Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακο προαισθημα και περιτυλιξη

Recommended Posts

Αν σε ολη την εγκυμοσυνη ειχατε ενα πολυ εντονο κακο προαισθημα [πολυ εντονο ομως] και βλεπατε σε υπερηχο 36εβδομαδων και 3 ημερων μια ωραιοτατη σφιχτη περιτυλιξη στο λαιμο του παιδιου θα απαιτουσατε απο το γιατρο να προχωρησετε σε γεννα? να πω οτι θα ειναι η τριτη μου καισαρικη οποτε ουτως η αλλως προγραμματισμενα θα πηγαινα και επισης πως στις προηγουμενες 2 εγκυμοσυνες μου βγηκα σωστη σε οτι ελεγε το ενστικτο μου. δεν μπορω να ξεκολλησω απο το μυαλο μου την εικονα στον υπερηχο με τον ομφαλιο να πνιγει το λαιμο της... με τιποτα ομως...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

Αν σε ολη την εγκυμοσυνη ειχατε ενα πολυ εντονο κακο προαισθημα [πολυ εντονο ομως] και βλεπατε σε υπερηχο 36εβδομαδων και 3 ημερων μια ωραιοτατη σφιχτη περιτυλιξη στο λαιμο του παιδιου θα απαιτουσατε απο το γιατρο να προχωρησετε σε γεννα? να πω οτι θα ειναι η τριτη μου καισαρικη οποτε ουτως η αλλως προγραμματισμενα θα πηγαινα και επισης πως στις προηγουμενες 2 εγκυμοσυνες μου βγηκα σωστη σε οτι ελεγε το ενστικτο μου. δεν μπορω να ξεκολλησω απο το μυαλο μου την εικονα στον υπερηχο με τον ομφαλιο να πνιγει το λαιμο της... με τιποτα ομως...

Εγω θα απαιτούσα γέννα.Εγώ όμως γενικά πανικοβάλομαι εύκολα και τρελλένομαι...όλα θα πάνε μια χαρά και σύντομα θα την κρατάς στην αγκαλιά σου.Ο γιατρός τί λέει?

Επειδη η κορη μου γεννηθηκε με 4πλη περιτυλιξη (ακρως επικυνδυνο) αλλαειχα μακρυ ομφαλιο λωρο και γλυτωσαμε κυριολεκτικα και με βαση το ενστικτο σου και το γεγονος οτι μπορει εσυ να μην εχεις μακρυ ομφαλιο γιατι γενικα ειναι πραγμα σπανιο οργανικα ο λωρος να ειναι μακρυς, θα σε συμβουλευα χωρις να θελω να σε ταραξω να ζητησεις γεννα οπως λενε και τα κοριτσια.

Εμενα 1 εβδομαδα πριν φαινοταν στον υπερηχο 2πλη περιτυλιξη αλλα γεννηθηκε με 4πλη, μια γυρω απο τους προσαγωγους και τρεισ γυρω απο το λαιμο...

Να σημειωσω οτι γεννησα 37+5, πιεστηκε (ευτυχως) και μου εσπασε τα νερα.

Καλη επιτυχια οπως και να εχει, με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Η περιτυλιξη δεν απεικονιζεται καλα στον υπερηχο, γιατι ειναι μια δισδιαστατη εικονα και μπορει να ξεγελασει.

Το τοκογραφημα τι δειχνει???

Απο το τοκογραφημα φαινεται εαν εχει εγκλωβιστει το παιδι η ακομα και εαν δυσανεσχετει. Κυριως απο το τοκογραφημα κρινουν.

Νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις σε παρακολουθουν εντατικα.

Σου ευχομαι ολα καλα .

Ο ομφάλιος λώρος δεν μπορεί να "πνίξει" το παιδί σου σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση απλά και μόνο επειδή το παιδί δεν αναπνέει μέσα στη μήτρα. Παίρνει το οξυγόνο από το αίμα που περνάει μέσα στον ομφάλιο λώρο, και τα πνευμόνια του δεν δουλεύουν μέχρι τη στιγμή που βγει έξω. Κακώς πανικοβάλλεσαι.

793cp3.png

Διαφημίσεις

δεν 'πνιγεται'...σε περιπτωσεις ομως διπλης η τριπλης περιτυλιξης υπαρχει κινδυνος δυσχερειας του παιδιου η ενδομητριας και περιγεννετικης υποξειας.

Επισης ,συμβαινει συχνα, να μην θρεφεται καλα το μωρο.

Γιατι να ρισκαρει και γιατι να εχει αγχος??? στις 37 εβδομαδες ειναι οκ να γεννησει.

ο γιατρος μου κοριτσια με ειδε τελευταια φορα την προηγουμενη βδομαδα και θα με ξαναδει 20/8 που μου χει προγραμματισει την καισαρικη... [δεν το επιβεβαιωσε ουτε το αρνηθηκε αλλα κατα 99% ειναι διακοπες]... χτες πηγα σε εναν αλλο γιατρο απο δικη μου επιλογη απλα κ μονο για να ειμαστε ησυχοι οτι ολα πανε καλα και την ειδαμε πεντακαθαρα την περιτυλιξη κ ηταν σφιχτη αλλα προς το παρον δεν εχει δημιουργησει θεμα στην μικρη... στον γιατρο μου λοιπον δεν μπορω να παω να πω οτι πηγα αλλου απο μονη μου κ εκανα υπερηχο κ επειδη εχω κακο προαισθημα θελω να μου την βγαλεις... κατα πασα πιθανοτητα θα μου πει ολα καλα κ συμβαινει στα περισοτερα μωρα. αν βγω ομως σωστη εγω στο τελος? θα μου πουν ετυχε? θα πονεσουν οσο εγω? η επειδη εχω αλλα δυο παιδια ε δεν πειραζει μωρε... χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου... εκλαιγα ολη νυχτα. κ το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα για ιδιωτικο νοσοκομειο αλλιως θα εβρισκα πανευκολα γιατρο να μου την βγαλει. σε δημοσιο ειναι πιο ζορικα τα πραγματα να βρεις καποιον για κατι τετοιο.

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

ο γιατρος μου κοριτσια με ειδε τελευταια φορα την προηγουμενη βδομαδα και θα με ξαναδει 20/8 που μου χει προγραμματισει την καισαρικη... [δεν το επιβεβαιωσε ουτε το αρνηθηκε αλλα κατα 99% ειναι διακοπες]... χτες πηγα σε εναν αλλο γιατρο απο δικη μου επιλογη απλα κ μονο για να ειμαστε ησυχοι οτι ολα πανε καλα και την ειδαμε πεντακαθαρα την περιτυλιξη κ ηταν σφιχτη αλλα προς το παρον δεν εχει δημιουργησει θεμα στην μικρη... στον γιατρο μου λοιπον δεν μπορω να παω να πω οτι πηγα αλλου απο μονη μου κ εκανα υπερηχο κ επειδη εχω κακο προαισθημα θελω να μου την βγαλεις... κατα πασα πιθανοτητα θα μου πει ολα καλα κ συμβαινει στα περισοτερα μωρα. αν βγω ομως σωστη εγω στο τελος? θα μου πουν ετυχε? θα πονεσουν οσο εγω? η επειδη εχω αλλα δυο παιδια ε δεν πειραζει μωρε... χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου... εκλαιγα ολη νυχτα. κ το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα για ιδιωτικο νοσοκομειο αλλιως θα εβρισκα πανευκολα γιατρο να μου την βγαλει. σε δημοσιο ειναι πιο ζορικα τα πραγματα να βρεις καποιον για κατι τετοιο.

πάρε τηλέφωνο και πες του ότι δεν άκουγες το μωρό και πήγες κι έκανες έναν υπέρηχο για να δεις τί γίνεται και να ηρεμήσεις κι εκεί είδες την περιτύλιξη κι ότι θέλεις να κάνεις καισαρική άμεσα.

ο γιατρός που σου έκανε τον υπέρηχο τί είπε?

πάρε τηλέφωνο και πες του ότι δεν άκουγες το μωρό και πήγες κι έκανες έναν υπέρηχο για να δεις τί γίνεται και να ηρεμήσεις κι εκεί είδες την περιτύλιξη κι ότι θέλεις να κάνεις καισαρική άμεσα.

ο γιατρός που σου έκανε τον υπέρηχο τί είπε?

Συμφωνώ απόλυτα! Πάντως από τη στιγμή που σε αγχώνει τόσο πολύ, μην το αφήσεις έτσι! Στην τελική αν λείπει διακοπές ρώτησε τον αν μπορεί να σε παραπέμψει σε κάποιο συνάδελφο σε δημόσιο νοσοκομείο αν είναι εφικτό.

8hwQp3.png

Η περιτυλιξη δεν απεικονιζεται καλα στον υπερηχο, γιατι ειναι μια δισδιαστατη εικονα και μπορει να ξεγελασει.

Το τοκογραφημα τι δειχνει???

Απο το τοκογραφημα φαινεται εαν εχει εγκλωβιστει το παιδι η ακομα και εαν δυσανεσχετει. Κυριως απο το τοκογραφημα κρινουν.

Νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις σε παρακολουθουν εντατικα.

Σου ευχομαι ολα καλα .

Ο ομφάλιος λώρος δεν μπορεί να "πνίξει" το παιδί σου σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση απλά και μόνο επειδή το παιδί δεν αναπνέει μέσα στη μήτρα. Παίρνει το οξυγόνο από το αίμα που περνάει μέσα στον ομφάλιο λώρο, και τα πνευμόνια του δεν δουλεύουν μέχρι τη στιγμή που βγει έξω. Κακώς πανικοβάλλεσαι.

Μείνε ψύχραιμη, λάβε υπόψη τα παραπάνω και αποφάσισε.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

ο γιατρος που με ειδε ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο αλλα οτι φυσικα θελει παρακολουθηση κ οχι να τα αφησουμε ολα στην μοιρα τους μεχρι της 20... ουτως η αλλως 9 στους 10 γιατρους βλεπουν τις εγκυους που ειναι στον 9ο μια φορα την βδομαδα τουλαχιστον οχι ενα μηνα μετα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

ειναι απαραδεκτο ο γιατρος σου να μην σε βλεπει καθε εβδομάδα στον 9ο μηνα. Πες του ένα παραμυθι όπως σου είπε η sofi@p και κυνηγησε το. Σκεψου οτι κανεις δεν νοιαζεται για το μωρακι σου οπως εσυ.

όλα θα πανε καλα, μην αγχωνεσαι τόσο και ταραζεις και το μωρο σου.

Περιμένουμε νέα σου!

Ανδρομέδα η δικια μου ειχε τριπλη περυτιλιξη και δεν δημιουργηθηκε προβλημα ,νομιζω οταν κανεις φυσιολογικο τοκετο δεν πρεπει να υπαρχει περυτιλιξη ,ρωτησε το τι ειναι αυτο και που υπαρχει προβλημα

Οσο ειναι στην κοιλια το μωρο δεν αναπνευει αλλα τρεφεται απο το αιμα ,μην αγχωνεσε αλλα κανε οτι σου λεει το ενσιτκτο σου για να εισαι ησυχη εσυ .Ο γιατρος σου δεν αφησε αντικαταστατη?Σιγουρα αφησε ρωτησε τον να πας εκει οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες ,για ολα υπαρχουν λυσεις για να εισαι εσυ ηρεμη πανω απο ολα .Τελος θελω να σε ενημερωσω οτι στο τελος πηγαινα καθε 3 μερες στο γιατρο γιατι εγω το ζητησα και το δεχτηκε .

Ολα θα πανε καλα ,με το καλο να ερθει και το τριτο Ανδρομεδακι στο κοσμο

RA3Np3.png

Κοριτσακι μου ηθελα να σου γραψω οτι κ η Λαιδα. Επισης να σου πω πως η κορουλα μου ειχε τριπλη περιτυλιξη και απο τον υπερηχο φαινοταν αρκετα σφιχτη και ετσι γεννησα με προκληση στις 38 εβδομαδες οπου η μικρη εβγαινε με καλα κιλακια σρον υπερηχο. Αν οι συνθηκες ευνοουν γιατι δε ζητας απο το γιατρο σου γεννα?

τελικα κοριτσια ειχα συσπασεις δυνατες αλλα ακανονιστες απο 8/8 κ 9/8 πηρα τον γιατρο μου κ του το ειπα κ μου ειπε να παρω γιουτοπαρ να σταματησω τον τοκετο κ τα λεμε κανονικα στις 20/8 οπως ειχαμε κανονισει... ουτε να με δει ουτε τπτ. πηρα αγκαζε την μαμα μου κ πηγαμε στο ελενα που εφημερευε... με βρηκαν με πληρη εξαλειψη τραχηλου ωδινες τοκετου και την μπεμπα να ζοριζεται κ με βαλαν αρων αρων για γεννα. δυσκολευτηκαμε αρκετα κ εγω κ η μικρη αλλα τελος καλο ολα καλα... παντως μεχρι σημερα που με προγραμματιζε ο αλλος δεν αντεχε ουτε η μικρη ουτε η μητρα μου.

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Καταρχήν να σου ζήσει η μπεμπουλα σου, γερή κ καλοτυχη να ειναι, κ συ γερή να την χαιρεσαι!!

Δεύτερον, ο γιατρός σου ειναι για παρα πολλες μπουνιες!!:mad: Ακου εκει, τα λεμε κανονικά στις 20 οπως τα κανονισαμε! Ευτυχως πήγαν ολα κατ'ευχην!!! Φτου φτου!!

kqKHp2.png