Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπαινω την Τεταρτη με προκληση!

Recommended Posts

Εφτασε επιτελους και εμενα η ωρα να γεννησω! Την Τεταρτη μπαινω μεσα για προκληση, ο γιατρος την περασμενη εβδομαδα ειπε να παω στο νοσοκομειο στις 7.30 αλλα δεν ξερω αν εννοουσε το πρωι η το απογευμα, ξεχασα να ρωτησω εκεινη την ωρα :roll: Αλλα ετσι κι αλλιως θα τον ξαναπαρω αυριο τηλεφωνο οποτε και θα μαθω.

Εχω ετοιμα σχεδον ολα τα πραγματα, λιγα μενουν που θα βαλω τελευταια στιγμη. Εχω ετοιμασει 3 τσαντες, 2 δικες μου και μια τις μπεμπας, εννοειται οτι εχω ετοιμα καμερα και φωτο :lol:

Ειμαι ηρεμη αλλα εχω και αρκετο αγχος γιατι φοβαμαι για το πως θα εξελειχθουν τα πραγματα, ποσες ωρες κανεις συνηθως να γεννησεις με τεχνητους πονους? Αν θα εχω διαστολη? Ποναει πολυ οταν σου σπαει τα νερα ο γιατρος με την λαβιδα? Αν θα κατεβει τελικα το μωρο? Και πολλα αλλα :roll:

Ακομα για το που πλενεσαι μετα το κλισμα και πως αν δεν εχεις τα πραγματα σου και πως θα κατσω στην λεκανη? :shock:

Τι σου φορανε? Πως πατας κατω αν σου παιρνουν τα ρουχα και τα παππουτσια? Χαζα πραγματα το ξερω αλλα ακομα και αυτα με αγχωνουν πολυ!

Νιωθω πως οταν αποχωριστω τον αντρα μου και κλεισουν οι πορτες θα τα δω ολα! :shock::lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείτε το μωράκι σας!Μην ανησυχείς για τίποτα. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά και οποισδήποτε πόνος ξεχνιέται αμέσως μόλις αντιρκύσεις το πλασματάκι σου!!Όλες οι ευχές μου μαζί σου!Με ένα πόνο!!!

Εφτασε επιτελους και εμενα η ωρα να γεννησω! Την Τεταρτη μπαινω μεσα για προκληση, ο γιατρος την περασμενη εβδομαδα ειπε να παω στο νοσοκομειο στις 7.30 αλλα δεν ξερω αν εννοουσε το πρωι η το απογευμα, ξεχασα να ρωτησω εκεινη την ωρα :roll: Αλλα ετσι κι αλλιως θα τον ξαναπαρω αυριο τηλεφωνο οποτε και θα μαθω.

Εχω ετοιμα σχεδον ολα τα πραγματα, λιγα μενουν που θα βαλω τελευταια στιγμη. Εχω ετοιμασει 3 τσαντες, 2 δικες μου και μια τις μπεμπας, εννοειται οτι εχω ετοιμα καμερα και φωτο :lol:

Ειμαι ηρεμη αλλα εχω και αρκετο αγχος γιατι φοβαμαι για το πως θα εξελειχθουν τα πραγματα, ποσες ωρες κανεις συνηθως να γεννησεις με τεχνητους πονους? Αν θα εχω διαστολη? Ποναει πολυ οταν σου σπαει τα νερα ο γιατρος με την λαβιδα? Αν θα κατεβει τελικα το μωρο? Και πολλα αλλα :roll:

Ακομα για το που πλενεσαι μετα το κλισμα και πως αν δεν εχεις τα πραγματα σου και πως θα κατσω στην λεκανη? :shock:

Τι σου φορανε? Πως πατας κατω αν σου παιρνουν τα ρουχα και τα παππουτσια? Χαζα πραγματα το ξερω αλλα ακομα και αυτα με αγχωνουν πολυ!

Νιωθω πως οταν αποχωριστω τον αντρα μου και κλεισουν οι πορτες θα τα δω ολα! :shock::lol:

ξερεισ οτι και εγω τα ιδια σκεφτομαι?αλλα απο την αλλη σκεφτομαι το μπεμπη μου και τα ξεχναω ολα :wink:
.png40145a8546f30db01.gif

Ποναει πολυ οταν σου σπαει τα νερα ο γιατρος με την λαβιδα?

δε νιώθεις ΤΙΠΟΤΑ! .. ένα καλαμάκι βάζουν και νιώθεις απλά τα νέρα να φεύγουν ..

Ακομα για το που πλενεσαι μετα το κλισμα

ποιός σου είπε ότι πλένεσαι ???? τρέχεις στο μπάνο και ..

και πως αν δεν εχεις τα πραγματα σου και πως θα κατσω στην λεκανη?

.. απλά δεν κάθεσαι στη λεκάνη (αν και είναι πεντακάθαρες!) και σκουπίζεσαι με το κλασικό χαρτί τουαλέτας :lol:

Τι σου φορανε?

μια κλασική ρόμπα νοσοκομείου που απλά την κρατάς μπροστά με τα χέρια σου .. είναι kind of sexy in a kinky way :wink:

Πως πατας κατω αν σου παιρνουν τα ρουχα και τα παππουτσια?

λολ .. εδώ έχει γέλιο .. σου βάζουν σακουλένια καλτσάκια .. σαν αυτά που δίνουν στα ξενοδοχεία για τα μαλλιά .. φαντάσου τα σε καλτσοειδές :lol::lol::lol::lol:

Χαζα πραγματα το ξερω αλλα ακομα και αυτα με αγχωνουν πολυ!

μην αγχώνεσαι!! δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .. όλα θα πάνε μια χαρά!!!!!! θα το σκέφτεσαι μετά και θα γελάς!!

Νιωθω πως οταν αποχωριστω τον αντρα μου και κλεισουν οι πορτες θα τα δω ολα!

δεν έχεις κι άδικο .. θα είναι για πολύ λίγο όμως .. μετά θα έχεις άλλα να σκέφτεσαι! άσε που μπορεί να τον έχεις και δίπλα σου ΜΕΤΑ τους "καλοπισμούς" σου όταν θα περιμένεις να γεννήσεις!! :D:cool::wink:

ολα μια ιδέα είναι!! απλά δεν έχεις ιδέα επειδή είναι η πρώτη σου φορά .. για ρώτα κι εμάς που πάμε δεύτερη και γνωρίζουμε .. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Ηρεμησε,δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.Ολο κ καποια μαια θα υπαρχει για να σου λεει τι να κανεις,Ολα θα πανε καλα,εσυ να σκεφτεσαι μονο την κορουλα σου! Εγω το μονο που θα σου ευχυθω ειναι με εναν πονο!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Ακριβως τις ιδιες αποριες εχω και εγω...και νομιζω ολες μας! Μην αγχωνεσαι, θα πανε ολα τοσο καλα και σε λιγες ωρες θα εχεις επιτελους το νινι σου στα χερια σου!

Και φυσικα περιμενουμε να ερθεις εδω να μας πεις ποσο καλα πηγε και να ας λυσεις και εμας τις αποριες, ως πλεον εμπειρη!!! :D

Με το καλο!!!

Ποναει πολυ οταν σου σπαει τα νερα ο γιατρος με την λαβιδα?

δε νιώθεις ΤΙΠΟΤΑ! .. ένα καλαμάκι βάζουν και νιώθεις απλά τα νέρα να φεύγουν ..

Ακομα για το που πλενεσαι μετα το κλισμα

ποιός σου είπε ότι πλένεσαι ???? τρέχεις στο μπάνο και ..

και πως αν δεν εχεις τα πραγματα σου και πως θα κατσω στην λεκανη?

.. απλά δεν κάθεσαι στη λεκάνη (αν και είναι πεντακάθαρες!) και σκουπίζεσαι με το κλασικό χαρτί τουαλέτας :lol:

Τι σου φορανε?

μια κλασική ρόμπα νοσοκομείου που απλά την κρατάς μπροστά με τα χέρια σου .. είναι kind of sexy in a kinky way :wink:

Πως πατας κατω αν σου παιρνουν τα ρουχα και τα παππουτσια?

λολ .. εδώ έχει γέλιο .. σου βάζουν σακουλένια καλτσάκια .. σαν αυτά που δίνουν στα ξενοδοχεία για τα μαλλιά .. φαντάσου τα σε καλτσοειδές :lol::lol::lol::lol:

Χαζα πραγματα το ξερω αλλα ακομα και αυτα με αγχωνουν πολυ!

μην αγχώνεσαι!! δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .. όλα θα πάνε μια χαρά!!!!!! θα το σκέφτεσαι μετά και θα γελάς!!

Νιωθω πως οταν αποχωριστω τον αντρα μου και κλεισουν οι πορτες θα τα δω ολα!

δεν έχεις κι άδικο .. θα είναι για πολύ λίγο όμως .. μετά θα έχεις άλλα να σκέφτεσαι! άσε που μπορεί να τον έχεις και δίπλα σου ΜΕΤΑ τους "καλοπισμούς" σου όταν θα περιμένεις να γεννήσεις!! :D:cool::wink:

ολα μια ιδέα είναι!! απλά δεν έχεις ιδέα επειδή είναι η πρώτη σου φορά .. για ρώτα κι εμάς που πάμε δεύτερη και γνωρίζουμε .. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

symfwnw sxedon se ola ektos tou oti egw sto nosokomeio pou genisa forousa thn nyxtikia ou k tis pantofles mou. an se agxwnei klisma k ksirisma mporeis na ta kaneis spiti sou prin pas nosokomeio.egw ksirisma ekana spiti. klisma den prolava na agorasw. la tha pane kala..erxete to nini souuuuuuuuuuuuuuuu

Διαφημίσεις

Γιατί να τον αποχωριστείς δεν θα είναι μέσα στον τοκετό?

Και εγώ με πρόκληση γέννησα, δεν είναι τίποτα. Μέσα σε τέσσερις ώρες απο τότε που ξεκίνησε η διαστολή γέννησα. Τα νερά είναι ενιαφέρον συναίσθημα όταν σου τα σπάνε. Απελευθερωτικό, ένα βήμα πιό κοντά στο μωρό σου...

Καλύτερα μέχρι να σε πιάσουν οι πόνοι να μείνεις στο δωμάτιο με τον άντρα σου γιατί στη αίθουσα τοκετού θα ακούς διάφορα, να μήν φοβάσαι...

Έχεις άγχος σε καταλαβαίνω, μάλλον το ραντεβού θα είναι πρωί, γιατί να σε βάλει το βράδυ, θα ήσουνα πιό κουρασμένη.

Μην ανησυχείς, έχεις αγωνία, τόσοι μήνες γλυκιάς αναμονής.. σε λίγο θα έχεις το ζουζούνι σου στα χέρια σου αν δεν σου κάνει καμία έκπληξη νωρίτερα...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

Αχ κοριτσια ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας! Μου δινετε δυναμη για αυριο! :D

Τελικα πρεπει να ειμαι εκει στις 7.30 το πρωι κι αν μπορω και νωριτερα. Μενω εκτος Αττικης οποτε θα πρεπει να ξεκινησω νωριτερα απο το σπιτι. Θα γεννησω στο Αττικο και εκει δυστυχως εχουν εντολη να μην αφηνουν τους αντρες μεσα. Μακαρι να με πανε στο δωματιο και να περιμενω εκει...

Καποιες ωρες μεινανε μονο και δεν μπορω να το πιστεψω, αισθανομαι πολυ περιεργα αλλα ανυπομονω να δω την μπεμπα μου!

Θα σας πω τα νεα μου οταν επιστρεψω σπιτι! Φιλια! :D

binvp2.png ZVLBp2.png

με το καλο , με το καλο!!!!!!!!!!!!!

με ενάν πόνο σου ευχομαι!!!!!!

οταν με το καλο επιστρεψεις να μας τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις