Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Δεν θυμάμαι ακριβώς τί επιδόματα είχα πάρει από το ΙΚΑ, πάντως ήταν όλα Χ2. Και υπήρχε επίδομα προωρότητας το οποίο ήξερε μόνο μία υπάλληλος του ΙΚΑ που μίλησα! Αν μπεις στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ θα βρεις αναλυτικά. Επίσης συνήθως απαντούν στα email των ασφαλισμένων. Σε εμένα τουλάχιστον 3-4 φορές μου απάντησαν γραπτά και μάλιστα μου τηλεφώνησε υπάλληλος και μιλήσαμε διεξοδικά για την εκάστοτε απορία μου!!! :shock:

:D:D:D

.png

Καλησπέρα!

Δεν θυμάμαι ακριβώς τί επιδόματα είχα πάρει από το ΙΚΑ, πάντως ήταν όλα Χ2. Και υπήρχε επίδομα προωρότητας το οποίο ήξερε μόνο μία υπάλληλος του ΙΚΑ που μίλησα! Αν μπεις στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ θα βρεις αναλυτικά. Επίσης συνήθως απαντούν στα email των ασφαλισμένων. Σε εμένα τουλάχιστον 3-4 φορές μου απάντησαν γραπτά και μάλιστα μου τηλεφώνησε υπάλληλος και μιλήσαμε διεξοδικά για την εκάστοτε απορία μου!!! :shock:

:D:D:D

euxaristo gia tin pliroforia xerei kaneis tipota pio eidiko me tin periptosh?

Εγώ είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ μέσω του συζύγου αφού δεν εργάζομαι. Γέννησα σε ιδιωτικό μαιετήριο και πήραμε από εκεί βεβαίωση τοκετού που ανέφερε ότι γεννήθηκαν δίδυμα και εισπράξαμε από το ΙΚΑ το επίδομα τοκετού Χ2 δηλαδή περίπου 800 ευρώ Χ2 (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό). Δες αυτό για το επίδομα προωρότητας, αχρείαστο να σου είναι, αλλά καλό θα είναι να το πάρετε αν το δικαιούστε.

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

για το επιδομα προωροτητας μηπως δεν εχετε καταλαβει καλα

ειμαι μεν ΤΕΒΕ αλλα επειδη το εχω ψαξει το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν γινει συμβασεις με τα νοσοκομεια και σε περιπτωση προωρων τα εξοδα θερμοκοιτιδω τα παιρνουμε πισω απο τα ταμεια μας με εξαιρεση το Δημοσιο που πληρωνουμε το 25%

kKZUp2.png