Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγχος πιθανης εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Γεια σας. Ειμαι αρκετα προβληματισμενη. Εχω μια σοβαρη σχεση 6 μηνων στην οποια απο

μερους του συντροφου μου αν και αρκετα μικροι και οι δυο ηλικιακα 16 εγω,17 αυτος

εχουμε περασει αρκετα οικογενειακα προβληματα πόυ μας εχουν κανει αρκετα ωριμους.

Παρ'ολα αυτα ηρθαμε σε ελευθερη σεξουαλικη επαφη την 23 και 26 ημερα του κυκλου

μου. Ο κυκλος μου ειναι σταθερος 28 ημερων. Την δευτερη φορα τελειωσε μεσα μου...ορμομενοι

απ το παθος και την ενταση της στιγμης και απ το γεγονος οτι δεν ημουν σε φαση ωορηξιας

εγινε αυτο. Σημερα ειναι η μερα που πρεπει να αδιαθετησω και ακομα δε μου εχει ερθει

η περιοδος. Ειμαι ενα ρακος απ τη μια σκεφτομαι πως αν οντως ειμαι........δε ξερω αν θα μπορεσω να ριξω κατι δικο του και δικο μου. Το εχω συζητησει με το αγορι μου και

και υπαρχει στηριξη,κατανοηση,αγαπη απο μεριας του,αλλα δε θελω να τον αγχώσω

Να κανω ενα τεστ σημερα;;;Το clear blue;; Οσο πιο γρηγορα μαθω δε θα χω και αγχος. Εχω αγχωθει τοσο πολυ. Απευθυνομαι στο parents γιατι οι δικοι μου δυστυχως ειναι σαν να μην υπαρχουν στη ζωη μου.

Διαφημίσεις

Καλη μου πιθανοτατα δεν τιθεται θεμα εγκυμοσυνης και μαλλον δεν αδιαθετησες σημερα λογου αγχους ... Οσο για τα τεστ δινουν σιγουρα αποτελεσματα μετα απο καμια δεκαρια μερες απο την συλληψη. Λεω να περιμενεις 2-3 μερες να δεις αν σου ερθει περιοδος κι αν δεν.. τοτε κανε ενα τεστ. Κοριτσακι την επομενη φορα προσεκτικα, βλεπεις τι αγχος εχεις τωρα.

08Irp2.png

Ουφ με καθησυχασες με την απαντηση σου!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Πριν μια ωρα περιπου

εμφανισα αιμα περιοδου αλλα με παραξενευει γιατι μου φαινεται αραιο. Σημαινει κατι αυτο; Αδιαθετησα αλλα γιατι ειναι αραιη η περιοδος μου; Ευχαριστω πολυ και παλι! Να εχεις ενα ομορφο απογευμα. Θα προσεχουμε απο δω και περα παρα πολυ...

Ειναι η αρχη της περιοδου σου.. Κι εγω οταν μου ερχεται περιοδος εχω πρωτα ροζ αιμα και υστερα ερχεται το κανονικο. Ολα καλα ειναι κοριτσι μου.

08Irp2.png