σας. κι εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου γιατί τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. και είχα ήδη κι ένα παιδάκι 11 μηνών τότε όπου όλα είχαν πάει τέλεια από την αρχή.

το τραγικό είναι ότι το ξανάπαθα και στην επόμενη εγκυμοσύνη, στην 8η εβδομάδα.

κουράγιο σε σένα και τη γυναίκα σου. να ζητήσετε εξέταση καρυότυπου στο έμβρυο. μην αρκεστείτε στην ιστολογική.

έκανα απόξεση την επόμενη μέρα.

καταλαβαίνω την ψυχολογία σας. κι εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου γιατί τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. και είχα ήδη κι ένα παιδάκι 11 μηνών τότε όπου όλα είχαν πάει τέλεια από την αρχή.

το τραγικό είναι ότι το ξανάπαθα και στην επόμενη εγκυμοσύνη, στην 8η εβδομάδα.

κουράγιο σε σένα και τη γυναίκα σου. να ζητήσετε εξέταση καρυότυπου στο έμβρυο. μην αρκεστείτε στην ιστολογική.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και το κουράγιο σου.Μόνο αν το πάθεις μπορείς τελικά να καταλάβεις τον άλλον 100%.

Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη πέρσυ στα 39 μου και 48 ο καλός μου, έφυγε δηλαδή το σποράκι πριν καν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία. Ένα βήμα πριν την εξωσωματική, δηλαδή δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος φυσιολογικά και τώρα έχω έναν μπέμπη 4 μηνών. Να δεις που γρήγορα θα ξανασυλλάβετε! ;)

it's never too late to start all over again

Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη πέρσυ στα 39 μου και 48 ο καλός μου, έφυγε δηλαδή το σποράκι πριν καν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία. Ένα βήμα πριν την εξωσωματική, δηλαδή δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος φυσιολογικά και τώρα έχω έναν μπέμπη 4 μηνών. Να δεις που γρήγορα θα ξανασυλλάβετε! ;)

Nα σου ζήσει ο μπέμπης σου,μου δίνεις κουράγιο.

Είναι το γαμώτο που σε πιάνει και οι τύψεις "μήπως δεν έκανα κάτι σωστά,μήπως δε πρόσεξα''Αλλά όλα γίνονται για ένα λόγο

Διαφημίσεις

Είναι το γαμώτο που σε πιάνει και οι τύψεις "μήπως δεν έκανα κάτι σωστά,μήπως δε πρόσεξα''Αλλά όλα γίνονται για ένα λόγο

Σταυρο μην σκεφτεσαι ετσι.. που εφταιξες και τι εγινε. Δυστυχως οι αποβολες συμβαινουν πολυ συχνα και σε αυτο το σταδιο της εγκυμοσυνης δεν μπορεις να κανεις και πολλα δυστυχως. Εγω ειμαι 24 ετων και απεβαλλα πριν 1 μηνα. Να σκεφτεσαι οτι δεν υπαρχει προβλημα γονιμοτητας και οτι αφου συλλαβατε μια φορα, θα γινει ξανα και μαλιστα συντομα. Σας ευχομαι τα καλυτερα και σας στελνω θετικη ενεργεια!

08Irp2.png

Σταυρο μην σκεφτεσαι ετσι.. που εφταιξες και τι εγινε. Δυστυχως οι αποβολες συμβαινουν πολυ συχνα και σε αυτο το σταδιο της εγκυμοσυνης δεν μπορεις να κανεις και πολλα δυστυχως. Εγω ειμαι 24 ετων και απεβαλλα πριν 1 μηνα. Να σκεφτεσαι οτι δεν υπαρχει προβλημα γονιμοτητας και οτι αφου συλλαβατε μια φορα, θα γινει ξανα και μαλιστα συντομα. Σας ευχομαι τα καλυτερα και σας στελνω θετικη ενεργεια!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου και σου εύχομαι πολύ σύντομα με ένα δυνατό μωράκι.Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου,πολλές φορές μία κουβέντα μία λεξη μπορεί να σου δώσει κουράγιο να συνεχίσεις.

Nα σου ζήσει ο μπέμπης σου,μου δίνεις κουράγιο.

Πιθανότατα το έμβρυο δεν ήταν άρτιο γενετικά... συνήθως έμβρυα με προβλήματα αποβάλλονται απ' τον οργανισμό. Δεν θα θέλατε ένα μωράκι προβληματικό που να βασανίζεται κι αυτό κι εσείς, έτσι δεν είναι?

Όλα σωστά τα κάνατε, συνεχίστε με τον παραδοσιακό τρόπο και θα το πετύχετε το μπεμπάκι σας, εδώ τα καταφέραμε εμείς πολύ μεγαλύτεροί σας και με προβλήματα (γυναικολογικά εγώ, πολλά χειρουργεία, και όχι και πολύ καλό σπέρμα). Όλα να πάνε κατ' ευχήν! ;)

it's never too late to start all over again

Πιθανότατα το έμβρυο δεν ήταν άρτιο γενετικά... συνήθως έμβρυα με προβλήματα αποβάλλονται απ' τον οργανισμό. Δεν θα θέλατε ένα μωράκι προβληματικό που να βασανίζεται κι αυτό κι εσείς, έτσι δεν είναι?

Όλα σωστά τα κάνατε, συνεχίστε με τον παραδοσιακό τρόπο και θα το πετύχετε το μπεμπάκι σας, εδώ τα καταφέραμε εμείς πολύ μεγαλύτεροί σας και με προβλήματα (γυναικολογικά εγώ, πολλά χειρουργεία, και όχι και πολύ καλό σπέρμα). Όλα να πάνε κατ' ευχήν! ;)

Σε ευχαριστώ πολύ.Σήμερα έγινε η απόξεση.Δόξα τω θεό όλα καλά.Ανάρρωση,ανασυγκρότηση και ξανάπρόσπαθειες όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Σε ευχαριστώ πολύ.Σήμερα έγινε η απόξεση.Δόξα τω θεό όλα καλά.Ανάρρωση,ανασυγκρότηση και ξανάπρόσπαθειες όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Καλησπέρα Σταύρο. Παρακολουθώ και εγώ την ιστορία σας σιωπηλά έως τώρα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός της συμπαραστασής σου προς την γυναίκα σου. Είσαι αξιέπαινος.. Ως προς το κομμάτι της ατυχίας που είχατε,είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία πριν κάποιους μήνες,αλλά πιστεύω στον Θεό και στις δοκιμασίες Του. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.. Δεν μπορούν όλα να εξηγηθούν βάσει λογικής.. Να έχετε υγεία εσύ και η γυναίκα σου και όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή.. Ψυχραιμία και αγάπη χρειάζεται.. :-):-)

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το χάσαμε.Τα λόγια περιττά

STavro καλησπερα......!!!!!! Λυπαμαι για την απωλεια σας....!!!!!!

Θα σου γραψω μονο το εξης: οτι η φυση ΠΡΟΝΟΕΙ και αν ενα εμβρυο ΔΕΝ ειναι υγιες το παιρνει πισω ΑΛΛΑ καπου παρακατω θα σας το ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.....!!!!!!! Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να σταθειτε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ και ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΙΣΤΗ......!!!!!!!

Σας ευχομαι χαρμοσυνα νεα συντομα......!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Σταύρο καλησπέρα.

Λυπάμαι πολύ πολύ για την απώλεια σας....

Έχοντας περάσει και εγώ το δύσκολο μονοπάτι της αποβολής στην 8η εβδομάδα, και μετά από τεράστια θλίψη, ένα μπορώ να σου πω, βλέποντας τα πράγματα πιο λογικά....η φύση προνοεί και ξέρει τί πρέπει να αποβληθεί.....και εμένα τα έμβρυο δε μεγάλωνε σωστά και τελικά αποβλήθηκε....

Κανένας δε φταίει....

Συνέχισε να στηρίζεις τη γυναίκα σου, όπως το κάνεις μέχρι τώρα....σε χρειάζεται όσο ποτέ..μην καταπνίγεται τα συναισθήματά σας....απλωσε της το χέρι σου και σφίξε την στην αγκαλιά σου.....ο χρόνος επουλώνει τις πληγές...οι σωματικές κλείνουν πιο εύκολα, οι ψυχολογικές χρειάζονται χρόνο.....και όταν θα το αφήσετε πίσω, θα έρθει ένα μωράκι και θα απαλύνει τον πόνο που νιώθετε τώρα και θα σας γεμίσει χαρά......

Υπομονή και πίστη χρειάζεται .......

Ο Θεός δεν ξεχνά, νατο θυμάσαι

Φιλικά

fIHpp2.png

lbyCp2.png

πάντως, ξαναλέω, ότι αν το έμβρυο είχε πρόβλημα γεννετικό θα φανεί μόνο από τον καρυότυπο. αλλιώς δεν μπορούμε να λέμε ότι η φύση προνοεί και ήταν τυχαίο γεγονός.

μπορεί το έμβρυο να ήταν υγιέστατο και να υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα. θέλει ψάξιμο, ψυχραιμία κι υπομονή.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την υποστήριξη και τις συμβουλές σας.Πέρα από την τραγική απώλεια που έχει κάποιος όταν βιώσει μία αποβολή πραγματικά θέλει και πολύ ψυχικό σθένος και κατανόηση για να αντιπαρέλθει όλες τις δυσκολίες και να μην αφήσει να περάσουν στη σχέση του ζευγαριού.Φαίνεται παιδικό αλλά μεσα σε 4 μέρες έχω νοιώσει τόσα πολλά,διαφορετικά και έντονα συναισθήματα που με νύχια και με δόντια προσπαθώ να μην περάσουν πρώτα από όλα στη γυναίκα αλλά και στον κύκλο μου.

Ο γιατρός μας είπε πως θα κάνει ιστολογική εξέταση του εμβρύου και των ξυσμάτων (συγχωρέστε με αν το λέω λάθος)της μήτρας.

Του είπα αν πρέπει να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις εννοώντας καρυότυπο και μου είπε όχι ότι δεν χρειάζεται.Τί να κάνω σε αυτή τη περίπτωση?με την ιστολογική δεν φαίνεται τίποτα?

Προλαβαίνω να του πω (επιμείνω)για καρυότυπο ή είναι ήδη αργά?

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την υποστήριξη και τις συμβουλές σας.Πέρα από την τραγική απώλεια που έχει κάποιος όταν βιώσει μία αποβολή πραγματικά θέλει και πολύ ψυχικό σθένος και κατανόηση για να αντιπαρέλθει όλες τις δυσκολίες και να μην αφήσει να περάσουν στη σχέση του ζευγαριού.Φαίνεται παιδικό αλλά μεσα σε 4 μέρες έχω νοιώσει τόσα πολλά,διαφορετικά και έντονα συναισθήματα που με νύχια και με δόντια προσπαθώ να μην περάσουν πρώτα από όλα στη γυναίκα αλλά και στον κύκλο μου.

Ο γιατρός μας είπε πως θα κάνει ιστολογική εξέταση του εμβρύου και των ξυσμάτων (συγχωρέστε με αν το λέω λάθος)της μήτρας.

Του είπα αν πρέπει να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις εννοώντας καρυότυπο και μου είπε όχι ότι δεν χρειάζεται.Τί να κάνω σε αυτή τη περίπτωση?με την ιστολογική δεν φαίνεται τίποτα?

να επιμείνεις για καρυότυπο. πώς αλλιώς θα δει αν υπήρχε γεννετική ανωμαλία, ώστε να τεκμηριώσει το "τυχαίο γεγονός" που βλέπω να σου αραδιάζει?

η ιστολογική είμαι σίγουρη ότι θα δείξει θρόμβους:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σταυρο μου λυπαμαι πολυ!! το εχω βιωσει 2 φορες! μαλιστα 14 αυγουστου ηταν η δευτερη αποξυση που εκανα ,υστερα απο παλλινδρομη που επαθα. να ζητησεις καρυοτυπο εμβρυου! θα δειξει αν το εμβρυο ειχε χρωμοσωμικες ανωμαλιες! η αποξυση ειναι εντελως ανωδυνη. μονο το ψυχολογικο κομματι ειναι λιγο για μας τις γυναικες δυσκολο. ομως η φυση ξερει τι κανει.. αν το μωρακι ηταν αρρωστο;;; εμενα το δικο μου ειχε προβλημα τελικα... μην απελπιζομαστε θα κρατησουμε και εμεις το μωρο μας καποια στιγμη....;)

Σταυρο καλησπερα..κ εγω 2/07 ειχα τελευταια περιοδο ..ενω βλεπω σακο κ μωρο δεν χτυπαει η καρδουλα..εχω διωρια μεχρι αυριο..εχω τρελαθει. Να εισαι διπλα στην γυναικα σου ,ειναι επιπονη κ ψυχοφθορα διαδικασια

Καλησπερα,ειμαι 7 βδομαδων με σακο κ εμβρυο..δεν ακουγεται το εμβρυο!!εχει συμβει σε καποια αλλη κοπελα ;;;;εχω διωρια ως αυριο απτο γιατρο γιατι λεει μπορει να παθω αιμορραγια...

Καλησπερα,ειμαι 7 βδομαδων με σακο κ εμβρυο..δεν ακουγεται το εμβρυο!!εχει συμβει σε καποια αλλη κοπελα ;;;;εχω διωρια ως αυριο απτο γιατρο γιατι λεει μπορει να παθω αιμορραγια...

Κοπελα μου θα σου ελεγα να παρεις και μια δευτερη γνωμη. Εχω διαβασει πολλες ιστοριες που το εμβρυο φαινομενικα δεν αναπτυσσοταν και στο τελος πηγαν ολα καλα. Μηπως υπαρχει και το ενδεχομενο της καθυστερημενης συλληψης? Ελπιζω το μωρακι σου ειναι καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

08Irp2.png

γεια σου κοπελα μου. τα ιδια επαθα και εγω τον αυγουστο... δεν ακουγαμε καρδουλα.... δυστιχως εκανα αποξυση! ευχομαι ολοψυχα σε εσενα να αλλαξουν τα πραγματα. εγω δεν ειχα παντως αιμοραγια...:(