Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αντισυλληπτικα yasmin κ εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Καλημερα σας!! Ειμαι η γιωτα 25 ετων κ θελω τα φωτα σας!! Λοιπον απο τον προηγουμενο μηνα εχω ξεκινησει αντισυλληψη με yasmin επειδη εχω πολυ ανωμαλο κυκλο (πχ καποιες φορες εχω 2 φορες περιοδο μεσα στο μηνα). Με τον συντροφο μου (που δωσαμε λογο προσφατα) ειχαμε 1 ελευθερη επαφη σε γονιμες μερες δεν τελειωσε μεσα αλλα ηταν πολυ κοντα. Αυτο εγινε τη πεμπτη. Τη μεθεπομενη της ειχα κατι ροζ σταγονες. Σημερα ξυπνησα με στηθος τουμπανο νιωθω πιεση στην στην κοιλια χαμηλα κ στον κολπο κ πολλα διαφανα υγρα. Συν οτι ζαλιζομαι εως αηδιας. Μετρηθηκα πριν κ εχω 37.1. Υπαρχει περιπτωση να μη με πιασανε τα αντισυλληπτικα κ να εχουμε κανα κουτσουβελο?? Περιοδο περιμενω κανονικα γυρω στις 10 του μηνα. Αλλα δε μπορω να υπολογισω σωστα επειδη εχω αστατο κυκλο. Ποτε μου προτεινετε να κανω τεστακι ωστε να μη με φαει η αγωνια???

Υγ. Ειναι φυσικο οταν γινει συληψη να εχει η γυναικα πολλα νευρα???

Διαφημίσεις

ειλικρινα μπερδευτηκα!

δε νομιζω να εισαι εγκυος αλλα απο την επαφη αφηνεις να περασουν 10 μερες και να εχεις καθυστερηση για το τεστ...ζαλαδες τετοια φταινε τα χαπια...πες του γυναικολογου σου να στα αλλαξει αν σε πειραζουν...

Εχω παρει πριν λιγους μηνες και εγω αυτα τα ανισυλυπτικα και με ενοχλησαν πολυ.ζαλαδες ατονια γενικα χαλια.ενημερωσε τον γιατρο οτι σε ενοχλουν να σου δωσει αλλα.δυσκολο ια εγκυμοσηνη.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Ναι ρε μαρακι αλλα οχι κ απιθανο!! Η αδελφη μου ετσι την πατησε στο δευτερο παιδι της!! Επαιρνε ακριβως τα ιδια αντισυλληπτικα επειδη ειχε ανωμαλιες στον κυκλο της κ εκεινη. η γιατρος μας της ειπε θα εισαι καλυμενη ακομα κ αν δν χρησιμοποιησετε προφυλακτικο ηρθε σε ελευθερη επαφη αλλα δεν τελειωσε μεσα γτ ηταν ηδη απο γεννα. Μονο που την επαθε οπως πιθανον να την παθαμε κ εμεις. Για να καταλαβω κ εγω τωρα δλδ σε ποσες μερες μετα την επαφη θα δειξει το τεστ?? Σε καμια εβδομαδα?? Γτ σε τοσες μερες θα ειναι για να αδιαθετησω. Εχουμε σημερα 2 περιμενω στις 10 η 11 του μηνα. Η αδςλφη μου την επαθε απο τα προσπερματικα... Ειχε τα ιδια συμπτωματα με εμενα στα αντισυλληπτικα. Πριν λιγο καιρο ειχα μεγαλη καθυστερηση κ πηρα πρεντικτορ. Βγηκε κ στα 2 ενας αχνος μπλε σταυρος. Θετικο δλδ. Ελα ομως που ηταν ψευδες αποτελεσμα! Πηγα στη γιατρο κ μου ειπε πως ειναι ορμονικο κ μου εδωσε τα γιασμιν δηθεν για να φτιαξει ο κυκλος. Σε μενα εν τω μεταξυ δε "κολλανε" αλλα αντισυλληπτικα γτ παιρνω κιλα κ εχω κ θυροειδη. Αλλα απ οτι φαινεται θα τα σταματησω γτ μου εχουν κανει ενα στομαχι... Μετα απ αυτο που επαθα τοτε εμπιστευομαι το κληαρ μπλου. Δν εχω κανει ακομα τεστ γτ θεωρω ειναι πολυ νωρις. Να κανω λετε στις 8 του μηνα που θα ειναι κ οι μερες μου κοντα??

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας εκμυστηρευτω κατι αλλο που ειδα πριν λιγο κ παραξενευτηκα?? Ενα προφυλακτικο θεωρειται αλλοιωμενο οταν το λιπαντικο που εχει επανω εχει στερεοποιηθει?? Γτ τοτε ναι... Στανταρ κατι ειναι εκει μεσα!!! Συν οτι δεν ηταν ολες μας οι επαφες με προφυλαξη γτ μας ενοχλουσε το προφυλακτικο που ειχε στερεοποιηθει το λιπαντικο. Ειχαμε επαφη πολλες φορες απο την τελευταια μερα της περιοδου μου. Ο τελευταιος μηνας σχεδον ειναι χαλια καθως εχω ζαλαδες κ ειδικα τα πρωινα που ειναι εντονες συν οτι καποιες φορες απο αυτες κανω εμετο. Για πρωι συζηταμε. Μου ειχε περασει η ιδεα οτι κατι μπορει να συμβαινει καθως τελευταια εβλεπα κατι σταγονιτσες στο εσωρουχο. Για να δω την παρασκευη η το σαββατο με κανα τεστ... Εν τω μεταξυ δεν ειμαι καθολου συνεπης στην ωρα που παιρνω τα αντισυλληπτικα. Δλδ μπορει τη μια μερα να το παρω στις 8 το βραδυ κ την επομενη να ειναι κατα τις 1 το βραδυ. Βραδυ μου χε πει να τα παιρνω. Τα περνω συνηθως μετα το φαγητο. Καπνιζω το ξερω οτι απαγορευεται. Οπως απαγορευεται κ το αλκοολ. Δν πινω κ συνεχεια βεβαια. Λετε να μου χαρισε κανα σπορακι?? Λετε να τα καταφεραμε??? Αυτες τις μερες νιωθω πιεση χαμηλα οχι πονο. Το στηθος μου απο χθες το βραδυ ειναι τουμπανο. Τωρα δε με ποναει οσο πριν. Νιωθω κατι σαν κουραση ειδικα τα πρωινα. Λετε ρε κοριτσια?? Δε φανταζεστε ποσο το θελω!!

Εντιτ. Πριν λιγο που ειδε ο συντροφος μου το στηθος μου γτ με ποναγε με ρωτησε γτ οι θηλες ειναι μωβ. Τι να του πω τωρα?? Οτι υπαρχει περιπτωση να φυτεψε λουλουδακι στην κοιλια μου?? Αν οντως εχει γινει κατι τετοιο θα του κανω εκπληξη. Εμ τι?? Μου ειχε πει ποσο θελει να κανουμε οικογενεια.. Λοιπον θα κανω το τεστ κ θα σας πω ξανα. Μεχρι τοτε ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γτ το θελουμε πολυ..

Μακαρι να εισαι αφου το θελεις,αλλα και εγω με αυτα τα αντισυληπτικα εννοιωθα σαν εγκυος.εχω και εγω θεμα με θυροειδη αλλα με εκαναν χαλια σε σχεση με κατι αλλα που επερνα παλαια.Βεβαια ηταν πολυ αποτελεσματικα γιατι σε ενα μηνα εφυγε η κυστη που ειχα και δεν τα ξαναπηρα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

καλα μεχρι να ερθει η παρασκευη που θα κανω το τεστ θα εχω σαλταρει... Μιλησα με τη γιατρο μου το απογευμα κ μου ειπε να μν ενοχοποιω τα φαρμακα κ πως πρεπι να δω το στομαχι μου. Πλακα με κανει ετσι?? Αφου το γραφει στο χαρτακι οτι φενουν διαφορα. Ττεσπα οπως κ να χει τν πρωτο μηνα που τα πηρα οντως δν ειχα τπτ. Τωρα που τα περνω για δευτερη φορα μου τα κανει αυτα. Μου τονισε πως δεν κανει κανενα αλλο για τν οργανισμο μου. Οταν ημουν 17 υπεφερα απο αιμοραγιες που κραταγανε εως 15 μερες. Επερνα τριζινερα ζυνοφεν κ πριμολουτ για να φτιαξει ο κυκλος. Το μονο που καταφερε ηταν να χαλασει κ αλλο κ να γινω σα μπετονιερα!! Ειχα γινει πειραματοζωο δλδ μεχρι να βρεθει το καταλληλο για μενα. Για ενα διαστημα ειχε φτιαξει τελειως εως φετος το γεναρη που μας εσπασε η προφυλαξη πηρα το χαπι της επομενης μερας. Εκει να δειτε!! 1,5 μηνα καθυστερηση ειχα κ νομιζα πως ειμουν εγκυος. Αφηστε. Κανονικα επρεπε να κανω θεραπεια με μιτροταν γτ οταν αδιαθετησα τν προηγουμενο μηνα ειχα πολυ αιμα. Αλλα ετσι οπως εχουν κανει τα φαρμακεια δν το βρηκα κ μου προτεινε το γιασμιν. Ειναι δυνατον τωρα τν πρωτο μηνα που τα επαιρνα να μν ειχα τπτ κ τωρα που ειναι ο δευτερος να περναω τετοιο πραμα?? Λιγο κουφο δν ειναι?? Οπως κ να χει θα κανω το τεστακι την παρασκευη το πρωι κ θα σας πω γτ καλοκαιρι ειναι κ με βλεπω με κανα ασπρο μπλουζακι.. Η θεραπεια ειναι για 3 μηνες. Δλδ κ τν επομενο θα πρεπει να παρω αν δν ειμαι...

καλα μεχρι να ερθει η παρασκευη που θα κανω το τεστ θα εχω σαλταρει... Μιλησα με τη γιατρο μου το απογευμα κ μου ειπε να μν ενοχοποιω τα φαρμακα κ πως πρεπι να δω το στομαχι μου. Πλακα με κανει ετσι?? Αφου το γραφει στο χαρτακι οτι φενουν διαφορα. Ττεσπα οπως κ να χει τν πρωτο μηνα που τα πηρα οντως δν ειχα τπτ. Τωρα που τα περνω για δευτερη φορα μου τα κανει αυτα. Μου τονισε πως δεν κανει κανενα αλλο για τν οργανισμο μου. Οταν ημουν 17 υπεφερα απο αιμοραγιες που κραταγανε εως 15 μερες. Επερνα τριζινερα ζυνοφεν κ πριμολουτ για να φτιαξει ο κυκλος. Το μονο που καταφερε ηταν να χαλασει κ αλλο κ να γινω σα μπετονιερα!! Ειχα γινει πειραματοζωο δλδ μεχρι να βρεθει το καταλληλο για μενα. Για ενα διαστημα ειχε φτιαξει τελειως εως φετος το γεναρη που μας εσπασε η προφυλαξη πηρα το χαπι της επομενης μερας. Εκει να δειτε!! 1,5 μηνα καθυστερηση ειχα κ νομιζα πως ειμουν εγκυος. Αφηστε. Κανονικα επρεπε να κανω θεραπεια με μιτροταν γτ οταν αδιαθετησα τν προηγουμενο μηνα ειχα πολυ αιμα. Αλλα ετσι οπως εχουν κανει τα φαρμακεια δν το βρηκα κ μου προτεινε το γιασμιν. Ειναι δυνατον τωρα τν πρωτο μηνα που τα επαιρνα να μν ειχα τπτ κ τωρα που ειναι ο δευτερος να περναω τετοιο πραμα?? Λιγο κουφο δν ειναι?? Οπως κ να χει θα κανω το τεστακι την παρασκευη το πρωι κ θα σας πω γτ καλοκαιρι ειναι κ με βλεπω με κανα ασπρο μπλουζακι..

καλα μεχρι να ερθει η παρασκευη που θα κανω το τεστ θα εχω σαλταρει... Μιλησα με τη γιατρο μου το απογευμα κ μου ειπε να μν ενοχοποιω τα φαρμακα κ πως πρεπι να δω το στομαχι μου. Πλακα με κανει ετσι?? Αφου το γραφει στο χαρτακι οτι φενουν διαφορα. Ττεσπα οπως κ να χει τν πρωτο μηνα που τα πηρα οντως δν ειχα τπτ. Τωρα που τα περνω για δευτερη φορα μου τα κανει αυτα. Μου τονισε πως δεν κανει κανενα αλλο για τν οργανισμο μου. Οταν ημουν 17 υπεφερα απο αιμοραγιες που κραταγανε εως 15 μερες. Επερνα τριζινερα ζυνοφεν κ πριμολουτ για να φτιαξει ο κυκλος. Το μονο που καταφερε ηταν να χαλασει κ αλλο κ να γινω σα μπετονιερα!! Ειχα γινει πειραματοζωο δλδ μεχρι να βρεθει το καταλληλο για μενα. Για ενα διαστημα ειχε φτιαξει τελειως εως φετος το γεναρη που μας εσπασε η προφυλαξη πηρα το χαπι της επομενης μερας. Εκει να δειτε!! 1,5 μηνα καθυστερηση ειχα κ νομιζα πως ειμουν εγκυος. Αφηστε. Κανονικα επρεπε να κανω θεραπεια με μιτροταν γτ οταν αδιαθετησα τν προηγουμενο μηνα ειχα πολυ αιμα. Αλλα ετσι οπως εχουν κανει τα φαρμακεια δν το βρηκα κ μου προτεινε το γιασμιν. Ειναι δυνατον τωρα τν πρωτο μηνα που τα επαιρνα να μν ειχα τπτ κ τωρα που ειναι ο δευτερος να περναω τετοιο πραμα?? Λιγο κουφο δν ειναι?? Οπως κ να χει θα κανω το τεστακι την παρασκευη το πρωι κ θα σας πω γτ καλοκαιρι ειναι κ με βλεπω με κανα ασπρο μπλουζακι..

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκανα σημερα τεσ κληαρ σεηφ. Αυτο ανιχνευει 20mhu. τεσπα οπως κ να εχει βγηκε αρνητικοτατο. Τα γιασμιν τα εκοψα κατοπιν συνενοησης με τη γιατρο μου. Αποδειχτηκε οτι τα φαρμακα με ειχαν κανει να νιωθω ετσι.. Δν στεναχωρεθηκα γτ ναι μεν θελουμε οικογενεια πολυ αλλα εχουμε θεμα με τα οικονομικα μας. Οποτε ειναι να ερθει καλυτερα να εχει βελτιωθει το ζητημα με τα χρηματα γτ ενα παιδι εχει πολλα εξοδα. Καλυτερα ετσι παρα να στεναχωριεμαι μετα για το πως θα τα βγαλουμε περα... Η ακομα χειροτερα να εχω μια ζωη τυψεις απο εκτρωση... Αν γινει το οτιδηποτε στο μελλον θα ξαναμπω!! Πλεον βρηκα κ τν ονλαην συμβουλο μου!! Χαρηκα πολυ κοριτσια κ ευχαριστω για τος απαντησεις σας!!