Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικά η 2η Εγκυμοσύνη Εξωμήτρια....

Recommended Posts

Αρχές του χρόνου είχα μια παλλίνδρομη, δεν με πήρε απο κάτω, συνέχισα κανονικά και ξαναέμεινα έγκυος. Η 2η εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτρια με αποτέλεσμα να αναρρώνω τώρα απο ένα χειρουργείο... :?

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό :(:(:(:(.

z5pEp3.png

Διαφημίσεις

Jenny_81 ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην στεναχωριέσαι αλλά με τον καιρό όλα θα περάσουν. Άρχισε λίγο πιο εντατικά να το ψάχνεις ώστε να είσαι πιο σίγουρη για την επόμενη εγκυμοσύνη.

Περαστικούλια και... ό,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ. :):wink:

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Ευχαριστώ :oops:

Δεν μπορώ να το ψάξω πιο εντατικά γιατί και η 1η που κατέληξε σε παλίνδρομη και η 2η ειναι τυχαια περιστατικα. Έχω πάει σε 3 γιατρούς και οι 3 μου λενε πως απλα (:evil:) είχα 2 ατυχίες...

Δεν ξέρω αν στεναχωριέμαι ή αν έχω νευριάσει, γιαυτό συχωρέστε τον άκομψο τρόπο γραφής :roll:

z5pEp3.png

Ένα πράγμα θα σου πω (γράψω):

"Μια του κλέφτη,

δυο του κλέφτη,

τρεις και... τον ΤΣΑΚΏΣΑΜΕ!!!"

:):):):wink:

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι κι εγώ ακριβώς έπαθα,γλυκιά μου.Η πρώτη πρώιμη αποβολή και η δεύτερη εξωμήτριος πριν 6 μήνες.Τώρα ετοιμάζομαι να μπω πάλι στο κλίμα για μία νέα προσπάθεια με μία σάλπιγγα πια.Ο λόγος που συμβαίνουν αυτά συνήθως οφείλετε σε κάποια βλάβη σε κάποια σάλπιγγα.Εγώ είχα συμφύσεις, άλλη είχε υδροσάλπιγγα.Πρέπει να ρωτήσεις σε τι κατάσταση βρήκε τη σάλπιγγα που σου έκανε το εξωμήτριο,ποια σάλπιγγα είναι αυτή,για να την αποφύγεις σε μια επόμενη ωορρηξία(εφόσον δε στην αφαίρεσε)Και βέβαια σε τι κατάσταση είναι η σάλπιγγα που δεν έκανε το εξωμήτριο.Αυτά είναι πολύ βασικά ερωτήματα,για να μη σου ξανασυμβεί τίποτα!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις...

Ποσο σε νιωθω.Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω.Μονο που εμενα αργησαν να μου τη διαγνωσουν και επαθε συμφυσεις και η αλλη και τωρα εξωσωματικη.Μου δινουν ενα μικρο ποσοστο φυσικης συλληψης.Εχω ακουσει ομως πολλες κοπελες που μετα απο εξωμητριο εμειναν φυσιολογικα και τωρα χαιρονται τα παιδακια τους.Περαστικα για το χειρουργειο :lol:

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Καλημέρα :D

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :D

Η αλήθεια είναι πως είχα 2 απόλυτα υγιείς σάλπιγγες. και οι 2 εγκυμοσύνες έγιναν απο την δεξιά μεριά (που πλέον η σάλπιγγα έχει αφαιρεθεί). ο χειρούργος μου είπε πως πιθανότατα επειδη η πρωτη δεν ηταν εξωμήτρια να μην με καθάρισε καλα η προηγούμενη γιατρός διότι η σάλπιγγα που αφαιρέθηκε ουτε συμφύσεις είχε ούτε τίποτα....

Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω και την εν λόγω πρώτη γιατρό, που ενώ της έλεγα πως έχω όλα τα συμπτώματα εξωμητρίου και πως αφού με χωριακή 5.500 δεν εβλεπε τίποτα στη μήτρα ήταν εξωμήτριο δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να σκάσει η σάλπιγγα και να γεμίσει όλη η κοιλιακή χώρα με αίμα.....

z5pEp3.png

Και εγώ πριν απο 6 μήνες έχασα τη δεξια σάλπιγγα απο εξωμήτριο κύηση. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου και το θυμό σου γιατί είναι συναισθήματα που ένιωσα και εγώ. Προσπάθησε να συνέλθεις από το ψυχικό σοκ που πιθανόν έχεις υποστεί και να συνεχίσεις φυσιολογικά τη ζωή σου. Εγω το έψαξα λίγο με τον ευατό μου και ακόμα το "δουλεύω" και είπα ότι δεν θα το βάλω κάτω. Εχω ξεκινήσει προσπάθειες για εγκυμοσύνη εδώ και λίγο καιρό και αυτή τη στιγμή που σου μιλάω έχω περίοδο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είμαι έγγυος... αλλά αν εξαιρεσουμε τον φρικτό πονοκέφαλο και τους πόνους (περιόδοθ) που έχω είμαι καλά.

Καλημέρα :D

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :D

Η αλήθεια είναι πως είχα 2 απόλυτα υγιείς σάλπιγγες. και οι 2 εγκυμοσύνες έγιναν απο την δεξιά μεριά (που πλέον η σάλπιγγα έχει αφαιρεθεί). ο χειρούργος μου είπε πως πιθανότατα επειδη η πρωτη δεν ηταν εξωμήτρια να μην με καθάρισε καλα η προηγούμενη γιατρός διότι η σάλπιγγα που αφαιρέθηκε ουτε συμφύσεις είχε ούτε τίποτα....

Επίσης θα ήθελα να καταγγείλω και την εν λόγω πρώτη γιατρό, που ενώ της έλεγα πως έχω όλα τα συμπτώματα εξωμητρίου και πως αφού με χωριακή 5.500 δεν εβλεπε τίποτα στη μήτρα ήταν εξωμήτριο δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να σκάσει η σάλπιγγα και να γεμίσει όλη η κοιλιακή χώρα με αίμα.....

Και εγω ετσι την πατησα με χοριακη 5200

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

Πωπω απαράδεκτη η γιατρίνα με τόσο υψηλή χοριακή...Πραγματικά απίστευτο πόσο άσχετη είναι. Αφού λένε ότι περίπου από 1.000 μονάδες και πάνω ξεκινά να φαίνεται κάτι...

• Like 1