Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξαφνικά φοβάται το νερό...

fotinip

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!

Το μπάνιο η μικρή μου το λάτρευε και με το ζόρι τη βγάζαμε από το νερό κάθε φορά..

Από την Κυριακή όμως που τη βαφτίσαμε, μόλις πάμε να τη βάλουμε στη μπανιέρα, όχι μόνο αντιδράει, αλλά ουρλιάζει κιόλας...

Δεινοπαθήσαμε σήμερα να την κάνουμε μπάνιο και περιοριστήκαμε μόνο στο σωματάκι της αφού ήταν αδύνατον να συνεχίσουμε και να τη λούσουμε...

Σημειώνω ότι έκλαψε πολύ στη βάφτιση και είμαι σίγουρη ότι ταυτίζεται μ΄αυτό το γεγονός η όλη συμπεριφορά της...

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο???

Αν ναι, πόσο διαρκεί αυτή η φάση???

Ζητώ συγνώμη αν το θέμα έχει δημοσιευθεί ξανά...

Διαφημίσεις

Ο μεγάλος μου γιος λατρεύει το μπάνιο από τοτε που γεννήθηκε.

Αμέσως μετά τη βάπτιση είχαμε πρόβλημα για περίπου 10 μέρες (και σε εμάς έκλαψε πολύ...) αλλά μετά όλα καλά :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Και η δική μου κόρη, άσχετα με τη βάφτιση, πέρασε μία εβδομάδα που έτρεμε από το φόβο της μέσα στη μπανιέρα, λες και την έβαζα στο λάκο με τους κροκόδειλους!!! Μπορεί να είχε δει κάποιο όνειρο και να το μπέρδεψε με την πραγματικότητα (εκεί πήγε το μυαλό μου αφού δεν είχε συμβεί τίποτα που να την τρομάξει). Μία εβδομάδα ήταν και, ευτυχώς, πέρασε!

.png

Ο γιος μου μετά τη βάφτισή μόλις άκουγε νερό πάθαινε σόκ! Τον είχε βουτήξει ολόκληρο ο πάτερ! (Εγώ :twisted: )! Για περίπου ένα μήνα κάναμε μπάνιο μαζί και ήταν κολλημένος σα βεντούζα πάνω μου.. Το ξεπέρασε βέβαια, αλλά μας πήρε αρκετό καιρό.

Διαφημίσεις

αχ μου θυμίζεις εμένα πριν μισό μήνα :lol:

ναι, και σε μας μετά τη βάφτιση με το που έμπαινε στο μπανάκι του, ήταν λες και τον σφάζαμε

με πολύ υπομονή συνεχίσαμε κανονικά τα μπάνια του, να κάνουμε ΤΡΕΛΑ καραγκιοζιλίκια, να τραγουδάμε να γελάμε και ότι μπορείς να φανταστείς

Τελικά σε 5 μέρες συνήλθε και γυρίσαμε στα κανονικά μας

Υπομονή και τραγούδια!

α και κάτι ακόμα... μειώσαμε την ένταση του νερού που έπεφτε πάνω του...

του ρίχναμε το νερό πιο απαλά...

βλέπεις είχαμε κι εμείς την ατυχία να πέσουμε σε τράγο κι όχι σε παπά :evil:

έκανε κανονικές πατητές στο παιδί, το έχωσε όλο μέσα, ήπιε νερό και πνιγηκε... άστα άστα τα θυμάμαι και μου έρχεται να πάω να τον βρω να του ξυρίσω το μούσι :evil:

Αφήστε παιδιά και εμείς μια από τα ίδια ... ευτυχώς που δεν κράτησε πολύ αυτή η αντίδραση ... μέσα σε μια βδομάδα το ξέχασε το Κατερινάκι ... εννοείται αυτό που λεει η Ωριωνομαμά, πολλά γέλια και τραγούδια !!!

Οσο θυμάμαι και τον δικό μας τον παπά :twisted: φουντώνω ...

Πέντε φορές παρακαλώ προσπάθησε να τη βουτήξει πατητή μέσα, το Κατερινάκι όμως δεν του κανε τη χάρη, ούρλιαζε, είχε πιαστεί με τα χέρια από την κολυμβύθρα και κατάφερε να βγάλει και το ένα πόδι απέξω .... και αυτός δωστου και πορωνόταν :evil: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μ΄αυτά που διαβάζω εν μέρει ηρέμησα, μιας και βλέπω ότι γενικά συμβαίνει...

Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε..

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, κορίτσια!!! :D

Εγώ πάλι μ' αυτά που διαβάζω τρέμω για την ώρα που θα έρθει να βαφτίσω το παιδί μου.....

αφού σκέφτομαι να πάρω σβάρνα τις εκκλησίες με βαπτίσεις για να βρω παπά που να κρατάει με λίγο περισσότερη τρυφερότητα τα παιδιά.

Διαφημίσεις

εγώ πάλι μετά τη βάφτιση του Ωρίωνα σκέφτομαι ότι το επόμενο, θα το σκεφτώ πολύ αν θα το βαφτίσω

εγω το αποφασισα στο επομενο πολιτικη βαφτιση!

Αυτό ήταν!!!!Μας πέρασε!!!Μετά από 4 μπάνια (δεν την κάναμε καθημερινά γιατί την πήραμε και εμείς από φόβο), με πολλά τραγούδια και καραγκιοζιλίκια, το μπουμπουκάκι μου ξεπέρασε το φόβο της..

Ιδίως στο τελευταίο μπάνιο της έπαιζε με το νερό όπως ποτέ πριν...

Μπόρα ήταν και πέρασε ...Ουφ!!!!