Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

8η εβδομάδα και καρδούλα τίποτα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας..είμαι καινούργια άλλα σας διαβάζω πολύ καιρό καθώς προσπαθούσα κ εγω να μείνω έγκυος.. το θέμα είναι ότι ενώ είμαι θεωρητικά στην 8η εβδομάδα δεν έχουμε ακούσει ακόμα καρδούλα γιατί η σύλληψη έγιονε αργότερα από ότι υπολογίστηκε στην αρχη. Έκανα χοριακή 13.196,10 με βγάζει 5-6η εβδομάδα. πήρα τον γιατρό μου κ με ρώτησε αν είχα αίμα κ του είπα όχι αλλά φυσικά τώρα ανησύχησα.. Βέβαια στους υπέρηχους φαίνεται ότι υπάρχει ανάπτυξη.. Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά απελπίστηκα..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας..είμαι καινούργια άλλα σας διαβάζω πολύ καιρό καθώς προσπαθούσα κ εγω να μείνω έγκυος.. το θέμα είναι ότι ενώ είμαι θεωρητικά στην 8η εβδομάδα δεν έχουμε ακούσει ακόμα καρδούλα γιατί η σύλληψη έγιονε αργότερα από ότι υπολογίστηκε στην αρχη. Έκανα χοριακή 13.196,10 με βγάζει 5-6η εβδομάδα. πήρα τον γιατρό μου κ με ρώτησε αν είχα αίμα κ του είπα όχι αλλά φυσικά τώρα ανησύχησα.. Βέβαια στους υπέρηχους φαίνεται ότι υπάρχει ανάπτυξη.. Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά απελπίστηκα..

Χερετε

Μην απελπιζεσαι αν ειναι καθυστερημένη σύλληψη και επίσης έχεις πολυ μεγάλο κύκλο τότε εξηγείται ποσο μεγάλος ειναι ο κύκλος σου;)?

NDMNp3.png5oZhp3.png

Ξέρεις οτι είχες νωρις και ωορηξια ? μην απελπιζεσαι κάποιες φορές μπορεί να έχουμε δυο ωορηξιες και να εμεινες στην πιο καθυστερημένη. σπάνιο αλλα συμβαίνει. η μπορει γενικώς να έχεις καθυστερημένη ωορηξια ...μπορει να είσαι στα μέσα της έκτης βδομάδας ενώ έπρεπε να ήσουν στην αρχή της όγδοης. Το είχα πάθει κ γω χωρις να σημαίνει οτι όλες οι περιπτώσεις ειναι οι ίδιες είχα καθυστερημένη σύλληψη στο πρώτο μωρο περισσότερο και ο γιατρός φοβήθηκε οτι δεν αναπτυσσόταν γιατί στην αρχή πανε βάση της περιοδου

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

κ όμως ο κύκλος μου είναι 28 ημερών σταθερότατος..

Και εγω με κυκλο 28 ημερων οταν ειχα παει στο πυρηνικο για χοριακη μου εβγαζε οτι ημουν στην 6τη εβδομαδα αλλα επειδη οχι μονο καρδουλα δεν ειχαμε ακουσει αλλα ουτε ειχαμε δει σακο καν (στον υπερηχο που ειχε προηγηθει πριν την χοριακη) με ειχαν ρωτησει αν ειδα αιμα με το καλημερα σας....φυσικα με ειχαν κατατρομαξει.....!!!!!!

Τωρα που σου γραφω η ενος ετους κορη μου κοιμαται στο κρεβατι διπλα μου....!!!!!!!!

Μην στεναχωριεσαι....!!!!!

Σημ. Η χοριακη μου ηταν 800 και κατι και απο οσο γνωριζω για να φανουν εμβρυικα στοιχεια και σακος η τιμη πρεπει να ειναι πανω απο 1000, το κακο ηταν οτι οι μικροβιολογοι δεν το γνωριζαν και τζαμπα με κατατρομαξαν.....!!!!!! Αλλα η αποδειξη του λαθους τους και της αγνοιας τους (αδικιολογητη για εμενα) κοιμαται διπλα μου....!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

ναι το είδα το site κ είπα οκ μπορεί να μην είναι τίποτα.. κ όντως πιστεύω οτι όλα είναι καλά απλά πρέπει να ηρεμήσω τώρα..ίσως κάνω κ μια δεύτερη χοριακή μεθαύριο να δώ.. ευχαριστώ πολύ κορίτσια..να σου ζήσει το παιδάκι σου κοπέλα μου..μα κ αυτοί οι γιατροί δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν???

ναι το είδα το site κ είπα οκ μπορεί να μην είναι τίποτα.. κ όντως πιστεύω οτι όλα είναι καλά απλά πρέπει να ηρεμήσω τώρα..ίσως κάνω κ μια δεύτερη χοριακή μεθαύριο να δώ.. ευχαριστώ πολύ κορίτσια..να σου ζήσει το παιδάκι σου κοπέλα μου..μα κ αυτοί οι γιατροί δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν???

Λοιπον.. Κοριτσακι μου.. μην αγχωνεσαι.. αυτο με τις χοριακες ειναι σχετικο.. θα σου πω μονο τι επαθα εγω εχτες που πηγα για χορικαη και υπερυχο...!!

στις 12/8 η χοριακη μου ηταν 3027... εχτες λοιπον.. πηγα για χοριακη και ηταν 33217... την βλεπει η μικροβιολογος.. και με ρωταει .. εχεις αιμα...?? τις λεω οχι..!!

τοτε μου λεει.. φοβαμε πως οπου να ναι θα δεις.. μαλλον αποβαλλεις.. !!

Με παιρνουν λοιπον τα κλαμματα.. αγχωνομαι.. τρελενομια.. παω στην γιατρο μου.. και μεχρι να φτασω.. ημουν σιγουρη οτι το μωρακι μου δυστηχως ειχε πεθανει...!!! τοσο σιγουρη ημουν...!!

Με βλεπει η γιατρος μου.. και μοου βαζει τις φωνες.. για ποιο λογο..???

Γιατι απο 0-1200 μοναδες.. διπλασιαζετε περιπου ανα 24-48 ωρες... απο 1200-6000 μουναδες.. διπλασιαζετε ανα 48-62 ωρες... Και απο 6000 και πανω μοναδες.. κανει πανω απο 4 μερρες να διπλασιαστει.. και καρδουλα ακουσαμε και ολα ηταν τελεια...!!!

Τωρα οσο αφορα την καθηστερημενη συλληψη...!!

Περυσι στο πρωτο μου μωρο.. που δυστυχως πευανε, λογο θρομβοφιλιας την 12η βδομαδα.. ηταν μια βδομαδα+ μικροτερο απο οτι θα επρεπε.. δηλαδη.. πηγα στον πρωτο υπερυχο 7w.. και το μωρο μου ηταν 5w+5d... Απο εκει και περα ολα πηγαν μια χαρα.. απλα η συλληψη εγινε με δευτερο ωαριο, στο τελος του μηνα..

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου .. για μενα η χοριακη σε αυτη τη φαση μπορει να σε αγχωσει και να σε μπερδεψει χειροτερα ... για μενα κανε λιγο υπομονη και αν δεν ηρεμησεις πηγαινε ξανα για υπερυχο ναβεβαιωθεις οτι ολα βαινουν καλως, αν και πυστευω οτι δεν ειναι τπτ και σε ρωτησε για αιμα για να δει ισως αν χρειαζεται να παρεις προγεστερωνη! καλη εγκυμοσυνη! :-D

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κορίτσια έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι θετικά..σήμερα εχουμε ραντεβού..ελπίζω να το ακούσουμε..χτες προσπαθούσαμε να το ακούσουμε μόνοι με το στηθοσκόπιο..αν είναι δυνατόν..

boubliki μου καλημερα και απο μενα εγω το μονο που θα σου πω ειναι να χαρεισ την εγκυμοσυνη σου, ολα θα πανε μια χαρα αστα τα νουμερα τισ χοριακησ απο την στιγμη που υπαρχει αναπτυξη. ειναι θεμα χρονου να ακουσεισ και την καρδουλα του, ελπιζω συντομα να μεινω και εγω εγκυοσ που το θελω τοσο πολυ και ακομα τιποτα.

στο εύχομαι κοπέλα μου και εγώ με αυτήν την αγωνία ήμουν μέχρι πρόσφατα.με το κάλο..

οι εγκυουλεσ ειναι τυχερεσ γιαυτο ελπιζω η ευχη σου να πραγματοποιειθει για μενα αυτο το μηνα.αντε περιμενω να πασ στο γιατρο και να μασ πεισ οτι η καρδουλα του μωρο σου χτυπαει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δυνατα:P. κατσε να χαρεισ την εγκυμοσυνη σου και ολα θα πανε μια χαρα. τωρα που μπορεισ να εισαι ηρεμη γιατι σε λιγουσ μηνεσ θα σε τρεχει το μωρακι σου:P:p:p

Διαφημίσεις

Λοιπον.. Κοριτσακι μου.. μην αγχωνεσαι.. αυτο με τις χοριακες ειναι σχετικο.. θα σου πω μονο τι επαθα εγω εχτες που πηγα για χορικαη και υπερυχο...!!

στις 12/8 η χοριακη μου ηταν 3027... εχτες λοιπον.. πηγα για χοριακη και ηταν 33217... την βλεπει η μικροβιολογος.. και με ρωταει .. εχεις αιμα...?? τις λεω οχι..!!

τοτε μου λεει.. φοβαμε πως οπου να ναι θα δεις.. μαλλον αποβαλλεις.. !!

Με παιρνουν λοιπον τα κλαμματα.. αγχωνομαι.. τρελενομια.. παω στην γιατρο μου.. και μεχρι να φτασω.. ημουν σιγουρη οτι το μωρακι μου δυστηχως ειχε πεθανει...!!! τοσο σιγουρη ημουν...!!

Με βλεπει η γιατρος μου.. και μοου βαζει τις φωνες.. για ποιο λογο..???

Γιατι απο 0-1200 μοναδες.. διπλασιαζετε περιπου ανα 24-48 ωρες... απο 1200-6000 μουναδες.. διπλασιαζετε ανα 48-62 ωρες... Και απο 6000 και πανω μοναδες.. κανει πανω απο 4 μερρες να διπλασιαστει.. και καρδουλα ακουσαμε και ολα ηταν τελεια...!!!

Τωρα οσο αφορα την καθηστερημενη συλληψη...!!

Περυσι στο πρωτο μου μωρο.. που δυστυχως πευανε, λογο θρομβοφιλιας την 12η βδομαδα.. ηταν μια βδομαδα+ μικροτερο απο οτι θα επρεπε.. δηλαδη.. πηγα στον πρωτο υπερυχο 7w.. και το μωρο μου ηταν 5w+5d... Απο εκει και περα ολα πηγαν μια χαρα.. απλα η συλληψη εγινε με δευτερο ωαριο, στο τελος του μηνα..

Αν εχουν το Θεο τους πια, τοσο ασχετοι αυτοι οι μικροβιολογοι..??????!!!!

δυστυχώς παλινδρόμηση.. πρέπει να κλείσω ραντεβού για αφαίρεση..

Λυπαμαι καλη μου...

Μη στεναχωριεσαι, η φυση προνοει και ισως στο "πηρε" γιατι ειχε καποιο προβληματακι...

Χαλαρωσε, ηρεμησε και ξαναπροσπαθησε με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και οχι με ΦΟΒΙΑ...

Καλή μου λυπάμαι πολύ...

το έχω περάσει και ξέρω...είναι δύσκολο...

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να αποκτήσεις σύντομα ένα υγιέστατο μωράκι

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

δυστυχώς παλινδρόμηση.. πρέπει να κλείσω ραντεβού για αφαίρεση..

λυπαμαι πολυ γλυκια μου, μην το βαζεισ κατω ομωσ παρε δυναμη και συντομα θα εισαι ξανα εγκυοσ με ενα υγεισ μωρακι στην κοιλιτσα σου.