Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οταν η μαμα παει πολυ νωρις για δουλεια...

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΩ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ....ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Διαφημίσεις

Γεια σου Νεφέλη! Εγώ επέστρεψα στη δουλειά όταν η μικρή μου ήταν 4 μηνών. Την έπαιρνα σε βρεφοκομικό σταθμό, δηλαδή σε ξένη γυναίκα. Επέστρεφα μετά από 8 ώρες περίπου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Ευτυχώς ήμουν ευχαριστημένη από τον σταθμό και ο καιρός πέρασε. Μην ανησυχείς, το παιδάκι σου δεν θα σε ξεχάσει, φρόντισε να περνάς τις υπόλοιπες ώρες μαζί του όσο πιο πολύ μπορείς. Η δική μου είναι τώρα σχεδόν 4 χρονών :) Όλα θα πάνε καλά!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

κι εγώ και στις δύο, γύρισα στους διόμιση μήνες και τις άφηνα σπίτι σε γυναίκες και μάλιστα αλλοδαπές..μην ανησυχείς και θα τον αναπληρώσεις τον χρόνο..τι να κάνουμε σε αυτή τη χώρα υπάρχουν μαμάδες πολλών ταχυτήτων..

και εγω αφησα το κοριτσακι μου οταν ηταν 3 μηνων.

το κρατουσε μια κοπελα που δεν ειχε γινει ακομα μαμα

και τα καταφερε μια χαρα! ελειπα απο το σπιτι το 8 ωρες

την μερα. το παιδι μου ειναι αυτη την στιγμη 4 ετων και

ειναι μια χαρα.

μακαρι να μπορουσε και μενα η μαμα μου να μου το κρατησει

μην εχεις καμια ενοχη. οι γιαγιαδες ειναι οι καλυτερες!

Tις ίδιες ακριβως ανησυχίες είχα κι εγώ γιατί γυρισα πολύ νωρίς στη δουλειά (ελεύθερος επαγγελματίας κι εγώ). Λείπω κι εγώ τουλάχιστον 10ώρες την ημέρα και την κρατάει η γιαγια. Ανησυχούσα μήπως δεθεί πιο πολύ με τη γιαγιά, μήπως δε με αγαπάει τόσο κλπ.

Ε καμία σχέση! Μην ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥ! Με περιμένει πώς και πώς να γυρίσω και οταν επιστρέφω δε θέλει κανέναν άλλο πέρα από μένα. Κρέμεται από το λαιμό μου σαν μαιμουδάκι :)

Αλλά εννοείται οταν είμαι σπίτι παίζουμε ατελείωτα, κάνουμε αγκαλιές κλπ και τα ΣΚ είμαστε αχώριστες.

Kαι βοηθάει και η γιαγιά βέβαια που της μιλάει για τη μαμά και το μπαμπά μέσα στη μέρα..."να φτιάξουμε αυτό να το δειξουμε στη μαμά, πωπω θα χαρεί πολύ η μαμά μόλις το δει"...με παιχνιδάκια "για δείξε μου πόσο πολύ σ'αγαπάει η μαμά - τόοοοσο πολύ" (και σηκώνουμε τα χεράκια ψηλά) κλπ κλπ.

Κατά έναν μαγικό τρόπο ξέρουν καλά ποιά είναι η μαμά τους και σαν τη μαμά καμία! Μην ανησυχείς, σου το υπογράφω!

Διαφημίσεις