Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νευρικο μωρο!που εχω κανει λαθος?

honeybunny

Recommended Posts

Καλημερα!!ο μικρος μου ειναι σχεδον 12 μηνων εδω και σχεδον 2 μηνες δεν τον αναγνωριζω!!ηταν ενα ηρεμο και γλυκο μωρακι κοιμοταν ολο το βραδυ απο 40 ημερων και δεν καταλαβαιναμε οτι ειχαμε μωρο στο σπιτι.αλλαξαν τα παντα ομως εχει γινει πολυ απαιτητικος,νευρικος,κλαιει με το παραμικρο,δεν καθεται καθολου αγκαλια και τσιριζει μεχρι να γινει το δικο του.να οφειλεται καπου ολη αυτη η ενταση;να φταινε τα δοντια του;(εχουμε βγαλει μονο δυο και τωρα σκανε αλλα δυο μαζι).φταιω μηπως καπου εγω η απλα τα μωρα και ιδιως τα αγορια ειναι ετσι;δωστε μου την βοηθεια σας γιατι νομιζω οτι εχωχασει τον ελεγχο και δεν ξερω πως να το χειριστω.

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλεσαι:D!! Το μωρό σου μεγαλώνει και αρχίζει να διεκδικεί την ανεξαρτησία του. Θέλει να εξερευνήσει, να πιάσει, να μάθει τον κόσμο. Αν δεν περπατάει δε...μάλλον αυτός είναι ο λόγος που γκρινιάζει. Όταν περπατήσει θα ηρεμήσετε για λίγο. Απο την άλλη μπορεί να είναι και δόντια. Ο δικός μου έβγαλε 6 σε 1μιση μήνα. Είχε γκρίνια και απίστευτα σάλια. Μόλις βγήκαν ηρεμήσαμε. Τώρα είναι στην φάση που θέλει να περπατάει και επειδή μόνος του δεν μπορεί κάποιος πρέπει να του κρατάει τα χεράκια (πάπαλα η μέση). Αλλα είναι όπως λες εσυ στην τσίτα, κάθεται κάνα μισάωρο κάτω κ μετά θέλει τα δικά του..Λογικό ε!!! Μια καλή λύση , για μενα, είναι βόλτα με το καρότσι. Εκεί είναι αρχηγός:D:D.