Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κρεατοελια ποναωω βοηθεια!!!

Recommended Posts

βρε κοριτσια μου ειμαι να σκασω!μεσα σε ολο το αγχος της εγκυμοσυνης τωρα ποναω κιολας και ανησυχω για κατι εποπλεον.απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου εχω μια κρεατοελιτσα λιγο πιο διπλα απο τον αφαλο που δεν με ενοχλησε ποτε.ελα ομως που ξαφνικα απο χθες(ειμαι 25+5)αρχισε να ποναει,να μην μπορει να ακουμπησει τιποτα πανω,να μην μπορω να γυρισω πλευρο στο κρεβατι αλλα ακομη κι οταν περπαταω μαλλον επειδη εχει τεζαρει η κοιλια παλι με ενοχλει.τι να κανω δεν ξερω ειναι ενας λεπτος διαπεραστικος πονος ποτε σαν τσιμπια ποτε σαν βελονια με πιανει τρελα τι θα κανω μεχρι να γεννησω;κι αν χειροτερεψει;τωρα δεν διακινδυνευω να τη βγαλω.για πειτε μου ξερετε αν κανει να βαλω χανζαπλαστ η δεν θα παιρνει αερα και δεν κανει.κατι αλλο βοηθαει;περιμενω απαντηση σας!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μου ειμαι να σκασω!μεσα σε ολο το αγχος της εγκυμοσυνης τωρα ποναω κιολας και ανησυχω για κατι εποπλεον.απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου εχω μια κρεατοελιτσα λιγο πιο διπλα απο τον αφαλο που δεν με ενοχλησε ποτε.ελα ομως που ξαφνικα απο χθες(ειμαι 25+5)αρχισε να ποναει,να μην μπορει να ακουμπησει τιποτα πανω,να μην μπορω να γυρισω πλευρο στο κρεβατι αλλα ακομη κι οταν περπαταω μαλλον επειδη εχει τεζαρει η κοιλια παλι με ενοχλει.τι να κανω δεν ξερω ειναι ενας λεπτος διαπεραστικος πονος ποτε σαν τσιμπια ποτε σαν βελονια με πιανει τρελα τι θα κανω μεχρι να γεννησω;κι αν χειροτερεψει;τωρα δεν διακινδυνευω να τη βγαλω.για πειτε μου ξερετε αν κανει να βαλω χανζαπλαστ η δεν θα παιρνει αερα και δεν κανει.κατι αλλο βοηθαει;περιμενω απαντηση σας!

Το χανζαολαστ γιατι να το βαλεις...??? θελεις να την προστατευσεις απο ηλιο....????? εσυ αν καταλαβα καλα θελεις να ανακουφιστεις...!!!!!

Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο μηπως και εχει καποια μαλακτικη κρεμουλα να σου δωσει τοπικα να βαλεις...!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Θα σου πρότεινα να ενυδατωσεις παρα πολυ καλα το δέρμα στην περιοχή της κοιλιας ώστε να ειναι ελαστικό,να φοράς άνετα ρούχα κυρίως βαμβακερα ,και να προσεχείς να μην την ματωσεις,όχι οτι αν συμβεί θα σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό,αν γίνει μπορείς να βάλεις μπεταντιν.δες Κ ενα δέρματολογο καλού κακού,και κανε υπομονή!το δέρμα σου τσιτωνει και αυτο θα συνεχιστεί,βάζε κρεμες!επισης να παρακολουθείς την όψη της ελιάς και να προσεχείς :αλλοίωση στο χρώμα,διηθηση αλλαγή στο σχήμα,αιμορραγία και να ενημερώσεις το γιατρό σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...